0

آش هویج و جو

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

آش هویج و جو

 

آش هویج و جو یکی از غذاهای اهالی استان همدان است که در وعده افطار سر سفره قرار می‌دهند.
مواد لازم برای ۴ نفر:

نخود: نصف پیمانه

بلغور: ۲ پیمانه

پیاز داغ :۳ قاشق غذاخوری

گوشت چرخ رده: ۲۰۰ گرم

فلفل، نمک و زردچوبه به مقدار لازم

کشک به میزان لازم

هویج خرد شده ۲ عدد

طرز تهیه:

* نخودها را از دو روز قبل خیس کرده و سپس آن را جداگانه می‌پزید.

* سپس بلغور و هویج خردشده را نیز جدا پخته و به نخود پخته شده اضافه می‌کنید و مواد تهیه شده را با دمای ملایم جوشانده و بطور مرتب هم می‌زنید تا لعاب بیندازد.

* مقداری پیاز داغ را با گوشت تفت داده و پس از اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه، آن را به آش اضافه کنید.

در این آش بهتر است کشک قبل از بردن غذا سر سفره به آن اضافه شود.

آش جو آش هویج و جو

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393  7:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها