امام زمان به شهادت نمیرسند بلکه بعد از 70 تا 3000 سال وفات میکنند / 6
http://ashab313mahdi.blogfa.com/post-107.aspx
دوستی سوال کرده اند ؟ www.askdin.com/post512233.html#post512233
[quote=owari;511691]در نهایت برادر بزرگوار امام زمان علیهالسلام اولین منجی بشریت نبودهاند که درکی از زمان بعد از منجی نداشته باشیم، حضرت نوح علیهالسلام اولین منجی بودند که مؤمنین به واسطهی عذاب شدن کفار از ظلم آنها بیرون آمدند و تا قبل از آن از ۱۰ نسل قبل که قابیل و بعد پسرش طهمورث و بعد فرزندان دیگرانشان همیشه مؤمنین را در تنگنا قرار داده بودند و گردنکشی میکردند و مؤمنین هم در تقیه زندگی میکردند و از همان ابتدا از حضرت آدم علیهآلسلام و بعد شیث علیهالسلام و بعد أنوش و ... همگی به مؤمنان بشارت منجی که حضرت نوح علیهالسلام بودند را میدادند. بعد از حضرت نوج علیهالسلام که فقط مؤمنان نجات پیدا کردند گناه از روی زمین برچیده شد؟ این همه پیامبر که در قرآن ذکرشان آمده است که بر قومشان عذاب نازل شد اینها همه منجی مؤمنین از قوم خود بودند (مثلاً قوم ثمود که فقط یک پیامبر را تکذیب نکردند که بعد عذاب نازل شود، برایشان پیامبران متعدد آمد و آنها همه را تکذیب میکردند و مؤمنین در سختی بودند و بشارت نجات به ایشان داده شد تا حضرت صالح علیهآلسلام در آن بین قیام کردند: كَذَّبَتْ ثَمُودُ الْمُرْسَلِينَ) آیا بعد از ایشان گناه برچیده شد؟ امام علیهالسلام هم بر سنت انبیاء گذشته قیام خواهند کرد و این بحثی طولانی است که در اینجا هم لزومی ندارد ادامه داده شود و البته حقیر هم سوادش را ندارم.[/quote]
پاسخ :
در 5 پست قبلی از همین عنوان توضیحات قانع کننده ی علمی و منطقی و قرآنی و روایی و عقلانی داده شده مبنی بر اینکه چرا روایاتِ کشته شدن ابلیس و نابودی تمامی شیاطین جنی و انسی و همچنین تزکیه نفس اماره و همچنین کشته نشدن امام زمان ، درست است و صحیح السند است و اصلا چرا باید اینگونه باشد همه توضیح داده شده بر مبنایی که ذکر شد علمای بزرگی از جمله علامه نهاوندی در العبقری الاحسان و علامه مجلسی در مرآة العقول و ... هم همین اجتهاد را کرده اند
در ضمن منجی هایی مثل حضرت نوح و صالح و ... اصلا قابل قیاس با امام زمان و حکومت الهی ایشان نیستند حتی بزرگترین منجی از لحاظ حکومت الهی یعنی حضرت سلیمان هم قابل قیاس با حضرت بقیة الله نیست دلائل بسیار قرآنی و روائی وجود دارد اما مختصرا فقط دو دلیل را ذکر میکنیم که همین کافیست برای قلوب مومنین
یکی اینکه همان طور که در قرآن ذکر شده حضرت سلیمان فقط شیاطین را تسخیر کرده بود اما مولا صاحب الزمان همه انها را نابود میکند طبق روایاتی که ذکر شد و سند دیگرش اینکه امام معصوم فرمودند انچه که به سلیمان و دیگران داده شده و داده نشده همه و بیشتر از آن به قائم ما اهل بیت داده میشود (حالا حسابش را بکنید حضرت مهدی میراث دار همه ی علوم و قدرت ها و معجزات و ... 124000 انبیاء و اوصیای الهی است مثل عصای موسی و انگشتر سلیمان و تسخیر شیاطین و شمشیر ذوالفقار و حکم داوودی و هیبت عیسی و ... (تازه اینها رو به اندازه عقل ما فرموده اند خدا میداند به شیعیان خاص مثل سمان و ابوذر و مقداد و ... چه فرموده اند از اسرار الهی در سینه هایشان ) )
دوم اینکه نه حضرت سلیمان و نه هیچ کدام از انبیاء و منجیان گذشته این اجازه را نداشتند که 1 - شیاطین را نابود کنند 2 - دست ولایت خویش را بر عقول آدمیان بکشند و همه را عاقل و کامل کنند و نفوس را تزکیه کنند اراده ی الهی بر این قرار گرفته که این کار ها فقط توسط آخرین منجی انجام شود طبق روایات و احادیث رسول الله و اهل بیت مطهرش صلوات الله علیهم اجمعین فقط حضرت سلیمان دعا کرده بود و از خدا خواسته بود که در قرآن هم ذکر شده و خداوند هم شیاطین را در تسخیر سلیمان قرار داد و ...
در آخر بروید و بخوانید در روایات عظیم و بسیار شیعه و متوجه شوید که محمد و آل محمد این 14 نور مشتق شده ی الهی قابل قیاس با انبیاء و اولیا و ... که نیستند هیچ ، بلکه همه ساخته شده ایشان هستند و خود ایشان هم ساخته شده ی (مشتقات) خداوند متعال
سلیمان و ابراهیم و ... یکی از شیعیان خاص مولا امیرالمومنین هستند همانطور که در قرآن نیز ذکر شده وَ إنْ مِنْ شِیعَتِهِ لِإبْراهیمَ
و یکی از دلایلی که ابراهیم به مقام خلیل اللهی رسید به فرموده امام صادق علیه السلام صلوات بر محمد و ال محمد بوده است
وقتی آل الله را شناختید آن وقت این بحثها برای شما سنگین نمی آید اول باید آل الله را بشناسید بعد حکومت ایشان را درک خواهید کرد شما میگوئی حکومت منجی آخر مهدی فاطمه سلام الله علیهما را درک میکنی !!!؟ در حالی که یکی از اصحاب خاص اهل بیت (فکر میکنم علی بن جعفر پسر امام صادق) از امام صادق علیه السلام سوال میکند که حکومت حضرت مهدی را برای ما توصیف بفرمائید ؟ حضرت میفرمایند : عقول شماها نمیتواند ( همه ی آن و حقیقت ) آن را درک کند
برای ما بسیار ساده و قابل فهم است اینکه حضرت نفس همگان را تزکیه و شیاطین را همگی نابود میکند و دیگر در زمان حکومت خدا بدست ولی الله اعظم نور خود خدا نفس الله عین الله ید الله وجه الله و ....مولا صاحب العصر و الزمان حتی یک ظلم هم نیست یک شیطان هم نیست یک ظالم هم نیست ا
البته قبول داریم این برای عموم سنگین است اما چرا !؟ گفتیم چون اهل بیت را خوب نمی شناسند و شاید کاملترین معرفت و شناختشان این باشد که اینها یکی هستند مانند نوح و ابراهیم و موسی و عیسی و ... در حالی که حضرت امیرالمومنین علی مشتق شده از علی اعلی میفرمایند : كُنْتُ مَعَ الاَْنْبِيَاءِ سِرّاً وَمَعَ مُحَمَّد جَهْراً من با همه انبیای گذشته در پنهانی بودم و با حضرت محمد ص در اشکارا
و اینکه جبرئیل میفرماید امیرالمومنین معلم من بوده است
از خدا بخواهید که اهل بیتش را به شما بشناساند و شما در پی کسب معرفت بیشتر باشید با اطاعت و توجه و محبت و بندگی و کسب علم و ایمان و ... به الله و آل الله
حضرت امیرالمومنین سلام الله علیه خودشان در حدیث نورانیت میفرمایند : َ أَنَا الْخَضِرُ عَالِمُ مُوسَى وَ أَنَا مُعَلِّمُ سُلَيْمَانَ بْنِ دَاوُدَ وَ أَنَا ذُو الْقَرْنَيْنِ وَ أَنَا قُدْرَةُ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ .......
قسمتی از این حدیث نورانی : بحارالأنوار ج : 26 ص : 6
من همان کسی هستم که نوح را به امر پروردگار در کشتی حمل کرد من همان کسی هستم که به امر پروردگار یونس را از شکم ماهی بیرون آورد من همان کسی هستم که به امر پروردگار موسی را از دریا عبور داد من همان کسی هستم که به اذن پروردگار ابراهیم را از آتش بیرون آورد من همان کسی هستم که به اذ ن پروردگار نهر ها را جاری ساخت.و چشمه ها را شکافت و درختها را کاشت.
ای سلمان و ابوذر من محمدم و محمد من است من از محمدم و محمد از من است
هر
آینه مرده ما نمی میرد و غایب ما غیبت نمی نماید و هر آینه کشتگان ما هر گز کشته نمی شوند.ای سلمان و ابوذر
فرمود: منم امیر و فرمانروای هر مرد و زن مومنی آنها در گذشته اند و انها که باقی ما نده اند . من روح عظمت و بزرگی تایید گشته ام و جز این نیست بنده ای از بندگان خداوندم ! برما نام خداوندی ننهید و هر چه در فضل ما بگویید که هر آینه شما هرگز به فضل ما و کنه و عمق آنچه خداوند برای ما قرار داده حتی یه یک دهم از ده یک فضل ما نخواهید رسید. زیرا ما آیات و دلائل الهی هستیم و حجتهای خداوند و خلفا و جانشینان او و امینها و امانتداران او و امامان او هستیم و وجه خدا و چشم خدا و زبان خداوندیم. خداوند به وسیله ما بندگانش را عذاب می کند و نیز به وسیله ما به آنان ثواب و پاداش می دهد و خداوند از بین خلق خود ما را پاک نمود. و ما را برگزید و انتخاب کرد. زیرا خداوند درباره آنچه میکند پاسخگو نیست و خلایق باید پاسخگو باشند(انبیا 23).
هر کس به آنچه گفتم ایمان آورد و آنچه را تبین نمودم تفسیر کردم.شرح گفتم
توضیح دادم و روشن ساختم و مبرهن نمودم تصدیق کند.
مومن آزموده ای است که خداوند قلب او را برای ایمان آزموده و سینه اش را برای پذیرفتن اسلام گشاده ساخته و هم او عارف روشن بین و اهل بصیرتی است که به نهایت و بلوغ و کمال رسیده است
و کسی که شک کند و عناد ورزد و انکار بورزد و باز ایستد و متحیر شود و تردید نماید پس او مقصر و ناصبی است
.ای سلمان و ابوذر ! عرض کردند:بلی ای امیرمومنان که درود خدا بر تو باد! حضرتش- که سلام بر او باد- فرمود : من به اذن پروردگارم زنده میکنم و می میرانم و از آنچه می خورید و آنچه در خانه هایتان می اندوزید به اذن پروردگارم به شما خبر می دهم. و من به پنهانی های دلهایتان آگاهم و امامان و از فرزندان من نیز- که سلام بر ایشان باد- وقتی دوست داشته باشند و اراده کنند اینها را می دانند و انجام میدهند زیرا ما یکی هستیم . نخستین ما محمد آخرین ما محمد و میانه ما محمد
است و همه ما محمدیم.پس بین ما جدایی قائل نشوید. هنگامی که ما چیزی را بخواهیم خدا آن را می خواهد و هنگامی که از چیزی کراهت داشته باشیم خداوند از آن کراهت دارد. وای و همه وای بر کسی که فضل ما و ویژگی ما و آنچه الله پروردگار ما به ما عطا نموده است را انکار نماید. زیرا هر آینه هر کس چیزی از آنچه خداوند به ما عطا نموده است را انکار نماید همانا قدرت الهی و مشیت خداوندی را در مورد ما انکار نموده است.
ای سلمان و ای جندب! عرض کردند : بلی ای امیر مومنان که درود خداوند بر تو باد! حضرتش- که سلام بر او باد- فرمود: هر آینه پروردگار ما "االله"چیزی به ما عطا کرده است که برتر عظیمت و بالاتر از همه اینهاست. عرض کردیم : بلی امیر مومنان آن چیزی که خداوند به شما اعطا نموده و از همه اینها عظیم تر و بالاتر می باشد چیست؟ حضرت فرمود:
پروردگار ما خدای عزو جل آگاهی به اسم اعظمی (خدا میداند کدام اسم اعظم را و به چه نحو ) را به ما عطا فرموده است که اگر بخواهیم به وسیله آن آسمانها و زمین و بهشت و دوزخ را می شکافیم و به وسیله آن به آسمان بالا می رویم و به زمین فرود می آییم به شرق و غرب می رویم و به وسیله آن به منتهای عرش صعود کرده به عرش در برابر خدای عز و جل مینشینیم و همه چیزها حتی آسمانهاو زمین و خورشید و ماه و ستارگان و کوهها و درختان و جنبندگان و دریاها و بهشت و دوزخ از ما اطاعت می کنند . همه اینها را خداوند به وسیله اسم اعظمی که به ما عطا نموده است به ما آموخته و ما را بدان مختص ساخته است با وجود همه اینها (علی الظاهر) می خوریم و می آشامیم ودر بازارها راه می رویم.و ما این کارها را به امر پروردگارمان انجام می دهیم. ما بندگان صاحب کرامت خداوندیم"آنان که در سخن بر خداوند پیشی نمی گیرند و سبقت نمی جویند و هم آنان به فرمان او کار می کنند"(انبیا27)
اینها قطره ای کوچک بود از دریای بی نهایت معرفت به آل الله
بروید و روایات بسیار و معتبر و صحیح السند دیگر را هم مطالعه بفرمائید ولی از خدا بخواهید ازامام زمان بخواهید که به شما بشناسانند خودشان را در غیر این صورت ...
فقط بدانید برای همه این سخنان احادیث معتبری وجود دارد که ما دیده و خوانده ایم و قسمتی را ذکر کردیم مولا صاحب الزمان میفرمایند : خلائق همه ساخته ما و ما ساخته ی خداوندیم البته این را هم به اندازه عقل و معرفت ما فرموده اند وگرنه بعد از ظهور که علومِ 27 گانه الهی و عقولِ کاملِ انسانی هویدا شود همه تازه به شناخت خدا و بندگی خدا میرسند مثل انبیا و اولیای الهی گذشته و حال که تنها اینها خدا را شناختند و عبادت کردند و میکنند و گرنه بقیه ی شناختشان درباره خدا همین انازه است که بزرگ است و بخشنده است و مهربان است و یکتا است و ... اینها شد شناخت !!!؟؟
نستجیربالله برای مثال مثل اینکه بنده بگویم آلمان یک ماشینی ساخته بزرگ و سریع و کم سوخت و فلان و فلان و ... خُب این ماشین چیست !؟ کسی نمی داند ونمی شناسد مگر اینکه من بگویم ماشین بنز (این یعنی شناخت کامل)
اینها فقط شناخت صفات خداست که اکثر مردم دارند وگرنه ... ؟ بماند برای بعد از ظهور مگر اینکه ما هم از اولیای الهی شویم مثل همین الانِ اصحابِ خاص مولا صاحب الزمان
پیشنهاد میکنم برنامه سمت خدا را شنبه ها ساعت 13:40 ظهر از شبکه 3 ببینید از آقای میر باقری درباره معرفت و شناخت رسول الله و اهل بیت پاک و مطهرش
منبع : اصحاب مهدی عج پایگاه معارف حقه ی اهل بیت