0

آشنایی با ♦ مبانی امنیت ♦

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

آشنایی با ♦ مبانی امنیت ♦

با سلام و عرض ادب

با توجه به اهمیت موضوع امنیت و به خصوص در این شرایط که همه اینترنت دارند، لازم دونستم تایپیکی ایجاد کنم که با همکاری شما دوستان بتونیم اطلاعات خودمون رو در این ضمینه به اشتراک بزاریم .

 

به دوستانی که در تکمیل محتوای این تایپیک یاری کنند ، امتیازاتی بین 30 تا 200 امتیاز از طرف مدیریت اهدا خواهد شد.

این تایپیک از تاریخ 93/2/17 تا 93/3/8 به صورت ویژه خواهد بود.

 

در این تایپیک میتوانید درمورد موضوعات امنیتی، نکات امنیتی، روش های جلوگیری از نفوذ، و آموزش های کاربردی را اضافه کنید

 

با تشکر از همه دوستان

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393  5:29 PM
تشکرات از این پست
takround ravabet_rasekhoon bigharar ahmad0 rainbow2010 farnaz_s shokraneh omiddeymi1368 rozgol namebaran sr1313 unknown mosadegh
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به:آشنایی با مبانی امنیت ♦ تایپیک با امتیاز ویژه ♦

با ترفندهای پیشنهادی اینتل برای ساخت یک رمز عبور قوی آشنا شوید

شما چطور یک رمز عبور درست می کنید که در عین قوی بودن، یادآوری اش هم آسان باشد؟ این چالشی است که همه ما با آن روبرو هستیم، چالشی که اینتل را هم که حالا مک آفی را زیر مجموعه خود می بیند، به نصیحت گویی واداشته. 

اگر به این صفحه از سایت اینتل مراجع کنید، مجموعه ای از روش ها و راهکارها را خواهید دید که به شما کمک می کنند تا مجموعه رمز های معتبرتری را برای حساب های آنلاین خود انتخاب کنید. البته ما به حسب وظیفه خود، این راهکارها را در اینجا برای شما ذکر می کنیم.

 

5-8-2013 1-59-54 PM Negahbaan.jpg

  گام اول: یک رمز قوی درست کنید. آناتومی یک رمز قوی را در تصویر بالا می بینید، اما اگر بخواهیم موارد را تک تک توضیح دهیم، عبارت هستند از: 

• حروف بزرگ انگلیسی: استفاده از حروف انگلیسی در حالت بزرگ، بیش از آنچه تصورش را بکنید زمان لازم برای شکستن یک رمز عبور را افزایش می دهد. 
• اسپیس بار: امروزه بسیاری از سایت ها به شما امکان استفاده از Space Bar در رمزهای عبور را می دهند. اگر می توانید، از آن استفاده کنید، و در غیر این صورت از خط تیره (-) برای جدا کردن کلمات بهره بگیرید. 
• اعداد: در جاهایی که استفاده از اعداد منطقی است، آنها را به کار بگیرید، چون اگر یک ترتیب درست را در نظر نگیرید، به یاد آوردن آنها در استفاده های بعدی مشکل خواهد بود. 
• حروف کوچک انگلیسی: در نوشتار انگلیسی وقتی یک اسم یا نام کشوری را می نویسیم، حرف اول باید بزرگ باشد ولی حرف های بعدی کوچک. از اثر گذاری همین ترفند کوچک بر قوت رمز عبورتان، غافلگیر خواهید شد. 
• علایم: بهترین جا برای استفاده از علایم، انتهای رمزها است. بنابراین در صورت استفاده از آنها حتما سعی کنید یک علامت مهجور که کمتر کسی به آن توجه می کند را انتخاب کنید. 
• طول رمز: قوی بودن رمز، بیشتر با طولانی بودن آن در ارتباط است، نه با پیچیده بودنش! به جای یک رمز 8 تا 10 حرفی که از کلمات بی معنی تشکیل شده، از رمزی طولانی متشکل از چند کلمه، با ساختاری که در بالا توضیح داده شد استفاده کنید. 
 

5-8-2013 2-00-10 PM Negahbaan.jpg

  گام دوم: از چند رمز استفاده کنید. با فرض رعایت تمام نکات بالا، اگر یک رمز را برای تمام حساب های خود به کار ببرید، معنای اش این است که هر چقدر هم آن رمز قوی باشد، ولی با شکسته شدنش تمام هویت آنلاین شما به خطر خواهد افتاد و نه فقط آن، بلکه با شکستنش، رمز حساب های بانکی تان هم به دست سارقان می افتد. 

سعی کنید هرگز یک رمز را برای حساب های مختلف به کار نبرید و اگر در مهاجرت از یک رمز به رمز دیگر دچار مشکل می شوید، لااقل از این حقه موثر استفاده کنید: 
 

یک رمز برای شبکه های اجتماعی، 
یک رمز برای حساب های بانکی، 
و یک رمز برای ایمیل. 
 

به این شکل با از دست رفتن یکی از رمزها، به یک باره با مشکلات متعدد در هر سه حوزه روبرو نمی شوید.

 

5-8-2013 2-00-24 PM Negahbaan.jpg

  گام سوم: رمز واحد را برای هر حساب شخصی سازی کنید. تصور کنید که ساختار کلی رمز شما برای حضور در شبکه های اجتماعی این باشد: !My 1st Password 
 

اما برای اینکه امنیت خودتان را بالا ببرید، یک حقه کوچک بزنید و آن این باشد که به انتهای همین رمز برای حساب توییتر خود،  Twitr : را اضافه کنید. یا به انتهای رمز فیسبوک  Fb : را و به انتهای رمز ردیت  Redd : را. در این صورت باز هم در عین رعایت سادگی، رمز های خود را تقویت کرده اید.

 

اگر شما هم می خواهید قدرتمند بودن رمزتان را امتحان کنید، سری به این صفحه از سایت اینتل بزنید، گویا اینتل مسابقه هفتگی با جایزه یک اولترابوک را برای این بخش در نظر گرفته. 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393  5:39 PM
تشکرات از این پست
takround ahmad0 shokraneh rozgol unknown
takround
takround
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 5906
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:آشنایی با مبانی امنیت ♦ تایپیک با امتیاز ویژه ♦

اغلب کسانی که از وای-فای عمومی استفاده می کنند مراقب امنیت اطلاعات خود نیستند

با گسترش نفوذ دستگاه های همراه نیاز به برخط (Online)‌ بودن، افزایش یافته و یکی از بهترین و به صرفه ترین روش ها برای این منظور استفاده از وای-فای است. روز به روز فروشگاه ها و مکان های بیشتری برای جذب مشتری، محل خود را به وای-فای عمومی و رایگان مجهز می کنند.

 
در وهله اول شاید همه چیز خوب باشد و خصوصاً مسئله رایگان بودن، خیلی ها را به استفاده از آن مجاب کند. اما مشکل زمانی بروز می کند که تمهیدات لازم را برای استفاده از این موهبت مجانی به کار نبسته باشید.
 
اخیراً تحقیقی در سطح ایالات متحده انجام گرفته که قابل بسط به نقاط دیگر دنیا هم هست. محققان از ۲،۲۰۳ مسافر آمریکایی در این زمینه سوالاتی پرسیده اند.
 
جالب است بدانید ۸۴ درصد آن ها علی رغم عدم احساس امنیت هنگام اتصال به وای-فای رایگان گفته اند هیچ اقدامی برای حصول اطمینان از بابت امنیت اطلاعات خود نکرده اند. بدتر این که با وجود این که ۵۴ درصد از سوال شوندگان اظهار کرده اند از فعالیت هایی که اطلاعات شخصی شان را به خطر می اندازد دوری می کنند فقط یکی از ۵ نفر حاضر شده اند برای حفظ امنیت خود به وای-فای عمومی وصل نشوند.
 
این طور که این تحقیق نشان می دهد صاحبان تبلت ها و تلفن های هوشمند رغبت مضاعفی برای استفاده از وای-فای رایگان دارند و در مقایسه با لپتاپ ها خیلی بیشتر از این امکان استفاده می کنند.
 
هر چند توصیه اکید نگهبان پرهیز از اتصال به وای-فای عمومی است اما در صورت لزوم، رعایت نکات حفاظتی برای جلوگیری از سرقت اطلاعات شخصی ضروری است.
 
با این توضیحات آیا باز هم به محض یافتن وای-فای عمومی در یک فروشگاه بی مقدمه از آن استفاده می کنید؟
 

 

قدر لحظات رو باید دانست

پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393  10:37 AM
تشکرات از این پست
shokraneh rozgol unknown mosadegh
takround
takround
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 5906
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:آشنایی با مبانی امنیت ♦ تایپیک با امتیاز ویژه ♦

 

ابزارهای لینوکسی متصل به اینترنت مورد هدف کرم جدید لینوکس قرار می گیرند
 

ابزارهای لینوکسی متصل به اینترنت مورد هدف کرم جدید لینوکس قرار می گیرند

سیمانتک که از شناخته شده ترین شرکت های امنیتی است، در گزارشی اعلام کرده که کرمی به نام Linux.Darlloz کشف کرده که می تواند در کارکرد ابزارهای مبتنی بر لینوکس اختلال ایجاد کند. 

 
این کرم که در تهدیدهای سطح پایین طبقه بندی می شود به پردازند های ابزارهایی مانند روترها، ست آپ باکس ها، دوربین های امنیتی، سیستم های کنترل و همینطور کامپیوترهای معمولی حمله می کند. Linux.Darlloz که در واقع از اردیبهشت سال گذشته کشف شده، ظاهراً کماکان در بسیاری از ابزارهای مبتنی بر لینوکس فعال است، اما تا به حال تصور میشد که این کرم تنها بر سیستم هایی که از پردازنده های x86 اینتل بهره می برند موثر است. بر اساس آخرین تحقیقات شرکت سیمانتک، پردازنده های PPC ،MIPS ،ARM و MIPSEL نیز از این کرم تاثیر می پذیرند.

در تصویر فوق مشخص است که دستگاه مجهز به چیپ های ARM نیز متاثر از رفتار این کرم هستند. این تنها یکی از نمونه‌های کشف شده توسط شرکت سینماتک است.
 
این کرم با کاهش ظرفیت این پردازنده ها و در اختیار گرفتن منابع سیستم، منجر به کندی عملکرد آنها می شود.
 
سیمانتک در پستی که به همین منظور نوشته است، برای محافظت از ابزارهای مبتنی بر لینوکس موارد زیر را پیشنهاد کرده است:

• تمامی سخت افزارها و ابزارهای متصل به شبکه را بررسی کنید
• نرم افزار ابزارها را به آخرین نسخه به روز کنید
• نرم افزارها و ابزارهای امنیتی که نصب کرده اید را آپدیت کنید
• رمزهای عبور را قوی تر کنید
• درخواسته های ورودی از نوع HTTP POST را به شاخه های زیر را روی کلیه ابزارها مسدود کنید:
-/cgi-bin/php
-/cgi-bin/php5
-/cgi-bin/php-cgi
-/cgi-bin/php.cgi
-/cgi-bin/php4
 

قدر لحظات رو باید دانست

پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393  10:38 AM
تشکرات از این پست
shokraneh rozgol unknown mosadegh
takround
takround
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 5906
محل سکونت : خراسان رضوی

نکات امنیتی در استفاده از بانکداری مجازی

دراین نوشتار چند نکته را برای حفظ امنیت شما در بانکداری اینترنتی یادآور می شویم.

  • آدرس سایت بانکداری مجازی در نوار آدرس مرورگر باید با https آغاز شده باشد. در صورت مشاهده هشدار عدم اعتبار گواهی (Certificate Error) در مرورگر خود از ادامه عملیات خودداری نمایید .
ورود به اینترنت بانک
  • به آدرس بانکداری مجازی دقت کنید، هر آدرس دیگری غیر از bankpasargad.com  نامعتبر است. به آدرس های مشابه و نزدیک به آدرس سایت بانک دقت کنید.
  • تا آنجا که می توانید ازمکان های عمومی مانند کافی نت ها برای ورود به بانکداری مجازی استفاده نکنید. و در صورت استفاده از مکان های عمومی جهت ورود به بانکداری مجازی از صفحه کلید امن استفاده نمایید.
  • پس از استفاده از رایانه های عمومی و هر زمان که دیگر نیازی به استفاده از بانکداری مجازی خود ندارید، ابتدا در گوشه سمت چپ بالای صفحه از سیستم خارج شده و سپس پنجره مرورگر را ببندید.
  • اگر تلاش جهت ورود مشکوکی به حسابتان دیده شد، می توانید با مشاهده جزئیات فعالیت در صفحه بانکداری مجازی خود این مورد را بررسی نمایید؛ در صورت مشاهده آدرس آی پی مشکوک، اقدام پیشنهادی، تغییر نام کاربری و رمز عبور از طریق منوی "تنظیمات" می باشد.

 

ورود ناموفق به اینترنت بانک
  • از رمزعبور بانکداری مجازی خود در سایت‌های دیگر استفاده مجدد نکنید. استفاده مجدد از رمزعبور مهمترین عامل در به خطر افتادن حساب‌ها یا افراد است.
  • هرگز از طریق لینک های موجود در سایت های دیگر به سایت بانک مراجعه نکنید بلکه آدرس سایت را در محل مناسبش تایپ نمایید.
  • بانک پاسارگاد هیچ گاه در محل دیگری غیر از صفحه رسمی بانکداری مجازی نام کاربری و رمزعبور شما را مطالبه نمی کند. بنابراین به هیچ وجه نام کاربری و رمزعبور خود را در جای دیگر وارد نکنید.
  • نام کاربری و رمزعبور خود را با دقت انتخاب کنید. طوری نباشد که دیگران بتوانند آن را حدس بزنند. برای مثال اسم خودتان، سال تولد، شماره شناسنامه، نام شخصیت محبوب، مکان مورد علاقه و ... نباشد.
  • تعداد حروف رمزعبور خود را کمتر از 8 نویسه در نظر نگیرید و حتما در گذرواژه خود از حروف کوچک و بزرگ به همراه اعداد استفاده نمایید.
  • هنگام استفاده از اتصالات بی سیم (Wireless) امکان خطر رهگیری بیشتر می شود. تنها زمانی از اتصالات بی سیم استفاده کنید که کاملا از امنیت ارتباط اینترنتی خود مطمئن هستید.
  • مطمئن شوید که برنامه هایی چون آنتی ویروس روی رایانه تان به روز شده باشد.
  • هرگز اطلاعات مهم خود مانند شماره حساب، رمز، تاریخ تولد و غیره را از طریق پیام کوتاه ارسال نکنید.
  • قبل از اینکه تلفن همراه خود را در اختیار دیگران قرار دهید یا آن را بفروشید، تمام اطلاعات شخصی و رمز و شماره حساب های بانکی خود را از حافظه آن پاک نمایید.
  •  

 

قدر لحظات رو باید دانست

پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393  10:40 AM
تشکرات از این پست
shokraneh rozgol unknown mosadegh
takround
takround
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 5906
محل سکونت : خراسان رضوی

نكاتی جهت افزايش ضريب امنيتی خدمات اينترنتی

 از رمزهای ساده استفاده نكنید. رمزهای خود را ترجیحاً به صورت تركیبی از حروف كوچك و بزرگ و اعداد و علامتها انتخاب نمایید.توصیه می شود: از انتخاب شماره شناسنامه، کد ملی و تاریخ تولد خود و یا خانواده ، پلاك خانه و شماره تلفن خودداری نمایید.


