مواد لازم مناسب برای 6 تا 8 نفر
-
نخود : یک پیمانه
-
پیاز : یک کیلوگرم
-
سیر : یک بوته
-
گوشت بدون استخوان : 500 گرم
-
کشک : به میزان لازم
-
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
-
زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری
-
نعنا داغ : به میزان لازم
-
گردو خرد شده : به میزان لازم
-
آب : 2 پیمانه
طرز تهیه
1. پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.
2. گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.
3. نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.
4. نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.
5. کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.
6. نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.