0

کیک به شکل دستکش بیس بال

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

کیک به شکل دستکش بیس بال

طرز تهیه کیک به شکل دستکش بیس بال,طرز تهیه کیک های روز پدر




این مدل کیک که به شکل دستکش ورزش بیس بال می باشد که به صورت ویفرهای وانیلی و هم چنین خامه های وانیلی سفید و قرمز می باشد .

مقدار کیک : 24 عدد
زمان لازم : 1 ساعت
درجه حرارت فر : 350
زمان لازم برای خنک شدن کیک و سرو کردن : 45 دقیقه

مواد لازم :

 

رویه ی خامه ای
طعم دهنده قرمز رنگ
طعم دهنده  قهوه ای رنگ
48 عدد کوکی
24 عدد ویفر وانیلی

طرز تهیه :
1 - در ابتدا فر را در درجه 350 فارنهایت می گذاریم تا کاملا گرم شود و سپس 24 عدد ویفر یک اندازه را روی ورق های کیک می گذاریم و آنها را در ظرفی مخصوص کیک می گذاریم. کره آماده شده را روی آنها ریخته و ویفر دیگر را روی آن قرا  می دهیم تا دو لایه شود. به مدت 5 دقیقه باید ویفرها را داخل فر قرار داد تا کاملا داغ و سرخ شوند . باید هر 5 عدد ویفر آماده شده را داخل یک ظرف گذاشت .

2 - یک چهارم پیمانه از کره را با ماده غذایی رنگ دهنده قرمز مخلوط می کنیم. سپس آن را داخل کیسه ی پلاستیکی ریخته و کمی آن را سوراخ می کنیم تا بتوان با فشار دادن آن را به صورت مدلی که می خواهیم تزئین کنیم. از این خمیر قرمز رنگ برای نشان دادن دوخت های روی دستکش استفاده می کنیم.

3 - رنگ  غذای قهوه ای را باید روی بیسکویت ها ریخت . برای این هم می توان مثل همان روش قبل عمل کرده و آن را با کره مخلوط کرده و در پلاستیک ریخته و به صورت قیف درآورد. هر 5 عدد از این کوکی ها را کنار هم قرار می دهیم تا انگشتان دستکش بیس بال ما شوند و کیک خامه ای ( در زیر طرز درست کردن آن را گفته ایم ) را که سفید است را روی یک ویفر می ریزیم وآن را وسط  ویفر ها که همان کف دستکش می باشد قرار می دهیم .

4 - روی خامه وانیلی می توان از رنگ خوراکی قرمز استفاده کرد و از آن به مانند دوخت های ریز دورتادور دستکش استفاده کرد و آن را تزئین کرد.

رویه ی خامه ای کیک


مواد لازم :


کره
پودر قند
شیر
می توان به جای این مواد دیگری را جایگزین کرد که در زیر گفته ایم .

دستورالعمل ها
1 - در یک کاسه نسبتا بزرگ 2  فنجان پودر قند را با کره می ریزیم و کاملا هم می زنیم تا یکدست شود و سپس یک سوم فنجان شیر را کم کم اضافه می کنیم و وانیل را هم میریزیم و و مدام آن را هم می زنیم تا کاملا صاف شود .به تدریج پودر قند باقی مانده را هم اضافه می کنیم و تا آنجایی که کاملا یکدست شود ان را می زنیم .

انواع مزه ها :
رویه ی خامه ای کیک
آب لیمو یا پرتقال را می توان به جای شیر جایگزین کرد و یک دوم  قاشق چای خوری پوست لیمو یا پوست پرتقال خرد شده را اضافه کرد

رویه ی خامه ای شکلاتی 
می توان یک دوم پیمانه پودر کاکائو به جای پودر قند ریخت .

رویه ی خامه ای  قهوه
می توان 1 قاشق سوپخوری پودر قهوه به جای پودر قند ریخت

رویه ی خامه ای نعنایی
می توان یک دوم پیمانه پودر نعناع به جای وانیل  ریخت

رویه ی خامه ای بادامی
می توان به جای وانیل از پودر بادام استفاده کرد

استفاده از کره ی بادام زمینی
می توان قبل از اضافه کردن پودر قند به کره از کره ی بادام زمینی استفاده کرد
می توان مقداری طعم دهنده ی توت فرنگی به پودر قند اضافه کرد

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393  9:10 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها