0

دعا جهت رفع بيماري

haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

دعا جهت رفع بيماري

دعا جهت رفع بيماري
حضرت امام صادق عليه‏السلام فرمود: سه چيز است که اگر در کسي باشد منافق است، اگر چه روزه بگيرد و نماز بخواند، وقتي که سخن گويد دروغ بگويد، وقتي که وعده دهد خلاف کند و وقتي که به او امانتي دادي خيانت کند. 
حسين بن بسطام و برادرش: ابوعتاب در کتاب طب الائمه از عبدالله بن سنان نقل مي‏کند که گفت: 
در مکه مطلبي از خاطرم گذشت که جز خدا از آن خبر نداشت. هنگامي که به مدينه رفتم و خدمت حضرت صادق عليه‏السلام رسيدم، نگاهي به من کرد و فرمود: از آن نيتي که کردي توبه کن و ديگر چنين قصدي نکن. گفتم: استغفرالله و هنگامي که با حضرت خداحافظي مي‏کردم، فرمود: هر که مريض و دردمند شود و براي رضاي خدا صبر کند، خداوند اجر هزار شهيد به او بدهد. هنگامي که مسافتي از مدينه دور شدم، عرق مدني (چيزي مانند مو است که در ران پديد مي‏آيد) در پايم پيدا شد و چند ماهي به آن مبتلا بودم. سال ديگر به حج رفتم و خدمت آن حضرت رسيده و گفتم: دعايي به اين پاي من بخوانيد و جريان بيماري را بيان کردم و گفتم که اين پايم درد مي‏کند. حضرت فرمود: اين پايت چيزي نيست، پاي ديگرت را که سالم است بده که خداوند برايت شفا فرستاد. پاي ديگر را دراز کردم و حضرت دعايي به آن خواند. هنگامي که از خدمت او مرخص شده و مسافتي دور شدم، پاي سالمم به همان مرض مبتلا شد. گفتم: به خدا! به اين پا دعا نخواند مگر براي بيماري که در آن پيدا مي‏شود. سه شب مريض بودم و بعد خداوند به جهت دعاي آن حضرت مرا شفا داد. 

*  عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری  *
جمعه 19 اردیبهشت 1393  6:17 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها