0

بررسی فنی نوکیا ۳۵۰۰ کلاسیک: ساده و کاربردی

 
sepideh
sepideh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 348
محل سکونت : لرستان

بررسی فنی نوکیا ۳۵۰۰ کلاسیک: ساده و کاربردی

جی اس ام آریا : مدل 3500 کلاسیک گوشی دیگری با طراحی ساده و ویژگی های اصلی است که در میان گوشی های مقرون به صرفه قرار دارد . اکثر کاربران به دنبال گوشی های گران و بسیار پیشرفته نیستند و در عوض یک گوشی که استفاده از آن آسان باشد و قادر به ارسال و دریافت پیام و برقراری تماس باشد نیاز آنها را برطرف می کند .
مزایا :

• صفحه نمایش 1.8 اینچ TFT با 262K رنگ
• طراحی مناسب و وزن کم
• دوربین 2 مگاپیکسل
• محل کارت حافظه microSD
• منوی سومین نسخه سری 40
• رادیو FM استریو
• سوکت صوتی استریوی 2.5 میلی متری
• پورت MiniUSB
• بلوتوث 2.0 با A2DP
• هندس فری داخلی
• دفترچه تلفن با ظرفیت 2000 مخاطب

معایب :

• وضوح کم صفحه نمایش
• نسل سوم ندارد
• email client براساس جاوا است
• کارت حافظه در زمان روشن بودن گوشی جابجا نمی شود
• دوربین فاقد فلش و کلید اختصاصی دیافراگم است
• فیلمبرداری در حد مطلوب نیست
• 8.5 MB حافظه داخلی دارد
• قابلیت های منو محدود است

طراحی :

نوکیا 3500 کلاسیک در بازار موبایل در میان گوشی هایی قرار دارد که طراحی مناسب و جمع و جوری دارند . ابعاد گوشی۱۰۷ x ۴۵ x ۱۳.۱  میلی متر و وزن آن 81 گرم است . صفحه نمایش کوچک گوشی و وضوح پایین آن موجب شده است که نمای کلی گوشی کمی نامرغوب بنظر برسد .
           

خروجی صدای گوشی درست بالای صفحه نمایش قرار دارد . کنترل های اصلی و صفحه کلید کاراکتری زیر صفحه نمایش قرار دارند . در دو طرف کلید حرکتی دو کلید انتخاب و کلیدهای Call و End مشاهده می شود . طرح کلی صفحه کلید ساده است و کلیدهای کاراکتری دارای انحناء در جهت کلیدهای کنترل و کلید حرکتی می باشند .

هیچ کلیدی در دو طرف نوکیا 3500 کلاسیک وجود ندارد و فقط کلید ولوم در طرف راست گوشی قرار دارد . این کلید دقیقا در محلی قرار گرفته است که هنگام در دست گرفتن گوشی انگشت شست کاربر روی آن قرار می گیرد .
   

کلید روشن / خاموش در قسمت بالای نوکیا 3500 قرار دارد و برای تغییر دادن پروفایل های زنگ نیز از آن استفاده می شود. فشار دادن این کلید کمی مشکل است اگرچه بطور تصادفی نیز فشار داده نمی شود .
   

محل میکروفن در پایین گوشی در طرف چپ مشاهده می شود که پورت شارژر نزدیک به آن قرار دارد و سوکت صوتی استاندارد 2.5 میلی متری نیز در کنار پورت شارژر وجود دارد . پورت USB نیز در این قسمت قرار گرفته است . قرار دادن تمامی این پورت ها در قسمت پایین گوشی ایده جالبی است زیرا کمتر در معرض مشاهده قرار دارند و نمای کلی گوشی را خراب نمی کنند .
       

در قاب پشت گوشی از مواد پلاستیکی مات استفاده شده است که لمس آن بسیار خوشایند است و طراحی زیبایی دارد . قاب پشت گوشی از قاب براق جلوی دستگاه بهتر است زیرا اثر انگشت روی آن باقی نمی ماند . لنز دوربین 2 مگاپیکسل و بلندگو در قاب پشت 3500 کلاسیک مشاهده می شود . دوربین فاقد پوشش محافظ لنز برای جلوگیری از خراشیده شدن آن است . کیفیت دوربین خیلی عالی نیست .
   

برای باز کردن درب باتری باید کلید مربوطه در پایین درب را فشار داده و آن را بطرف بالا ببرید . درب باتری بخوبی در محل خود محکم می شود . باتری گوشی از نوع Li-Ion با توان 820 mAh است که در مکالمه مداوم حداکثر 3 ساعت و در حالت Stand by تا 280 ساعت دوام می آورد . نوکیا 3500 کلاسیک ساختار مقاومی دارد . کیفیت قاب گوشی بالاتر از قیمت آن است و در دست گرفتن گوشی و استفاده از آن آسان می باشد . تنها مشکل در این است که اثر انگشت روی قاب جلوی گوشی باقی می ماند و باید زمانی را صرف تمیز کردن آن نمایید .

ارزانترین فروشگاه اینترنتی:

www.arzaneshop.com

سه شنبه 23 آذر 1389  12:48 AM
تشکرات از این پست
sepideh
sepideh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 348
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا ۳۵۰۰ کلاسیک: ساده و کاربردی

صفحه نمایش :
نوکیا 3500 کلاسیک به یک صفحه نمایش 1.8 اینچ با وضوح ۱۲۸ x ۱۶۰ پیکسل و 262K رنگ مجهز است . صفحه نمایش اندازه کوچکی دارد و وضوح آن کم است . سایر گوشی هایی که در این رده قرار دارند به صفحه نمایش های بهتری مجهز می باشند و وضوح بالاتری دارند .
   

اگرچه میزان روشنایی صفحه نمایش و کنتراست آن در حد مطلوب است . صفحه نمایش زیر نور مستقیم خورشید نیز بخوبی خوانده می شود و فقط رنگ ها کمی مات بنظر می رسند . بدلیل وضوح پایین صفحه نمایش رنگ ها حتی در ساختار منو نیز نسبتا رنگ پریده و مات می باشند .

صفحه کلید :

نوکیا 3500 کلاسیک دارای یک صفحه کلید بزرگ است و از مزیت های این گوشی محسوب می شود . کلیدها به اندازه کافی بزرگ هستند و خطوط بین آنها بسیار باریک است . تشخیص دادن کلیدها آسان می باشد و بخوبی واکنش می دهند . تمام کلیدها و بخصوص کلید 0 سخت و محکم هستند که مانع از فشار دادن تصادفی آنها می شود . کلید 0 بدلیل محل قرار گیری آن از سایر کلیدها سخت تر است .
   

کار با کلیدهای کنترل اطراف کلید حرکتی آسان است و خود کلید حرکتی نیز ساختار مناسبی دارد . قاب دور کلید حرکتی نیز خیلی باریک است که اگر کمی پهن تر بود مناسب تر می شد . قاب دور کلید حرکتی در زمان استفاده از چهار جهت این کلید برای قرارگیری انگشت شست بکار می رود . نور زمینه صفحه کلید از شدت کافی برخوردار است و یکنواخت می باشد و نور زمینه خطوط بین کلیدها نیز جلوه زیبایی به آنها می دهد و سطح براق قاب جلو نیز در این حالت قابل مشاهده است .
       

ساختار منو :

نوکیا 3500 کلاسیک از منوی سری 40 استفاده می کند . این مورد طی چند سال گذشته در تلفن های غیر هوشمند نوکیا مشاهده شده است . پلتفورم سری 40 گزینه های قابل تنظیم بسیاری در اختیار کاربر قرار می دهد اگرچه ساختار منوی آن کمی پیچیده است . بدلیل وضوح پایین صفحه نمایش ساختار منو در 3500 کلاسیک امکانات محدودی دارد زیرا آیکن های زیادی روی صفحه نمایش جا نمی گیرد و این مشکل با مرور روی صفحه برطرف نمی شود . صفحه نمایش Stand by پیش زمینه انتخابی و اطلاعات مربوط به آنتن و باتری را در نوار بالای صفحه نشان می دهد . زمان و آیکن پروفایل فعال نیز در این نوار مشاهده می شود . لوگوی اپراتور و تاریخ زیر این نوار قرار می گیرد .
   

