0

ساندویچ مرغ با برنج و آناناس

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

ساندویچ مرغ با برنج و آناناس

طرز تهیه ,تهیه ساندویچ ,طرز تهیه ساندویچ ,ساندویچ مرغ ,طرز تهیه ساندویچ مرغ ,ساندویچ مرغ با برنج ,ساندویچ مرغ با برنج و آناناس

طرز تهیه ساندویچ مرغ با برنج و آناناس

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 8 ساعت
مجموعاً: 8 ساعت و 15 دقیقه

 

مواد اولیه :
 
برای 12 نفر
 
سینه مرغ                                                   6 عدد
کنسرو آناناس                       1 عدد (آناناس له شده)
کنسرو لوبیا                                2 عدد (لوبیا سیاه)
سالسا                                                  2 فنجان
برنج                                       2 تا 3 فنجان (پخته)
نان تورتیلا                                               12 عدد
سس انچیلادا                                          285 گرم
پنیر 2   فنجان (مخلوط چدار/مونتری جک - رنده شده)


طرز تهیه:

مرغ ها را داخل قابلمه قرار دهید و روی آن آناناس، لوبیا و سالسا را قرار دهید و بگذارید به مدت 6-8 ساعت روی حرارت آرام بپزد.

مرغ ها را از داخل دیگ بیرون بیاورید و ریش ریش کنید و دوباره به قابلمه برگردانید و با مواد مخلوط کنید. بعد مواد را با برنج پخته مخلوط کنید.

نصف مخلوط مرغ را داخل شش عدد از نان ها بریزید و بگذارید باقی مخلوط خنک شوند.
نان ها را داخل سینی فر قرار دهید و سس انچیلادا را روی آنها بریزید و روی آنها پنیر را پراکنده کنید و داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود و بعد سرو نمایید.

اگر از باقی مواد استفاده نمیکنید، می توانید داخل کیسه پلاستیک یک لیتری ریخته و داخل فریزر قرار دهید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 13 اردیبهشت 1393  10:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها