برترین ها: کلم بروکسل نیز همچون دیگر کلم ها طعم بسیار خوبی دارد. این سبزی خوشمزه و کوچک را به دو صورت خام و پخته مصرف می کنند و در هر دو صورت طعم دلچسبی دارد. کلم بروکسل نسخه مینیاتوری کلم پیچ است و هرچه ریزتر باشد طعم بهتری دارد. بزرگ تر ها یا تلخ هستند یا بی مزه.
این کلم های دکمه ای سرشار از کلسیم، ید و گوگرد هستند و یکی از بهترین داروهای برطرف کننده کم خونی به شمار می روند. گوگردی که بروکسل در خود دارد از ترشحات چربی پوست که منجر به ریزش مو می شود، جلوگیری می کند.
همه این مسایل باعث شده اند تا چند دستور غذایی با آن را برایتان آموزش دهیم تا بتوانید به شکل های مختلف آن را تهیه و مصرف کنید.
کلم بروکسل یا کیپر سرخکرده
• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
• 900 گرم کلم بروکسل
• نصف پیمانه کیپر
• 1/3 پیمانه روغن زیتون
• دو حبه سیر رنده شده
• 3 عدد فیله ماهی کولی، خرد شده
• نصف قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
• نصف یک عدد لیموترش
طرز تهیه
1. یک قابلمه بزرگ پر از آب و نمک را روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. کلم برکسل ها را درون آن بیندازید تا حدود 5 دقیقه جوش بخورند و کمی نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید.
2. کیپرها را روی دستمال بریزید تا آب آنها گرفته شوند. روغن زیتون را درون تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. کیپرها را اضافه کنید و تفت دهید. سیر و فیله ماهی کولی را اضافه کنید حدود یک دقیقه تفت دهید. سپس کلم بروکسل و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آنها را تا زمانی تفت دهید که مواد طلایی شوند.
3. در آخر، مواد را داخل بشقاب بکشید و به همراه کیپر و لیموترش سرو کنید.