نوار پایین صفحه برای توضیح ویژگی های دو کلید انتخاب و قسمت مرکزی کلید حرکتی بکار می رود . طرحی روی صفحه میانبرهای چهار جهت کلید حرکتی را در وسط صفحه نمایش در صورت غیر فعال کردن حالت Stand by فعال نشان می دهد . میانبرها را می توان مطابق با نیاز کاربر تنظیم کرد . میانبرهای تعیین شده برای دو کلید انتخاب نیز قابل تغییر می باشند . در این گوشی و بطور کلی در منوی سری 40 می توان رنگ فونت را از میان 42 رنگ مختلف انتخاب نمود . نوکیا 3500 کلاسیک دارای حالت Stand by فعال است که شامل سه قسمت اصلی می باشد و آنها را می توان مطابق سلیقه کاربر تنظیم کرد . در حالت پیش فرض قسمت بالا برای نوار میانبر بکار می رود که دسترسی به ویژگی های مربوط به آیکن های نشان داده شده را فراهم می کند .
       

قسمت مرکزی دسترسی سریع به نرم افزار پخش موسیقی و رادیوی داخلی را فراهم می نماید و قسمت سوم آن تاریخ و رویدادهای تقویم برای روز جاری را نشان می دهد . تمام این موارد را می توان از میان یک لیست با 6 آیتم تغییر داد و حتی بعضی از آنها را خالی گذاشت . در زمان روشن بودن حالت Stand by فعال فقط میانبرهای جهت راست و چپ کلید حرکتی موجود می باشند . زیرا از جهت بالا و پایین این کلید برای مرور در نوارهای منوی Stand by فعال استفاده می شود . نوکیا 3500 کلاسیک بر خلاف سایر گوشی های جدید سری 40 فقط دو حالت مشاهده برای منوی اصلی دارد که یکی بصورت ماتریس ۳ x ۳ و دیگری به شکل لیست با 4 آیکن است . در منو آیکن انیمیشن وجود ندارد.
   

زیر منوها بصورت لیست های ساده با نمونه های کوچک ظاهر می شوند و در اکثر موارد می توان توضیح آیتم انتخابی را در فونت کوچک مشاهده کرد . فقط کافی است تا آیکن انتخابی را به مدت چند ثانیه نگهدارید تا یک پنجره pop-up روی صفحه نمایش ظاهر شود . از طریق میانبرهای صفحه کلید نیز می توان به آیتم های منو دسترسی پیدا کرد . منو از سرعت کافی برخوردار است . رنگ زمینه کل منوها و پیش زمینه صفحه نمایش را با استفاده از تم های از پیش نصب شده می توان تغییر داد . در این گوشی چند تم از پیش نصب شده وجود دارد که تم های بیشتر را نیز می توان از اینترنت دریافت کرد . کاربر می تواند اندازه فونت منو را در قسمت پیام ، دفترچه تلفن و نرم افزارهای وب به میل خود تغییر دهد . امکان تغییر محافظ صفحه نمایش در نوکیا 3500 کلاسیک نیز وجود دارد .

ارزانترین فروشگاه اینترنتی:

www.arzaneshop.com

سه شنبه 23 آذر 1389  12:49 AM
تشکرات از این پست
sepideh
sepideh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 348
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا ۳۵۰۰ کلاسیک: ساده و کاربردی

تماس و دفترچه تلفن :

نوکیا 3500 کلاسیک دارای فضای بسیاری برای مخاطب است و دفترچه تلفن آن حداکثر 2000 مخاطب را ذخیره می کند . برای هر یک از مخاطبین زمینه های بسیاری وجود دارد . جستجوی یک مخاطب با تایپ کردن تدریجی نام مورد نظر یا با مرور کردن در مخاطبین که طبق حروف الفبا مرتب شده اند صورت می گیرد . تلفن فقط در اسامی کوچک جستجو می کند .
   

دفترچه تلفن می تواند اسامی مخاطبین ذخیره شده در حافظه تلفن یا اسامی ذخیره شده در سیم کارت را بطور جداگانه و همزمان نشان بدهد . سه حالت مشاهده برای دفترچه تلفن وجود دارد . حالت استاندارد که لیست ساده ای از نام مخاطبین را نشان می دهد و 6 ورودی دفترچه تلفن را روی صفحه نمایش جا می دهد. حالت نام و شماره تلفن که فقط دو مخاطب را در یک زمان نشان می دهد و تصویر مخاطب نیز قابل مشاهده است .
       

دو گزینه برای دفترچه تلفن وجود دارد که شامل تغییر اندازه فونت و انتخاب بین حالت های مشاهده مخاطب است . در زمان ویرایش یک مخاطب زمینه های بسیاری در اختیار کاربر قرار می گیرد . این گوشی برای هر مخاطب 5 شماره تلفن ذخیره می کند و زمینه هایی برای آدرس ایمیل ، وب سایت ، آدرس پستی و ... فراهم شده است . اسامی کوچک از اسم فامیل جدا می شوند و با هماهنگی OutLook مشکل برطرف می شود .
   

برای هر مخاطب می توان زنگ و عکس شخصی تعیین کرد . مخاطبین بصورت گروه مرتب می شوند و در نتیجه از آنها بعنوان فیلتر تماس استفاده می شود . نرم افزار شماره گیری صوتی نیز وجود دارد و نیازی به از قبل ضبط کردن برچسب های صوتی نیست . Log تماس ارتباطات اخیر کاربر را ثبت می کند و تماس های ارسالی ، دریافتی و ناموفق را بطور جداگانه و با هم نشان می دهد . هر زیر منو حداکثر 20 تماس را با تاریخ ، زمان و مدت مکالمه در اختیار کاربر قرار می دهد.
       

پیام :

نوکیا 3500 کلاسیک با انواع پیام ها کار می کند و بجز محاسبه ایمیل پنج ویرایشگر مختلف دارد . ویرایشگر SMS به سه اندازه فونت مختلف مجهز است . پس از فعال کردن ویرایشگر زمینه ای برای وارد کردن شماره گیرنده پیام ظاهر می شود که با تایپ کردن ، انتخاب از دفترچه تلفن ، انتخاب از گروههای تماس یا از لیست مخاطبین اخیر در Log تماس می توان شماره مربوطه را وارد کرد . پس از وارد کردن شماره با یک کلیک به متن پیام می روید و تایپ کردن را آغاز می کنید فرهنگ لغت T9 نیز فراهم شده است . ماکسیمم اندازه هر پیام حداکثر 1000 کاراکتر است . شاخصی وجود دارد که تعداد بخش های جداگانه پیام در زمان ارسال را نشان می دهد .

این گوشی دارای 3 ویرایشگر مختلف برای MMS است . نخستین ویرایشگر که چند رسانه ای است محتوای چند رسانه ای را در اسلایدها مرتب می کند در حالی که دومین ویرایشگر از زمینه ها به این منظور استفاده می کند . تفاوت این دو قابل مشاهده است و ممکن است برای بعضی از کاربران کار با یکی از آنها آسان تر باشد . عکس ، کارت تماس یا یک رویداد تقویم را می توان از طریق MMS ارسال کرد . اندازه MMS برای پیام های ارسالی و دریافتی 300 KB است .
       

تلفن بطور اتوماتیک تصاویر ارسالی از طریق MMS را به اندازه مناسب در می آورد . سومین ویرایشگر MMS برای پیام های صوتی است . 3500 کلاسیک می تواند پیام را ضبط کند یا از فایل ذخیره شده قبلی استفاده نماید . امکان ایجاد پیام Flash نیز وجود دارد .
   

email client داخلی یک نرم افزار جاوا است که بخوبی عمل می کند . کاربر می تواند کل پیام ها یا فقط تیترها را دانلود کند . همچنین می توان برای تعداد ایمیل های دریافتی نیز یک حد تعیین کرد . client از سرعت کافی برخوردار نیست و دسترسی به شبکه زمان زیادی طول می کشد .
       

موسیقی و رادیو :

نرم افزار پخش موسیقی در 3500 کلاسیک مانند مدل Xpress Music 5300 نوکیا است . نوکیا 3500 کلاسیک از تمامی فرمت های صوتی شامل AAC+ , AAC , MIDI , MP3 و WMA پشتیبانی می کند .

آهنگ ها را می توان براساس خواننده ، آلبوم و نوع تفکیک کرد . PlayList بطور اتوماتیک ایجاد می شود که شامل آهنگ های جدید ، آهنگ هایی که اغلب پخش می شوند و آهنگ هایی است که اخیرا به آنها گوش داده اید. امکان ایجاد PlayList شخصی نیز وجود دارد. از پروفایل A2DP پشتیبانی می شود . متاسفانه پوسته ای برای شخصی کردن ظاهر نرم افزار موسیقی وجود ندارد . ویژگی جالب این گوشی سوکت صوتی استاندارد 2.5 میلی متری است که به موجب آن می توان از هدست دیگری استفاده کرد .
   

3500 کلاسیک دارای یک رادیو FM استریو است که ایستگاه ها را بطور اتوماتیک یا با وارد کردن مستقیم یک فرکانس خاص جستجو می کند . این گوشی حداکثر 20 ایستگاه را ذخیره می کند . برای استفاده از رادیو earphone را وصل کنید .
   

نرم افزار پخش ویدئو با فرمت های 3GP و MP4 سازگار است . ویدئوها در حالت تمام صفحه پخش می شوند و سریع به جلو یا عقب می روند . برچسب های دو کلید انتخاب و قسمت مرکزی کلید حرکتی در هر حالت قابل مشاهده است و در حالت پخش فیلم نیز بخشی از فضای صفحه نمایش 3500 کلاسیک اندازه کوچکی دارد .

ارزانترین فروشگاه اینترنتی:

www.arzaneshop.com

سه شنبه 23 آذر 1389  12:50 AM
تشکرات از این پست
sepideh
sepideh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 348
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا ۳۵۰۰ کلاسیک: ساده و کاربردی

دوربین :

نوکیا 3500 کلاسیک به یک دوربین 2 مگاپیکسل با ماکسیمم وضوح ۱۶۰۰ x ۱۲۰۰ پیکسل مجهز است . دوربین فاقد فلش است و بنابراین در صورت کافی نبودن نور نمی توان عکس های خوبی را ایجاد کرد . منوی دوربین مانند سایر گوشی های سری 40 نوکیا است و تنظیمات گسترده ای ندارد . پیش تنظیمات تعادل رنگ سفید ، تنظیمات کیفیت ، جلوه های ویژه رنگ و عکس های متوالی فراهم شده است .
           

کیفیت عکس در این گوشی برای یک دوربین 2 مگاپیکسل در حد متوسط است . نداشتن کانون اتوماتیک ایجاد تصاویر ماکرو را غیر ممکن می کند . نوکیا 3500 کلاسیک در وضوح QCIF فیلمبرداری می کند . مدت زمان ویدئوها در فرمت 3GP به حافظه آزاد موجود بستگی دارد . گزینه ای برای بزرگ نمایی تصویر فراهم شده است.

