0

چاقاله بادام‌های تلخ را نخورید

 
DRAGON333
DRAGON333
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1391 
تعداد پست ها : 8083
محل سکونت : سیستان و بلوچستان خاش

چاقاله بادام‌های تلخ را نخورید

به گزارش مرآت،مریم شیرمستی منطقه کرمانشاه، با اشاره به ویژگی‌های چاقاله بادام، گفت: رنگ سبز این میوه به دلیل محتوای بالای منیزیم موجود در آن است که تاثیر بسزایی در تقویت سیستم اعصاب خواهد داشت.

 

وی معتقد است، فیبر بالای موجود در چاقاله بادام نیز برای کاهش کلسترول و اسید اوریک مناسب است.

 

به گفته این کارشناس تغذیه، چون چاقاله بادام قند بالایی ندارد، برای افرادی که رژیم لاغری را رعایت می‌کنندریال میوه‌ای بسیار مفید است، اما چون تاحدی نفاخ است، مصرف زیاد آن برای افرادی که ورم و زخم معده دارند، توصیه نمی‌شود.

 

شیرمستی از خواص این میوه خصوصا برای کودکانی که در سن رشد قرار دارند یاد کرد و افزود: ویتامین C موجود در این میوه برای استحکام لثه و دندان مفید است.

 

وی در خصوص مواد معدنی موجود در چاقاله بادام نیز تاکید کرد: محتوای بالای کلسیم، پتاسیم و آهن موجود در این میوه برای سلامت افراد بسیار مناسب است.

 

این کارشناس تغذیه افزود: طبع چاقاله بادام از نظر طب سنتی معتدل و متمایل به سرد است.

 

شیرمستی با بیان اینکه مغز سفید وسط چاقاله بادام پیش ساز بادام است، ادامه داد: این مغز ارزش غذایی بالایی خصوصا از نظر محتوای پروتئین دارد.

 

وی در خصوص چاقاله بادام‌هایی که مغز سفید آنها تلخ است، نیز خاطرنشان کرد: این تلخی ناشی از وجود اسید سیانیدریک است و خوردن این دانه‌های تلخ توصیه نمی‌شود.

 

این کارشناس تغذیه توصیه کرد: افراد چاقاله بادام را تازه مصرف کنند، زیرا پختن آن در قالب خورش می‌تواند باعث کاهش محتوای ویتامین C آن شود

پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393  10:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها