0

کتلت ماهی کنجدی، یک غذای بی خطر

 
zohre60
zohre60
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 149
محل سکونت : اصفهان

کتلت ماهی کنجدی، یک غذای بی خطر

كتلت ماهى كنجدى، یک غذای بی خطر!

 

معمولا نوجوانان 12 تا 15سال، اندك‌اندَك شیفته جذابیت‌های آشپزی می‌شوند و دوست دارند در تهیه غذاها مشاركت داشته باشند. دستورغذایی زیر تمام آنچه آنها می‌خواهند دارد و می‌توانند بدون خطر در تمام مراحل مشاركت داشته باشند، درعین حال از خوردن یك غذای خوشمزه و مقوی لذت ببرند. 

 
مواد لازم برای 4 نفر:
  •   سیب‌زمینی: 400 گرم
  •  كره: 25گرم
  •  شیر: 4 قاشق غذاخوری
  •  كنسرو تن‌ماهی: یك عدد
  •  تخم‌مرغ: یك عدد
  •  آرد: 4 قاشق غذاخوری
  •  پیازچه:‌3عدد، ساطوری‌شده
  •  فلفل دلمه‌ای قرمز: نصف آن، نگینی‌شده
  •  رنده پوست لیمو: یك عدد
  •  كنجد خام: 50گرم
  •  نمك و فلفل: به میزان لازم
  •  روغن مایع: به میزان لازم
روش تهیه:

1- سیب‌زمینی‌ها را پوست كنده و چهارقاچ كنید، سپس با 2پیمانه آب سرد روی شعله زیاد بگذارید. از زمانی‌كه آب به جوش آمد، 15 دقیقه زمان بگیرید، سپس آن را آبكش كنید. 

2- تا سیب‌زمینی داغ است آن را با كره و شیر پوره كرده و نمك و فلفل بزنید. 

3- در یك كاسه جداگانه، تخم‌مرغ را هم بزنید تا یكدست شود، سپس كنسرو ماهی روغن گرفته را با پیازچه، رنده پوست لیمو و فلفل دلمه‌ای مخلوط كنید. 

4- پوره را با مایه تخم‌مرغ كاملا مخلوط كنید، سپس آن را به شكل كتلت‌های گرد به ضخامت 2 سانتی‌متر در آورده و دو روی آن را در كنجد بزنید. 

5- در یك تابه به ارتفاع یك سانتی‌متر روغن ریخته و روی شعله متوسط داغ كنید. هرطرف كتلت‌ها را 3-4 دقیقه در روغن سرخ كنید تا كنجدها برشته شود. با نان، قارچ سوخاری، سالادسبز و سبزیجات آ‌ب‌پز سرو كنید. 

نکته :

1- در این كتلت انواع سبزی معطر ساطوری‌شده، فلفل سبز تند و برگ كرفس را هم می‌توانید به كار ببرید.
 
2- چون این غذا روغن می‌كشد، به هیچ‌وجه از روغن سرخ‌كردنی استفاده نكنید. 

 

 
 
 

 

دوشنبه 29 اردیبهشت 1393  11:10 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها