طرز تهیه ساندویچ مرغ با برنج و آناناس
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 8 ساعت
مجموعاً: 8 ساعت و 15 دقیقه
برای 12 نفر
سینه مرغ 6 عدد |
کنسرو آناناس 1 عدد (آناناس له شده) |
کنسرو لوبیا 2 عدد (لوبیا سیاه) |
سالسا 2 فنجان |
برنج 2 تا 3 فنجان (پخته) |
نان تورتیلا 12 عدد |
سس انچیلادا 285 گرم |
پنیر 2 فنجان (مخلوط چدار/مونتری جک - رنده شده) |
طرز تهیه:
مرغ ها را داخل قابلمه قرار دهید و روی آن آناناس، لوبیا و سالسا را قرار دهید و بگذارید به مدت 6-8 ساعت روی حرارت آرام بپزد.
مرغ ها را از داخل دیگ بیرون بیاورید و ریش ریش کنید و دوباره به قابلمه برگردانید و با مواد مخلوط کنید. بعد مواد را با برنج پخته مخلوط کنید.
نصف مخلوط مرغ را داخل شش عدد از نان ها بریزید و بگذارید باقی مخلوط خنک شوند.
نان ها را داخل سینی فر قرار دهید و سس انچیلادا را روی آنها بریزید و روی آنها پنیر را پراکنده کنید و داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود و بعد سرو نمایید.
اگر از باقی مواد استفاده نمیکنید، می توانید داخل کیسه پلاستیک یک لیتری ریخته و داخل فریزر قرار دهید.