مواد لازم:
* پرتقال- ۵ عدد * خاک قند- نصف پيمانه * شکر قهوه اي- ۴ قاشق مرباخوري
* آرد- يک پيمانه * تخم مرغ- ۲ عدد * کره آب شده- ۴۰ گرم
* بکينگ پودر- ۲ قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
* پرتقال را پوست کنيد و پالپ آن را از پوست جدا کنيد.
* فر را روي ۲۱۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
*در 4 عدد قالب يک نفره يا يک عدد قالب مناسب، يک قاشق شکر قهوه اي بريزيد و تکه هاي پرتقال را کف قالب بچينيد وکمي آب پرتقال اضافه کنيد.
* تخم مرغ ها را با بقيه شکر و کره هم بزنيد، سپس آرد و بکينگ پودر را به مواد اضافه کنيد. مايه به دست آمده را در قالب روي پرتقال ها بريزيد و به مدت ۳۵ دقيقه در فر بگذاريد تا بپزد.* قالب را در بياوريد و کيک را پس از کمي خنک شدن، با استفاده از چاقو از کنار قالب جدا کنيد و برگردانيد.