 رمز خود را جایی یادداشت نكنید و در صورت یادداشت نمودن آن را در جیب یا كیف پول به همراه كارت قرار ندهید.


 رمزهای عبور خود را به صورت دوره ای تغییر دهید.


 رمز خود را در اختیار سایر افراد قرار ندهید.


 اطلاعات حساس از جمله رمز خود را از طریق تلفن برای دیگران بازگو نكنید.


 در صورت فاش شدن رمز خود، در كوتاهترین زمان ممكن آن را عوض نمایید.


 كارت و رمز خود را به هیچ وجه در اختیار دیگران قرار ندهید . بعضاً افراد سود جو به بهانه كمك كردن و راهنمایی ضمن اخذ كارت و رمز شما پس از انجام عملیات كارت شما را با كارت دیگری (سرقتی ، مفقودی ، باطله و...) معاوضه نموده و حساب شما را مورد سوء استفاده قرار می دهند.


 در صورت انجام انتقال وجه و عملیات اینترنتی برروی حساب خود در مرورگرهای اینترنت گزینه ی به خاطرسپردن رمز را انتخاب نكنید. این گزینه با نام كلیRemember Password  شناخته می شود، از این قابلیت استفاده نكنید.


 برای ارسال اطلاعات حساس خود از پست الكترونیكی استفاده ننمایید.


 همواره سعی كنید برای ورود رمز خود از امكان Virtual Keyboard بجای كیبورد فیزیكی كامپیوتر استفاده كنید. این امكان در سیستم عامل ویندوز و همچنین در برخی از سایتهای پرداخت آنلاین وجود دارد.


 شناسه عبور و رمز خود را بر روی كامپیوترهای خارج از اختیار وكنترل خود وارد نكنید.


 هنگام ورود به وب سایتها به ویژه وب سایتهایی كه در آن اطلاعات محرمانه وارد می گردند، آدرس سایت مورد بازدید را در كادر نوار آدرس كنترل نمایید. بسیاری از كلاهبردارهای اینترنتی بواسطه استفاده از سایتهای جعلی و مشابه، جهت دریافت اطلاعات حساس كابران رخ می دهد.


 در صفحاتی كه سایت مورد بازدید از شما درخواست ورود شماره کارت، رمز کارت، رمز دوم و CVV2 می نماید، حتماً مطمئن شوید كه از پروتكل SSL استفاده شده است. بدین منظور آدرس صفحه می بایست با عبارت Https  بجای Http  آغاز گردد.


 همواره از نرم افزارهای آنتی ویروس معتبر و بروزشده استفاده نمایید.


 سیستم عامل كامپیوتر خود را همواره بروزرسانی كرده و آخرین وصله های امنیتی را دریافت نمایید.


 در صورتی كه احتمال وجود برنامه های مخرب را بر روی كامپیوتر خود می دهید از انجام هرگونه تراكنش مالی آنلاین خودداری نمایید.


 پس از انجام كار مورد نیاز در وب سایتهایی كه نیاز به رمز ورود دارند، به طور كامل Log Out كنید.


 به مطالب نوشته شده در پنجره هایی كه اتوماتیك نمایش داده می شوند توجه نموده و بلافاصله بر روی Ok  یا Yes كلیك نكنید. بسیاری از برنامه های مخرب به همین شیوه بر روی كامپیوترها نصب می گردند.


 ایمیلهای دریافتی از منابع ناشناس را باز نكنید. به لینكهای ارائه شده در ایمیلها اعتماد نكنید، به عنوان نمونه بانكها و موسسات اعتباری هیچ گاه از طریق نامه های الكترونیكی اطلاعات محرمانه شما را درخواست نمی كنند. بنابراین هرگاه در صندوق پستی خود نامه هایی از این دست را مشاهده كردید به سرعت آن را حذف كنید. از داده های حساس خود نسخه پشتیبان تهیه نموده و در جایی امن نگهداری كنید.

 

 

قدر لحظات رو باید دانست

پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393  10:41 AM
تشکرات از این پست
shokraneh unknown mosadegh
takround
takround
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 5906
محل سکونت : خراسان رضوی

نكات امنيتي استفاده از دستگاه هاي خودپرداز

1. هنگام دريافت پاكت رمز كارت بانك خود از شعبه به سلامت و عدم پارگي دقت نماييد. 
2. به محض وصول رمز كارت صادره، به دستگاه خودپرداز شعبه مراجعه و رمز خود را تغيير دهيد. 
3. به محض دريافت كارت بانك، نسبت به يادداشت كردن شماره 16 رقمي آن اقدام نماييد. به خاطر داشته باشيد براي مسدود كردن حساب هنگام سرقت يا مفقود شدن كارت به اين شماره نياز داريد. 
4. شماره چهاررقمي كه به عنوان رمز استفاده مي كنيد، به سادگي براي ديگران قابل حدس زدن نباشد. براي مثال از سال تولد، سال ازدواج يا شماره تلفن خود استفاده نكنيد. 
5. فقط كلاهبرداران وانمود مي كنند كه براي انتقال وجه، مي بايست از كارت ارزي خود استفاده كنند و شما را ترغيب به استفاده از منوي انگليسي مي نمايند. 
6. براي انتقال وجه نيازي به استفاده از منوي انگليسي نيست. منوي انگليسي براي بهره برداري مسافران خارجي ايجاد شده است. 
7. مراقب باشيد: فقط كلاهبرداران شما را به استفاده از منوي انگليسي ترغيب مي نمايند. 
8. هنگام انجام عمليات انتقال وجه، فرد دريافت كننده فقط شماره 16 رقمي كارت خود را اعلام مي كند و نيازي به ارائه ساير اطلاعات كارت يا مراجعه به دستگاه خودپرداز ندارد. 
9. رمز جديد را به خاطر بسپاريد. از يادداشت كردن رمز كنار كارت و قرار دادن برگه رمز در كيف كارت جداً خودداري فرماييد. 
10. هنگام وارد كردن رمز در دستگاه خودپرداز، به گونه اي جلوي دستگاه بايستيد كه كسي امكان ديدن صفحه كليد و رمز شما را نداشته باشد. 
11. رمز خود را هر سه تا چهارماه تغيير دهيد. 
12.در فروشگاه ها و هنگام خريد از پايانه فروش، خودتان رمز را وارد دستگاه كنيد و از اعلام آن به فروشنده خودداري نماييد. 
13. در صورتي كه در فروشگاهي مجبور به اعلام رمزتان شديد، حتي المقدور به سرعت نسبت به تغيير رمز خود اقدام نماييد. 
14. از سپردن كارت خود به ديگران خودداري نماييد. در صورت لزوم، بلافاصله نسبت به تغيير رمز خود اقدام نمايند. 
15. رسيد دريافتي از دستگاه خودپرداز و كارتخوان را در محل رها نكنيد. 
16. در صورت بروز اشكال در عمليات بانكي، از توسل به افراد غريبه جداً خودداري نمايند. 
17. از پايانه فروش فقط براي خريد، مانده گيري و پرداخت قبض استفاده كنيد. 
18. براي انتقال وجه به ساير حساب هاي خود يا ديگران به هيچوجه از پايانه فروش استفاده نكنيد. 
19. براي انتقال وجه از دستگاه هاي خودپرداز، پايانه شعب يا خدمات ساتنا و پايا كه در داخل شعبه ارائه مي شود، بهره برداري نماييد. 
20. سقف انتقال وجه دستگاه خودپرداز سه ميليون تومان در هر روز مي باشد. 
21. با مراجعه به شعبه و استفاده از پايانه شعبه مي توانيد تا سقف پانزده ميليون تومان به صورت آني به ساير كارت هاي خود يا ديگران انتقال وجه دهيد. 
22. با مراجعه به شعبه و استفاده از سامانه پايا مي توانيد به هر حسابي در هر بانك تا سقف پانزده ميليون تومان در همان روز انتقال وجه دهيد. 
23. با مراجعه به شعبه و استفاده از سامانه ساتنا مي توانيد به هر حسابي در هر بانك به صورت نامحدود در همان روز انتقال وجه دهيد. 
24. براي انجام عمليات انتقال وجه از طريق پايا و ساتنا دانستن شماره شباي حساب مقصد الزامي است. 
25. يك راه اطلاع از شماره شبا، مراجعه به شعبه يا سايت اينترنتي بانك افتتاح كننده حساب است. 
26. هرگز براي دريافت  شماره شباي بانك الف به سايت بانك ب مراجعه ننماييد. 
27. بانك مسئوليتي براي جبران خسارت مشترياني كه شماره شباي مقصد را اشتباه ثبت كرده اند، نخواهد داشت. 
28. با داشتن كارت بانك مي توانيد قبوض خود را بدون مراجعه به شعب بانك ها پرداخت نماييد. 
29. مراجعه به دستگاه خودپرداز هريك از بانك ها يك راه پرداخت سريع قبض شماست. 
30. مراجعه به پايانه فروش نصب شده در فروشگاه محل سكونت شما، يك راه پرداخت سريع قبض شماست. 
31. مراجعه به پايانه شعبه هريك از بانك ها يك راه پرداخت سريع قبض شماست. 
32. مراجه به سايت هريك از بانك ها يك راه پرداخت سريع قبض شماست. 
33. براي خريد هاي اينترنتي داشتن رمز دوم الزامي است. 
34. براي دريافت رمز كارت به دستگاه خودپرداز بانك خود مراجعه نماييد. 
35. رمز اول و دوم كارت شما محرمانه است. از ارائه اطلاعات محرمانه كارت خود به ديگران خودداري نماييد. 
36. كد CVV2 كارت شماره محرمانه است . از ارائه اطلاعات محرمانه كارت خود به ديگران خودداري نماييد. 
37. به محض اطلاع از مفقود شدن كارت خود، نسبت به مسدود كردن آن اقدام نماييد. 
38. به محض اطلاع از به سرقت رفتن كارت خود، نسبت به مسدود كردن آن اقدام نماييد. 
39. يك راه مسدود كردن كارت بانك، مراجعه به شعب بانك صادر كننده است. 
40. يك راه مسدود كردن كارت بانك، مراجعه به سايت اينترنتي بانك صادركننده كارت است. 
41. يك راه مسدود كردن كارت بانك، تماس با ميز امداد بانك صادر كننده كارت است. 
42. براي مسدود كردن كارت بانك داشتن رمز دوم كارت الزامي است. 
43. هرگز براي پر كردن حساب جاري از پايانه فروش استفاده نكنيد. 
44. انتقال وجه از طريق اينترنت بانك فقط با داشتن رمز مخصوص اينترنت بانك امكان پذير است. 
45. براي انجام عمليات انتقال وجه شتابي از همراه بانك استفاده ننماييد. 
46. در صورت عدم پرداخت اقساط كارت هاي اعتباري ، كارت اعتباري شما به مدت شش ماه مسدود خواهد شد. 
47. براي بهره برداري موثر از خدمات بانكداري الكترونيكي و ايمن ماندن از ريسك هاي احتمالي ، هنگام افتتاح حساب و درخواست كارت بانك بروشورهاي مربوطه را به دقت مطالعه فرماييد. 
48. سايت بانك ها منبع مفيدي براي دريافت نكات ايمني هنگام بهره برداري از خدمات بانكداري الكترونيكي است. 
49. سايت پليس فتا Www.Cyberpolice.Ir منبع مفيدي  براي دريافت آخرين اطلاعات مربوط به تهديدات امنيتي است. 
50. شماره تلفن 29991 راهي آسان براي ثبت مغايرت هاي شماست. 
51. مامورين تعمير پايانه فروش شركت شما داراي كارت شناسايي از شركت مربوطه هستند. از سپردن دستگاه خود به افراد ناشناس خودداري نماييد. 
52. رسيد تراكنش هاي ناموفق خود را تا حصول اطمينان از كسر نشدن وجه از حسابتان نگهداري نماييد. 
53. استفاده از صفحه كليد مجازي سايت راهي مطمئن براي براي وارد كردن رمز 
54. هنگام انجام خريد يا پرداخت قبض در اينترنت، حتما از صفحه كليد مجازي براي وارد كردن مرز خود استفاده كنيد. 
55. شب ها از مراجعه به خودپردازهايي كه در محل هاي كم رفت و آمد و تاريك  قرار دارند، خودداري نماييد. 
56. توجه داشته باشيد آدرس سايت سيستم اينترنت بانك و يا پرداخت اينترنتي در مرورگر بايد با Https آغاز شود. 
57. براي ورود به سيستم اينترنت بانك و يا پرداخت اينترنتي هرگز از مكان هاي عمومي مانند
 كافي نت ها استفاده نكنيد. 
58. در انتخاب نام كاربري و كلمه عبور خود دقت نماييد تا ديگران نتوانند آن را حدس بزنند. 
59. بدون خروج قطعي از اينترنت بانك، كامپيوتر را ترك نكنيد. 
60. با وارد كردن آدرس پست الكترونيكي هنگام پرداخت قبض يا خريد اينترنتي ، بانك رسيد عمليات را براي شما صادر مي نمايد كه براي اطلاع و بهره برداري آتي بسيار مفيد خواهد بود. 
61. از انجام پرداخت هاي اينترنتي از طريق سايت هاي متعلق به موسسات غير معتبر و ناشناس در اينترنت خودداري نماييد. 
62. هيچ بانكي به اطلاعات محرمانه كارت شما (نظير رمز اول يا دوم، كد CVV2 و تاريخ انقضاي كارت) نياز ندارد. به ايميل ها و پيامك هايي كه به عنوان بانك اين اطلاعات را از شما مي خواهند هرگز پاسخ ندهيد. 
63. هرگز به تقاضاهايي كه از طريق ايميل يا پنجره هاي Pop-Up اطلاعات شخصي شما را مي خواهند پاسخ ندهيد. 
64. از كامپيوتر افراد ناشناس يا كافي نت ها براي انجام عمليات بانكي خود استفاده نكنيد. 
65. روش هاي متعدد مسدودي كارت عبارتند از: اينترنت بانك، تلفنبانك، موبايل، خودپرداز، شعبه ، مركز تماس. به نحو مسدودي كارت در بانك صادر كننده كارت خود را در ساعات كاري و ايام تعطيل توجه كنيد. 
66. لطفاً به محض اطلاع از مفقودي يا سرقت كارت خود، حساب خود را مسدود نماييد. 
67. هنگام دريافت كارت خود از شعبه بانك، شماره 16 رقمي كارت و شماره تماس خدمات مشتريان بانك را از پشت كارت براي موارد ضروري يادداشت فرماييد. 
68. براي دريافت رمز دوم به دستگاه خودپرداز بانك صادر كننده كارت خود مراجعه فرماييد. 
69. درخواست ارسال پيامك در انجام تراكنش ها و ورود به خدمات غيرحضوري مانند اينترنت بانك، تلفنبانك و ... باعث آگاهي مشتري از سوء استفاده احتمالي وجلوگيري از سوء استفاده بيشتر است. به محض دريافت چنين پيامكي در صورتي كه خودتان تراكنشي انجام نداده ايد، نسبت به تعويض رمز خود اقدام نماييد.  

 

قدر لحظات رو باید دانست

پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393  10:41 AM
تشکرات از این پست
shokraneh unknown mosadegh
takround
takround
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 5906
محل سکونت : خراسان رضوی

نکات امنیتی استفاده از بانکداری الکترونیکی

دراین نوشتار نکاتی را برای حفظ امنیت شما در بانکداری الکترونیکی یادآور می شویم.

 

اینترنت بانک:


•    به آدرس بانکداری مجازی دقت کنید، هر آدرس دیگری غیر از https//ebank.city-bank.net  نامعتبر است. به آدرس های مشابه و نزدیک به آدرس سایت بانک دقت کنید.




•    هرگز از طریق لینک های موجود در سایت های دیگر به سایت بانک مراجعه نکنید بلکه آدرس سایت https//www.city-bank.ir   را در محل مناسبش تایپ نمایید.
•    نام کاربری و رمزعبور خود را با دقت انتخاب کنید. طوری نباشد که دیگران بتوانند آن را حدس بزنند. برای مثال اسم خودتان، سال تولد، شماره شناسنامه، نام شخصیت محبوب، مکان مورد علاقه و ... نباشد.
•    تعداد حروف رمزعبور خود را کمتر از 8 نویسه در نظر نگیرید و حتما در گذرواژه خود از حروف کوچک و بزرگ به همراه اعداد استفاده نمایید.
•    هنگام استفاده از اتصالات بی سیم (Wireless) امکان خطر رهگیری بیشتر می شود. تنها زمانی از اتصالات بی سیم استفاده کنید که کاملا از امنیت ارتباط اینترنتی خود مطمئن هستید.
•    مطمئن شوید که برنامه هایی چون آنتی ویروس روی رایانه تان به روز شده باشد.
•    هرگز اطلاعات مهم خود مانند شماره حساب، رمز، تاریخ تولد و غیره را از طریق پیام کوتاه ارسال نکنید.
- بانک شهر هیچگاه اطلاعات شخصی و بانکی شما از جمله نام، شماره حساب، موجودی، رمز و ... را به هیچ طریقی (ایمیل، تلفن یا پست) درخواست نمی کند. در صورت رخداد این مورد، سریعا به بانک اطلاع دهید
-  در محل های عمومی از اینترنت بانک استفاده نفرمایید.
- از مرورگر های مطمئن و بروز مانند گوگل کروم و فایرفاکس استفاده کنید.
-  رمز عبور خود را در فواصل زمانی کوتاه تغییر دهید.
-  به منظور بالا بردن امنیت رمز عبور، از صفحه کلید مجازی استفاده نمایید.
-  قبل از خروج از سیستم پیشنهاد می گردد اقدامات زیر را انجام دهید:
1-ازمنوی tools گزینه clear recent historyرا انتخاب نمائید:
 

 

 

 

 

2-حال کلیه گزینه هایbrowsing،cookis،cache را انتخاب نموده و گزینه delete را انتخاب نمائید.

 

-

 

 

 

 

 


-  استفاده از این سامانه به معنای پذیرش شرایط استفاده است. 

 

قدر لحظات رو باید دانست

پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393  10:45 AM
تشکرات از این پست
shokraneh unknown mosadegh
takround
takround
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 5906
محل سکونت : خراسان رضوی

نکات امنیتی استفاده از بانکداری الکترونیکی

خودپرداز و کارت خوان(ATM,POS):