سایر امکانات :

گالری نوکیا 3500 کلاسیک بخشی از File manager است و در آن امکان فیلتر کردن فایل وجود ندارد . در گالری سه حالت مشاهده متفاوت وجود دارد که شامل لیست با جزئیات ، لیست و یک ماتریس است . در حالت ماتریس تصاویر بیشتری روی صفحه نمایش کوچک قرار می گیرد . پس از انتخاب یک تصویر برای مشاهده جزئیات بیشتر می توانید روی آن زوم کنید . زوم به کندی انجام می شود .
   

گالری شامل گزینه های Slide Show و Search است که با استفاده از Search به راحتی می توان یک فایل خاص را پیدا کرد . بدلیل وضوح پایین صفحه نمایش مرورکردن در عکس ها چندان لذت بخش نیست .
       

نوکیا 3500 کلاسیک از نظر ویژگی های ارتباطی در میان بهترین گوشی ها در این رده قیمت قرار دارد . بیشترین تاکید بر USB است که پس از برقراری ارتباط باید حالت مورد نظر را انتخاب کنید . Mass Storage نیز وجود دارد که موجب می شود کارت حافظه گوشی مستقیما از یک کامپیوتر در دسترس قرار گیرد . miniUSB و بلوتوث 2.0 با پروفایل A2DP نیز وجود دارد . این گوشی فاقد پورت مادون قرمز است . قابلیت های شبکه برای انتقال داده شامل GPRS و EDGE کلاس 10 است .
   

3500 کلاسیک دارای مرورگر WAP است که از صفحات HTML پشتیبانی می کند . اگرچه کارایی آن محدود است و فقط گزینه هایی مانند اندازه فونت و کنترل تصویر قابل تنظیم می باشند . نرم افزار جاوای Opera Mini نیز فراهم شده است که بصورت از پیش نصب شده وجود دارد و استفاده از آن آسان است . نبود نسل سوم و وضوح پایین صفحه نمایش در مرور صفحات کمی مشکل ایجاد می کند اگرچه EDGE وجود دارد .
   

نرم افزارهای 3500 کلاسیک در اکثر گوشی های سری 40 وجود دارد . تقویم دارای تصویر ماه ، هفته و روز است . روز شروع هفته می تواند دوشنبه ، یکشنبه یا شنبه باشد . پنج نوع رویداد در تقویم مشاهده می شود که شامل قرار ملاقات ، تماس ، تاریخ تولد ، یادداشت و یادآوری است . هر یک از رویدادها زمینه های خاصی مانند زمان آغاز و پایان ، نوع هشدار و تکرار سالیانه دارد .
       

لیست to-do به کاربر امکان می دهد تا کارها را در سه درجه الویت مرتب کند . می توان برای کارها یادآوری قرار داد و پس از انجام یک کار علامت P آن را برداشت . هماهنگی آنها با تقویم آسان است . آلارم قابل تکرار است و در هر روز هفته و حتی در زمان خاموش بودن گوشی نیز اجرا می شود . فاصله زمانی بین تکرار آلارم قابل تنظیم می باشد .
   

ضبط صوت با مدت زمان 60 دقیقه ، کرنومتر ، تایمر شمارش معکوس ، ماشین حساب و نرم افزار یادداشت با طول 3000 کاراکتر وجود دارد .
           

سایر نرم افزارهای از پیش نصب شده در 3500 کلاسیک شامل کاتالوگ برای برقراری ارتباط با مرکز دانلود نوکیا ، مبدل واحد برای تبدیل واحدهای مختلف و نرم افزار ساعت جهانی برای چک کردن زمان در قسمت های مختلف دنیا است . در این گوشی سه بازی از پیش نصب شده وجود دارد که شامل Snake ، Soccer 3D و Sudoku است . متاسفانه در بخش بازی نیز مانند قسمت های گالری و نرم افزار پخش ویدئو اندازه کوچک صفحه نمایش و وضوح پایین آن مشکل ساز می شود .

ارزانترین فروشگاه اینترنتی:

www.arzaneshop.com

سه شنبه 23 آذر 1389  12:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها