برترین ها: ژاپنی ها عموما غذاهای سالم و سبزیجات و خام زیادی می خورند. آنها برای مناسبت های مختلف خود، غذاهای متنوعی دارند. از جمله باید به جوجه سوخاری اشاره کرد که در بیشتر مراسم ها وجود دارد و تهیه می شود. در این مطلب چند دستور غذای ژاپنی نوشته ایم، شاید دوست داشتید در خانه تهیه و میل کنید.
توری نو کارا-آگه (جوجه سوخاری ژاپنی)
توری نو کارا-آگه یا کارا-آگه (جوجه سوخاری به روش ژاپنی) محبوب ترین غذای ژاپنی است. آن را به عنوان اصلی یا میان وعده استفاده کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
دو تکه ران جوجه (500 گرم)
نصف قاشق چایخوری نمک
فلفل برای چاشنی
دو قاشق غذاخوری سس سویا
دو قاشق چایخوری آب زنجبیل
آرد سوخاری
روغن نباتی سرخ کردنی
طرز تهیه
1. آب زنجبیل را با سس سویا مخلوط کنید. سه برش از زنجبیل پس از رنده شدن حدود دو قاشق چایخوری آب زنجبیل می دهد.
2. جوجه ها را به تکه های سه سانتی متری ببرید و به نمک و فلفل آغشته کنید.
3. جوجه ها را به سس سویا و آب زنجبیل اضافه کنید و به مدت ده دقیقه در آن بخیسانید.
4. جوجه ها را در یک آبکش خشک کنید و با آرد سوخاری اطراف آن را بپوشانید.
5. روغن را تا صد و هفتاد درجه سانتی گراد گرم کنید و جوجه ها را تا حدود چهار دقیقه سرخ کنید. برای جوجه با استخوان آن را هفت تا هشت دقیقه سرخ کنید.