تا به حال انواع کوفته را به شما آموزش دادیم اما این کوفته با همه آنها فرق دارد. این کوفته با گوشت ماهی تهیه شده و برای کسانی که نمیتوانند گوشت قرمز مصرف کنند مناسب است.
مواد اولیه
گوشت ماهی شیر 600 گرم
لپه پختهشده 100 گرم
برنج پختهشده 70 گرم
آلو خشک 80 گرم
مغز گردو 60 گرم
روغن مایع 50 گرم
سبزی (جعفری، ریحان، مرزه، تره و پیازچه) 300 گرم
پیاز دو عدد
تخممرغ یک عدد
تخممرغ آبپز سه عدد
آرد نخودچی سه قاشق سوپخوری
آرد گندم یک قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی سه قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق سوپخوری
آبلیمو دو قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
* ابتدا ماهی بدون پوست و استخوان را چرخ میکنیم.
* یک عدد از پیازها را چرخ کرده روی گوشت ماهی ریخته، لپه و برنج پختهشده را با گوشت ماهی مخلوط میکنیم.
* نمک و فلفل زده و یکبار دیگر مواد را چرخ میکنیم.
* بعد سبزی خردشده را به مواد اضافه میکنیم. آرد نخودچی و تخممرغ را افزوده و هم میزنیم.
برای تهیه سس کوفته
* ابتدا پیاز خرد کرده را با روغن تفت میدهیم.
* وقتی پیاز سرخ شد، رب گوجهفرنگی، شکر، آبلیمو، نمک و یک قاشق آرد گندم را افزوده و سه لیوان آب داخل آن میریزیم و میگذاریم جوش بیاید و آنگاه حرارت را کم میکنیم.
* از مایه گوشت ماهی به اندازه یک پرتقال بر میداریم و داخل آن تخممرغ آبپز آلو خشک و مغز گردو میگذاریم بعد کوفته را خوب گرد کرده و داخل سس کوفته میگذاریم و به مدت یک ساعت با حرارت ملایم میپزیم وقتی آماده شد با سبزی و ترشی سرو میکنیم.