0

آش زنگلاچو

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

آش زنگلاچو

 




مواد لازم مناسب برای 8 تا 10 نفر

  • سبزی آش : 700 گرم
  • برنج : یک پیمانه
  • لوبیا چیتی : 100 گرم
  • نخود : 100 گرم
  • زردآلو نارس  : 250 گرم
  • پیاز داغ : یک پیمانه
  • سیر داغ : یک پیمانه
  • نعنا داغ : یک پیمانه
  • نمک و فلفل : به میزان لازم


طرز تهیه:

1. نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و صبح آنها را جدا جدا بپزید.

2. برنج را بشویید و با 4 پیمانه آب بگذارید تا بپزد.

3. سبزی آش را نیز پس از تمیز کردن و شستن خرد و به برنج اضافه کنید.

4. بعد از پختن برنج، سبزی، لوبیا چیتی و نخود پخته شده را نیز به مواد اضافه کنید.

5. زنگلاچو (زردآلو نارس) را در کمی آب و نمک بپزید تا حدی که له شود. در این مرحله نیمی از پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ را به آش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

6. در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید. وقتی کاملا آش پخته شد و جا افتاد، زنگلاچوی پخته را به آش اضافه کنید و دیگر هم نزنید.

7. آش را به آرامی داخل ظرف بریزید و آن را با پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ تزئین کنید.

8. این غذا را با رب زردآلو و یا ترشی زردآلو و نان خشک محلی سرو کنید.

سه شنبه 16 اردیبهشت 1393  11:15 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها