در روزهای سفر و پیک نیک، غذاهای کبابی بهترین انتخاب هستند. اگر از کباب و جوجه کباب های متداول خسته شدهاید، استیک کبابی را امتحان کنید؛ آن هم با سس مکزیکی از سرآشپز دیلو به شما آموزش می دهد.
مواد لازم:
مناسب برای 6 نفر
گوشت استیکی : شش تکه
فلفل آنچو : 4 عدد
فلفل چیلی : 4 عدد
عصاره مرغ : 3 فنجان
پیاز متوسط خرد شده : ½ عدد
سیر خرد شده : 3 حبه
فلفل چیلی چیپتوله : 2 عدد
مواد لازم برای سس باربکیو چیپوتله:
روغن مایع : یک قاشق غذاخوری
پیاز خردشده : 2 فنجان
سیر خردشده : 7 حبه
سس گوجه فرنگی : یک فنجان
سس چیپوتله : یک فنجان
شکر قهوه ای : 1/3 فنجان
خردل قهوهای : 2 قاشق چایخوری
نمک کوشر : 2 قاشق چایخوری
سرکه سیب : 1/4 فنجان
قهوه قوی : 1/2 فنجان
سس ورچسترشایر : 1/2 فنجان
آب لیمو تازه : 1/4 فنجان
طرز تهیه:
- در یک تابه بزرگ فلفل چیلی و آنچو را با هم مخلوط و عصاره مرغ را اضافه کنید. سپس سیر و پیاز خردشده را داخل تابه بریزید.
- تابه را روی حرارت بالای گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی محتویات آن شروع به جوشیدن کرد، شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید 15 دقیقه روی حرارت بماند تا سس نسبتا غلیظی ایجاد شود.
- همه این مخلوط را داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود.
- برای تهیه سس یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و کف آن را چرب کنید. سیر و پیاز را ضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.
- سس گوجه فرنگی و چیپتوله را اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه تفت دهید. سپس شکر قهوهای، خردل، نمک ، سرکه، قهوه، سس ورچسترشایر و آب لیمو را به محتویات تابه بیفزایید. اجازه دهید سس به مدت 30 دقیقه روی گاز بجوشد و غلیظ شود.
- سپس از سرد شدن سس رتا داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
- استیکها را به این سس آغشته کرده و روی باربکیو کباب کنید. باقی مانده سس را روی استیک بریزید و سرو کنید.