مواد لازم:
شکر قهوه اي- ۲ قاشق غذاخوري
روغن کانولا- ۲ قاشق غذاخوري
سير- ۸ حبه
سس سويا- ۳ قاشق غذاخوري
سينه مرغ، چرخ شده- نيم کيلوگرم
طرز تهيه:
فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
شکر، روغن، سير، سس سويا و گوشت مرغ چرخ شده را در مخلوط کن بريزيد تا کاملاً با هم مخلوط شود.
مواد به دست آمده را به ۲۰ قسمت تقسيم کنيد و با دست مرطوب هر يک را به شکل گرد دربياوريد.
در ماهيتابه کمي چرب شده، گوشت قلقلي شده را کمي تفت دهيد (حدود ۴ دقيقه)، سپس در ظرفي پيرکس که کمي چرب شده بچينيد و به مدت ۵ دقيقه در فر قرار دهيد.
درصورت تمايل روي کوفته ها سس گوجه بريزيد.
گوشت قلقلي را مي توان با نودل، برنج يا نان سرو کرد.