كتلت ماهى كنجدى، یک غذای بی خطر!
معمولا نوجوانان 12 تا 15سال، اندكاندَك شیفته جذابیتهای آشپزی میشوند و دوست دارند در تهیه غذاها مشاركت داشته باشند. دستورغذایی زیر تمام آنچه آنها میخواهند دارد و میتوانند بدون خطر در تمام مراحل مشاركت داشته باشند، درعین حال از خوردن یك غذای خوشمزه و مقوی لذت ببرند.
مواد لازم برای 4 نفر:
-
سیبزمینی: 400 گرم
-
كره: 25گرم
-
شیر: 4 قاشق غذاخوری
-
كنسرو تنماهی: یك عدد
-
تخممرغ: یك عدد
-
آرد: 4 قاشق غذاخوری
-
پیازچه:3عدد، ساطوریشده
-
فلفل دلمهای قرمز: نصف آن، نگینیشده
-
رنده پوست لیمو: یك عدد
-
كنجد خام: 50گرم
-
نمك و فلفل: به میزان لازم
-
روغن مایع: به میزان لازم
روش تهیه:
1- سیبزمینیها را پوست كنده و چهارقاچ كنید، سپس با 2پیمانه آب سرد روی شعله زیاد بگذارید. از زمانیكه آب به جوش آمد، 15 دقیقه زمان بگیرید، سپس آن را آبكش كنید.
2- تا سیبزمینی داغ است آن را با كره و شیر پوره كرده و نمك و فلفل بزنید.
3- در یك كاسه جداگانه، تخممرغ را هم بزنید تا یكدست شود، سپس كنسرو ماهی روغن گرفته را با پیازچه، رنده پوست لیمو و فلفل دلمهای مخلوط كنید.
4- پوره را با مایه تخممرغ كاملا مخلوط كنید، سپس آن را به شكل كتلتهای گرد به ضخامت 2 سانتیمتر در آورده و دو روی آن را در كنجد بزنید.
5- در یك تابه به ارتفاع یك سانتیمتر روغن ریخته و روی شعله متوسط داغ كنید. هرطرف كتلتها را 3-4 دقیقه در روغن سرخ كنید تا كنجدها برشته شود. با نان، قارچ سوخاری، سالادسبز و سبزیجات آبپز سرو كنید.
نکته :
1- در این كتلت انواع سبزی معطر ساطوریشده، فلفل سبز تند و برگ كرفس را هم میتوانید به كار ببرید.
2- چون این غذا روغن میكشد، به هیچوجه از روغن سرخكردنی استفاده نكنید.