0

پرواز گنجشکان بر بالای سر امام باقر

haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

محمد بن مسلم می‏گوید: با حضرت امام محمد باقر علیه‏السلام بیرون رفتیم، ناگهان بر زمین خشکی رسیدیم که بسیار گرم و باحرارت بود. 
در آنجا گنجشکان بسیاری بود که دور استر امام باقر علیه‏السلام پر می‏زدند و چرخ می‏خوردند. 
حضرت آنها را راند و فرمود: «برای شما اکرامی نیست.» 
سپس آن حضرت رفت تا به مقصد خویش رسید، چون فردای آن روز برگشتیم دوباره به همان زمین رسیدیم، باز آن گنجشکها پرواز می‏کردند و دور استر آن حضرت می‏گشتند و بر بالای سر ایشان پر می‏زدند. پس شنیدم که آن حضرت فرمود: «بنوشید و سیراب شوید.» 
چون نظر کردم دیدم در آن بیابان آب بسیاری است. گفتم: «ای آقای من! دیروز آنها را منع کردی ولی امروز سیرابشان کردی؟» حضرت فرمودند: «بدانکه امروز در میان ایشان قبره نیز وجود داشت پس به ایشان آب دادم و اگر قبره نبود من به آنها آب نمی‏دادم.» 
گفتم: «ای آقای من! میان قبره و گنجشک چه فرقی وجود دارد؟» حضرت فرمود: «گنجشک از موالیان و دوستداران عمر هستند. زیرا ایشان از اویند، و اما قبره، پس از موالی و دوستداران ما اهل‏بیت علیهم‏السلام هستند و در صدای خود می‏گویند: «بورکتم اهل البیت و بورکت شیعتکم و لعن الله اعدائکم.» یعنی: «مبارک گشتید ای اهل‏بیت و مبارک گشت شیعیان شما و خدا دشمنان شما را لعنت کند.» 

منبع: عجایب و معجزات شگفت‏انگیزی از امام باقر؛ واحد تحقیقاتی گل نرگس؛ شمیم گل نرگس چاپ چهارم 1386. 

*  عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری  *
جمعه 12 اردیبهشت 1393  4:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها