تماس و دفترچه تلفن :
دفترچه تلفن در نوکیا 3120 کلاسیک حداکثر 2000 مخاطب را ذخیره می کند . برای هر مخاطب می توان زمینه های بسیاری تعیین کرد اما تعداد شماره ها محدود به 5 شماره تلفن است . امکان تعیین عکس یا ویدئوی شخصی نیز وجود دارد که در زمان دریافت تماس روی صفحه اجرا می شود . اندازه تصویر مخاطب در تماس های ارسالی و دریافتی متفاوت است ، در زمان دریافت تماس کل صفحه را پر می کند و در زمان تماس با یک مخاطب در اندازه کوچکتری ظاهر می شود .
سه حالت مشاهده در دفترچه تلفن وجود دارد که شامل لیست اسامی ، نام و شماره تلفن و نام و تصویر است . دفترچه تلفن مخاطبین ذخیره شده در سیم کارت و حافظه گوشی را بطور جداگانه یا همزمان نشان می دهد . مخاطبین را می توان طبق اسم کوچک یا اسم فامیل مرتب کرد . اندازه فونت در دفترچه تلفن نیز قابل تغییر است . مخاطبین را می توان بصورت گروه مرتب کرد و از آنها می توان بعنوان فیلتر تماس استفاده نمود . دفترچه تلفن به ویژگی شماره گیری صوتی مجهز است که نیازی به از قبل ضبط کردن برچسب های صوتی ندارد . نرم افزار Voice aid نیز فراهم شده است .
log تماس در نوکیا 3120 کلاسیک تغییرات عمده ای بهمراه ندارد و مانند سایر گوشی های سری 40 است . این Log تماس های ارسالی ، دریافتی و ناموفق را بطور جداگانه و با هم نشان می دهد . هر زیر منو حداکثر 20 تماس را با تاریخ ، زمان و مدت مکالمه ثبت می کند .
پیام :
بخش پیام در این گوشی دارای امکانات و قابلیت های گسترده ای است . نوکیا 3120 کلاسیک با پیام های MMS , SMS و ایمیل کار می کند . پیام های متنی و MMS دارای ویرایشگر مشترک هستند و با وارد کردن محتوای چند رسانه ای به SMS می توانید آن را به MMS تبدیل کنید . پس از فعال کردن ویرایشگر زمینه ای برای وارد کردن شماره گیرنده پیام نشان داده می شود که کاربر می تواند این زمینه را با تایپ کردن ، انتخاب از دفترچه تلفن ، گروههای مخاطب ، یا از لیست آدرس های اخیر در ثبت تماس پر کند . گزینه ای برای انتخاب یک مخاطب پیام که اغلب با او در تماس هستید نیز وجود دارد .
ویرایشگر بخوبی عمل می کند و در زمان صرفه جویی می نماید . پس از وارد کردن شماره مورد نظر با یک کلیک می توانید به متن پیام بروید و تایپ را آغاز کنید . فرهنگ لغت T9 و گزارش تحویل پیام نیز فراهم شده است . طول هر پیام محدود به 1000 کاراکتر است . تعداد بخش هایی که هر پیام به آن تقسیم می شود روی صفحه نمایش قابل مشاهده است . تمامی پیام ها صرفنظر از نوع آنها از حافظه مشترک استفاده می کنند . عکس ، کارت تماس یا رویداد تقویم را می توان از طریق MMS ارسال کرد . اندازه MMS برای پیام های ارسالی و دریافتی 300KB است . تلفن بطور اتوماتیک تصویر را برای ارسال از طریق MMS کوچک می کند . email Client می تواند فقط تیترهای پیام یا کل پیام ها را طبق پیش فرض دانلود کند .
موسیقی و رادیو :
نرم افزار پخش موسیقی از بهترین ویژگی های نوکیا 3120 کلاسیک محسوب می شود . این برنامه دارای طراحی مناسب و ویژگی های سودمند است که از میان آنها می توان به پشتیبانی از فرمت های مختلف و جلد آلبوم اشاره کرد . نرم افزار پخش موسیقی توسط کلید حرکتی کنترل می شود و آهنگ ها براساس خواننده ، آلبوم و نوع تفکیک می شوند . پخش موسیقی در 3120 از فرمت های AAC+ , AAC , MIDI , MP3 و WMA پشتیبانی می کند. از پروفایل A2DP نیز پشتیبانی می شود که امکان گوش دادن به موسیقی در هدفون استریوی بلوتوث را فراهم می کند .
نرم افزار پخش موسیقی دارای تم خاص خود است . در واقع یک پوسته دیگر در بالای پوسته پیش فرض وجود دارد که گرافیت نامیده می شود . با استفاده از سوکت استاندارد 2.5 میلی متری می توان از دیگر هدست ها نیز استفاده کرد . نرم افزار پخش موسیقی دارای گزینه های قابل تنظیم بسیاری است .
اکولایزر و ویژگی استریو نیز وجود دارد . در 3120 کلاسیک هشت گزینه برای پیش تنظیمات اکولایزر فراهم شده است که کاربر به راحتی می تواند آنها را ویرایش کند و اکولایزر جدید ایجاد نماید .این گوشی به رادیو FM مجهز است. نرم افزار Visual رادیو نیز بخوبی عمل می کند و می تواند ایستگاههای رادیویی موجود در محدوده کاربر را دانلود کند و در صورت برقراری اینترنتی این ایستگاهها را با نام مربوطه در گوشی ذخیره نماید . رادیو FM نیز مانند نرم افزار پخش موسیقی دارای دو تم متفاوت است . رادیو فاقد RDS است .
نرم افزار پخش ویدئو با فرمت های 3GP و MP4 سازگار است . ویدئوها را می توان در حالت تمام صفحه مشاهده کرد و آن را سریع به جلو برد یا به عقب برگرداند . کاربر می تواند برای استفاده بهتر از فضا در حالت تمام صفحه توضیحات Softkey را حذف کند .