 
1. هنگام دريافت پاكت رمز كارت بانك خود از شعبه به سلامت و عدم پارگي دقت نماييد. 
2. به محض وصول رمز كارت صادره، به دستگاه خودپرداز شعبه مراجعه و رمز خود را تغيير دهيد. 
3. به محض دريافت كارت بانك، نسبت به يادداشت كردن شماره 16 رقمي آن اقدام نماييد. به خاطر داشته باشيد براي مسدود كردن حساب هنگام سرقت يا مفقود شدن كارت به اين شماره نياز داريد. 
4. شماره چهاررقمي كه به عنوان رمز استفاده مي كنيد، به سادگي براي ديگران قابل حدس زدن نباشد. براي مثال از سال تولد، سال ازدواج يا شماره تلفن خود استفاده نكنيد. 
5. فقط كلاهبرداران وانمود مي كنند كه براي انتقال وجه، مي بايست از كارت ارزي خود استفاده كنند و شما را ترغيب به استفاده از منوي انگليسي مي نمايند. 
6. براي انتقال وجه نيازي به استفاده از منوي انگليسي نيست. منوي انگليسي براي بهره برداري مسافران خارجي ايجاد شده است. 
7هنگام انجام عمليات انتقال وجه، فرد دريافت كننده فقط شماره 16 رقمي كارت خود را اعلام مي كند و نيازي به ارائه ساير اطلاعات كارت يا مراجعه به دستگاه خودپرداز ندارد. 
8 -رمز جديد را به خاطر بسپاريد. از يادداشت كردن رمز كنار كارت و قرار دادن برگه رمز در كيف كارت جداً خودداري فرماييد. 
9.هنگام وارد كردن رمز در دستگاه خودپرداز، به گونه اي جلوي دستگاه بايستيد كه كسي امكان ديدن صفحه كليد و رمز شما را نداشته باشد. 
10.در فروشگاه ها و هنگام خريد از پايانه فروش، خودتان رمز را وارد دستگاه كنيد و از اعلام آن به فروشنده خودداري نماييد. 
11.در صورتي كه در فروشگاهي مجبور به اعلام رمزتان شديد، حتي المقدور به سرعت نسبت به تغيير رمز خود اقدام نماييد. 
12.از سپردن كارت خود به ديگران خودداري نماييد. در صورت لزوم، بلافاصله نسبت به تغيير رمز خود اقدام نمايند. 
13.رسيد دريافتي از دستگاه خودپرداز و كارتخوان را در محل رها نكنيد. 
14.در صورت بروز اشكال در عمليات بانكي، از توسل به افراد غريبه جداً خودداري نمايند. 
15.از پايانه فروش فقط براي خريد، مانده گيري و پرداخت قبض استفاده كنيد. 
16.براي انتقال وجه به ساير حساب هاي خود يا ديگران به هيچ وجه از پايانه فروش استفاده نكنيد. 
17.براي انتقال وجه از دستگاه هاي خودپرداز، پايانه شعب يا خدمات ساتنا و پايا كه در داخل شعبه ارائه مي شود، بهره برداري نماييد. 
18.سقف انتقال وجه دستگاه خودپرداز سه ميليون تومان در هر روز مي باشد. 
19.با مراجعه به شعبه و استفاده از پايانه شعبه مي توانيد تا سقف پانزده ميليون تومان به صورت آني به ساير كارت هاي خود يا ديگران انتقال وجه دهيد. 
20.يك راه اطلاع از شماره شبا، مراجعه به شعبه يا سايت اينترنتي بانك افتتاح كننده حساب است. 
21.هرگز براي دريافت  شماره شباي بانك الف به سايت بانك ب مراجعه ننماييد. 
22. بانك مسئوليتي براي جبران خسارت مشترياني كه شماره شباي مقصد را اشتباه ثبت كرده اند، نخواهد داشت. 
23.با داشتن كارت بانك مي توانيد قبوض خود را بدون مراجعه به شعب بانك ها پرداخت نماييد. 
24.مراجعه به دستگاه خودپرداز هريك از بانك ها يك راه پرداخت سريع قبض شماست. 
25.مراجعه به سايت هريك از بانك ها يك راه پرداخت سريع قبض شماست. 
26.براي خريد هاي اينترنتي داشتن رمز دوم الزامي است. 
27. رمز اول و دوم كارت شما محرمانه است. از ارائه اطلاعات محرمانه كارت خود به ديگران خودداري نماييد. 
28.كد CVV2 كارت شماره محرمانه است . از ارائه اطلاعات محرمانه كارت خود به ديگران خودداري نماييد. 
29. به محض اطلاع از مفقود شدن كارت خود، نسبت به مسدود كردن آن اقدام نماييد. 
30.يك راه مسدود كردن كارت بانك، مراجعه به شعب بانك صادر كننده است. 
31.يك راه مسدود كردن كارت بانك، مراجعه به سايت اينترنتي بانك صادركننده كارت است. 
32. يك راه مسدود كردن كارت بانك، تماس با ميز امداد بانك صادر كننده كارت است. 
33.براي مسدود كردن كارت بانك داشتن رمز دوم كارت الزامي است. 
34.هرگز براي پر كردن حساب جاري از پايانه فروش استفاده نكنيد. 
35.براي انجام عمليات انتقال وجه شتابي از همراه بانك استفاده ننماييد. 
36.مامورين تعمير پايانه فروش شركت شما داراي كارت شناسايي از شركت مربوطه هستند. از سپردن دستگاه خود به افراد ناشناس خودداري نماييد. 
37.هرگز به تقاضاهايي كه از طريق ايميل يا پنجره هاي pop-up اطلاعات شخصي شما را مي خواهند پاسخ ندهيد. 
38. درخواست ارسال پيامك در انجام تراكنش ها و ورود به خدمات غيرحضوري مانند اينترنت بانك، تلفنبانك و ... باعث آگاهي مشتري از سوء استفاده احتمالي وجلوگيري از سوء استفاده بيشتر است. به محض دريافت چنين پيامكي در صورتي كه خودتان تراكنشي انجام نداده ايد، نسبت به تعويض رمز خود اقدام نماييد.  
39.از قراردادن كارت خود در مجاورد ميدان هاي مغناطيسي ( آهن ربا ، تلفن همراه ، دستگاههاي الكترونيكي و ...) يا زير تابش مستقيم نور و حرارت خودداري نماييد.
40.همين كه مشتريان گرامي در هنگام مراجعه به موسسات طرف قرارداد به راحتي و بدون نگراني از حفظ امنيت پول خود بتوانند در كمترين زمان ممكن هزينه كالاها و خدمات خريداري شده را پرداخت كنند، خود گامي بسيار اساسي است . افزون بر اين در پرتو اين پديده حجم عمده اي از مراجعات فيزيكي به شعب بانك كه خود مي تواند مشكلاتي نظير ترافيك شهري،‌آلودگي هوا، خستگي و ... را ايجاد كند، كاهش خواهد يافت. بانك ملي ايران به عنوان بزرگترين بانك كشور افتخار دارد كه براي كاهش فاصله سيستم بانكي كشور نسبت به بانكداري مدرن و الكترونيك همواره در تلاش است.

 

قدر لحظات رو باید دانست

پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393  10:45 AM
تشکرات از این پست
shokraneh unknown mosadegh
takround
takround
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 5906
محل سکونت : خراسان رضوی

نکات امنیتی استفاده از بانکداری الکترونیکی

همراه بانک:
 
1- از نصب نرم افزارهای همراه بانکی که از طریق پست الکترونیک دریافت نموده‌اید، اجتناب کنید.
2- از غیرفعال بودن سرویس‌های ارتباطی تلفن همراه خود از جمله بلوتوث (Bluetooth) و اینفرارد (Infrared) در مواقع غیرضروری اطمینان حاصل نمائید.
3-در صورت مفقود یا سرقت شدن تلفن همراه، ‌باید اقدامات لازم برای تغییر شناسه و کلمه عبور خود در سامانه‌های پرداخت الکترونیکی و همراه بانک صورت پذیرد.
4- پیام‌های دریافتی از طریق سامانه همراه بانک که در منوی صندوق پیام‌های برنامه قرار می‌گیرند را پس از خواندن، حذف نمایید.
5- پیش از فروش یا واگذاری گوشی تلفن همراه خود، ابتدا گزینه بازگشت به تنظیمات اولیه را انتخاب نموده و پس از آن برنامه را از روی گوشی حذف نمایید. با این کار کلیه اطلاعات حساب های ثبت شده و نیز پیام های دریافتی شما بر روی گوشی از بین می‌روند.
6-در زمان نصب نسخه جدید نرم افزار همراه بانک، ابتدا نسخه قبلی را از گوشی خود حذف نموده و آن نسخه جدید را نصب نمایید.
7-استفاده از PIN جهت قفل نمودن گوشی موکداً توصیه می‌گردد.
8- گوشی تلفن همراه خود را طوری تنظیم نمایید که در فواصل زمانی کوتاه  و در صورت عدم استفاده قفل گردد.
9- تغییرات در عملکرد تلفن همراه خود را همیشه رصد کنید. چنانچه نرم‌افزاری نصب کردید و پس از آن دستگاه در پاسخ به دستورات شما کند عمل می‌کند یا باتری گوشی شما سریع تر از قبل تخلیه می‌گردد، این می‌تواند نشانه‌ای مبنی بر وجود کدهای مخرب در دستگاه شما باشد. لذا تا زمانی که به نمایندگی مربوطه جهت اطمینان و احیاناً رفع مشکل مراجعه نکرده اید به همراه بانک متصل نشوید.
10-شماره سریال پانزده رقمی مربوط به کد گوشی تلفن همراه (International Mobile Equipment Identity) یا (IMEI) خود را جهت ردیابی گوشی در صورت مفقود شدن از طریق مراجع قانونی، یادداشت و نگه‌داری نمایید. (از طریق وارد نمودن کد #06#* در گوشی تلفن همراه قابل مشاهده می باشد.)
11- از باز نمودن فایل‌های پیوست ایمیل‌های خود از طریق تلفن همراه اکیداً اجتناب نمایید
 

قدر لحظات رو باید دانست

پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393  10:45 AM
تشکرات از این پست
shokraneh unknown mosadegh
takround
takround
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 5906
محل سکونت : خراسان رضوی

ارائه ی نکات امنیتی درباره اینترنت

با این چند نکته می توانید تا حدودی امنیت زندگی آنلاین خود را تضمین کنید.

 

استفاده از یک برنامه مدیریت کلمات عبور

ارائه ی نکات امنیتی درباره اینترنت

 

همانطور که بارها گفته شده است ، در حال حاضر پرکاربردترین روش تایید هویت شما استفاده از کلمات عبور میباشد . در صورتی که از یک کلمه عبور طولانی و تا حد امکان پیچیده ( نه به شکلی که خودتان هم یادتان برود ) استفاده کنید ، تا حد زیادی امنیت حساب های کاربری خود را افزایش داده اید .

همه ماچندین حساب کاربری در وبسایت های مختلف داریم . از جیمیل گرفته تا حساب بانکی و سایت هایی که در آنها عضو هستیم . مسلما به خاطر سپردن کلمات عبور مربوط به هر حساب کاربری کار ساده ای نیست و همین مشکل باعث میشود تا ما دست به کار خطرناکی بزنیم . آن کار خطرناک استفاده از یک کلمه عبور برای چند حساب کاربری است . مسئله ای که در اکوسیستم سرقت هویت و اطلاعات حساب کاربری افراد نقش بسیار مهمی دارد .

اما راه حل چیست ؟ شاید بهترین راه حلی که بتوان برای این موضوع پیدا کرد ، استفاده از برنامه های مدیریت کلمات عبور باشد . روش کار نیز به این صورت است که شما اطلاعات مربوط به حساب های کاربری ( نام کاربری و کلمه عبور ) را به این برنامه ها میدهید . پس از این هرگاه که شما قصد ورود به وبسایتی را داشته باشید ، این برنامه ها به صورت خودکار اطلاعات شما را در وبسایت مورد نظر وارد میکنند و شما تنها با کلیک کردن بروی دکمه ورود میتوانید وارد وبسایت مورد نظر خود شوید .

استفاده از این برنامه ها چه مزایایی دارد ؟ شاید بتوان چهار مزیت اصلی را برای این برنامه ها عنوان کرد .

الف ) هنگامی که شما اطلاعات خود را به این برنامه ها میسپارید ، تنها کافیست که فقط یک کلمه عبور را به یاد داشته باشید . در واقع با همان کلمه عبور که Master Password نام دارد به سایر کلمات عبور خود دسترسی خواهید داشت . در این صورت دیگر لازم نیست از یک کلمه عبور مشابه برای چند حساب کاربری استفاده کنید .

ب ) این برنامه ها به صورت اتوماتیک وبسایت هایی که در آنها عضو هستید را شناسایی کرده و به محض مواجه شدن با صفحه ورود اطلاعات ، فیلدهای نام کاربری و کلمه عبور را پر میکنند . در اینصورت اگر یک بدافزار سارق اطلاعات مثل یک کیلاگر در سیستم شما فعال باشد نیز خطری شما را تهدید نخواهد کرد . چون شما هیچ کلیدی را نفشرده اید و کیلاگر هیچ موردی را ثبت نخواهد کرد .

اطلاعات مربوط به حساب های کاربری ( نام کاربری و کلمه عبور ) را برنامه های مدیریت کلمات عبور میدهید . پس از این هرگاه که شما قصد ورود به وبسایتی را داشته باشید ، این برنامه ها به صورت خودکار اطلاعات شما را در وبسایت مورد نظر وارد میکنند و شما تنها با کلیک کردن بروی دکمه ورود میتوانید وارد وبسایت مورد نظر خود شوید

پ ) این برنامه ها باعث میشوند تا شما دیگر نیازی به استفاده از سیستم مدیریت کلمات عبور مرورگر خود نداشته باشید . در این صورت کلمات عبورتان مستقیما در اختیار مرورگر قرار نخواهد گرفت . چون همانطور که میدانید مرورگرها یکی از آسیب پذیرترین برنامه های موجود روی یک سیستم هستند و همیشه با اشکالات امنیتی که دارند ، مستعد افشای اطلاعات کاربری شما میباشند .

ت ) تولید کلمات عبور پیچیده یکی دیگر از قابلیت های این برنامه ها میباشد . در هنگام عضویت در یک وبسایت از شما کلمه عبوری درخواست خواهد شد . شاید به دلیل عجله ای که داشته باشید نتوانید همه جوانب انتخاب یک کلمه عبور قدرتمند را رعایت کنید . اما کافیست این کار را به دست برنامه های مدیریت کلمه عبور بسپارید تا یک کلمه عبور قدرتمند برای شما انتخاب کنند .

اکنون که با مزایای این برنامه ها آشنا شدید شاید لازم باشد تا چند برنامه مشهور و قدرتمند در این زمینه را به شما معرفی کنیم . Lastpass ، KeePass ، 1Password ، Stenagos و Kaspersky Password Manager از برنامه های قدرتمند در این زمینه میباشند .

 

 

قدر لحظات رو باید دانست

پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393  10:47 AM
تشکرات از این پست
shokraneh unknown mosadegh
takround
takround
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 5906
محل سکونت : خراسان رضوی

ارائه ی نکات امنیتی درباره اینترنت

فعال سازی قابلیت تایید دو مرحله ای گوگل

ارائه ی نکات امنیتی درباره اینترنت

 

این روزهای بیشتر ما حداقل از یک یا چند محصول این غول اینترنت استفاده میکنیم . سرویس هایی که در کمال سادگی طراحی شده و واقعا کارآمد هستند . سرویس هایی مانند جیمیل ، گوگل مپ ، یوتیوب ، گوگل پلاس و … . این سرویس ها قابلیت این را دارند که با وارد کردن اطلاعات کاربری خود در وبسایت گوگل ، کاملا شخصی سازی شوند . مثل میتوانید به گوگل مپ لاگین کرده و نقشه هایی که خودتان ایجاد کرده اید و مکان هایی که روی نقشه علامت زده اید را مشاهده کنید .

اکنون فرض کنید که کلمه عبورتان به سرقت رفته است . فردی که کلمه عبور شما را در اختیار دارد به راحتی میتواند به تمام سرویس های گوگل لاگین کرده و اطلاعات شما که در آن سرویس ها قرار دارند را مشاهده کنید . مثلا به جیمیل لاگین کند و ایمیل های شما را بخواند و یا به گوگل مپ برود و مکان هایی که روی نقشه علامت زده اید را مشاهده کند . پس حتما متوجه شده اید که اطلاعات کاربری شما در گوگل چقدر مهم هستند . چون با همان کلمه عبور ، تمام سرویس های گوگل در دسترس قرار میگیرند .

سال گذشته بود که گوگل قابلیتی به نام Two-Step Verification را معرفی کرد . قابلیت که بسیار مورد توجه قرار گرفت و تا حد زیادی در امنیت حساب های کاربری گوگل موثر واقع شد . اگر میخواهید بیشتر در مورد این قابلیت بدانید و یا روش فعال سازی آن را مشاهده کنید ، این مطلب از گویا آی.تی را بخوانید .

 

قدر لحظات رو باید دانست

پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393  10:47 AM
تشکرات از این پست
shokraneh unknown mosadegh
takround
takround
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 5906
محل سکونت : خراسان رضوی

ارائه ی نکات امنیتی درباره اینترنت

به گوگل کروم مهاجرت کنید

ارائه ی نکات امنیتی درباره اینترنت

 

به عقیده آقای “رایان ناراین ”‌ که یکی از متخصصین آزمایشگاه امنیتی کسپرسکی هستند ، مرورگر کروم امن ترین مرورگر در بین 5 مرورگر مطرح دنیاست . دلایلی نیز که آقای ناراین برای ادعای خود می آورد ، قابلیت هایی همچون سندباکسینگ ، حالت مرور ایمن و آپدیت اتوماتیک میباشد . وی همچنین معتقد است که قابلیت های امنیتی کروم ، آن را به بهترین گزینه در مقایسه با سایر مرورگرها تبدیل کرده است و همچنین سرعت تیم امنیتی کروم در رفع مشکلات و نقایص را از دیگر عوامل مهم به شمار می آورد .

اما پس از همه این موارد آقای ناراین توصیه میکنند که بعد از نصب مرورگر کروم باید در اولین اقدام افزونه KB SSL Enforcer را نصب کنید . وبسایت هایی که قصد تبادل اطلاعات مهم را داشته باشند ، باید ابتدا بستری بسیار امن را پیاده سازی کرده تا به هنگام تبادل اطلاعات کسی در میانه راه به آنها دسترسی پیدا نکند . وبسایت بانک ها که دائما در حال تبادل اطلاعات مالی مشتریان هستند ، مثال خوبیست . این وبسایت های از کانال های ارتباطی امن SSL استفاده میکنند تا اطمینان حاصل شود که اطلاعات به دست فرد یا افراد دیگری نخواهد افتاد . بعضی از مواقع مرورگر ما نمیتواند به صورت اتوماتیک در هنگام وارد کردن اطلاعات ، پروتکل HTTPS را فعال کند . اگر ما هم فرد کم حواسی باشیم مسئله خطرناک تر خواهد شد . اما در صورتی که افزونه KB SSL Enforcer را نصب کنید ، به صورت اتوماتیک قابلیت SSL بروی وبسایت مورد نظر پیدا شده و فعال میشود . پس حتما این افزونه را از گویا آی.تی دریافت کرده و نصب کنید .

 

قدر لحظات رو باید دانست

پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393  10:47 AM
تشکرات از این پست
shokraneh unknown mosadegh
takround
takround
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 5906
محل سکونت : خراسان رضوی

ارائه ی نکات امنیتی درباره اینترنت

رمزنگاری کامل هارددیسک

 

ارائه ی نکات امنیتی درباره اینترنت

 

فایل هایی که رمزنگاری نشده باشند در واقع هیچ امنیتی ندارند . هر کسی میتواند به آنها دسترسی داشته باشد و هر نوع عملیاتی را روی آنها اجرا کند . اما اگر فایل های شما به صورت رمزنگاری شده باشند ، هیچکس به جز شما نمیتواند به محتوای آنها دسترسی پیدا کند . چون تنها کسی که کلمه عبور مربوط به فایل ها را دارد ، شما هستید . برخی برنامه ها هستند که روی فایل ها به اصطلاح رمز میگذارند . اما پس از اینکه آن برنامه را حذف کنید و یا از طریق سیستم عامل دیگری به آن فایل مراجعه کنید ، خیلی راحت محتوای آن را مشاهده خواهید کرد . اما در عملیات رمزنگاری یک فایل ، با استفاده از علم ریاضیات آن فایل رمزنگاری میشود و به شکل داده هایی غیر قابل فهم در خواهد آمد . اکنون شما از هر سیستم عامل دیگری به این فایل دسترسی پیدا کنید ، هیچ محتوایی نصیب شما نخواهد شد . بنابراین نتیجه میگیریم که رمزنگاری اطلاعات به نوع خاصی از سیستم عامل و یا پیکربندی آن بستگی ندارد .

اما برای رمزنگاری فایل ها میتوانید از نرم افزارهای قدرتمندی همچون Bit Locker که در خود ویندوز تعبیه شده است و یا نرم افزار بسیار قدرتمند TrueCrypt که در هر سه سیستم عامل مطرح ویندوز ، لینوکس و مک او اس ایکس کار میکند نیز بهره بگیرید . در صورتی قصد آشنایی با TrueCrypt را دارید ، مطالعه این مطلب از گویا آی.تی را به شما توصیه میکنیم .

 

قدر لحظات رو باید دانست

پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393  10:47 AM
تشکرات از این پست
shokraneh unknown mosadegh
takround
takround
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 5906
محل سکونت : خراسان رضوی

ارائه ی نکات امنیتی درباره اینترنت

پشتیبان گیری از اطلاعات

 

ارائه ی نکات امنیتی درباره اینترنت

 

اگر تا به حال در اثر مشکلات فنی و یا به سرقت رفتن لپ تاپ خود حین مسافرت اطلاعات تان را از دست داده باشید ، دردناکی این موضوع را کاملا حس کرده اید . اما راه چاره چیست ؟ همان چیزی که خیلی از کاربران از آن فراری هستند . یعنی پشتیبان گیری از اطلاعات مهم و ضروری . چون از آن برای خود یک غول ساخته ایم که جرات روبرو شدن با آن را نداریم . در حالی که این کار بسیار ساده و راحت است . شما میتوانید پشتیبان گیری را به دو صورت انجام دهید .

 

الف ) پشتیبان گیری از طریق اینترنت یک راه حل بسیار ایمن است . چون اطلاعات شما در بهترین شرایط ممکن نگهداری خواهند شد و هیچ ترسی بابت از دست دادن آنها نخواهیم داشت . به عنوان مثل وقتی فایلی را روی سرورهای گوگل آپلود میکنید ، دیگر نگرانی بابت از دست دادن آن بی معنی خواهد بود . چون آن فایل در چند سرور مختلف که در مکان های متفاوتی قرار دارند آپلود شده و اگر برای یکی از سرورها اتفاقی بیفتد ، چند صد و چند هزار کیلومتر دورتر ، نسخه دیگری از آن فایل موجود است .

اما چند سرویس مفیدی که میتوانید از آنها به منظور پشتیبان گیری از اطلاعات خود استفاده کنید ، میتوان به Mozy ، Carbonite و iDrive اشاره کرد . هر چند که سرویس های مفید و کارآمد دیگری نیز هستند که اشاره کردن به آنها مطلب را طولانی خواهد کرد .

ب ) پشتیبان گیری بوسیله یک هارددیسک اکسترنال میتواند روش خوبی برای آن دسته از افراد باشد که به اینترنت پرسرعت مجهز نیستند . در واقع شاید بهترین روش برای 99 درصد از ما ایرانی ها باشد . چون با این سرعت های لاک پشتی و هزینه های بالا ، نمیتوانیم فایل های چند صد مگابایتی و یا چند گیگابایتی را روی اینترنت آپلود کنیم . اما همین روش هم میتواند تا حدود زیادی خیال ما را راحت کند . پس در استفاده از آن تردید جایز نیست .

 

قدر لحظات رو باید دانست

پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393  10:47 AM
تشکرات از این پست
shokraneh unknown mosadegh
دسترسی سریع به انجمن ها