0

کشک کدو ( محلی استان کرمان )

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

کشک کدو ( محلی استان کرمان )

http://sofrehkhune.com/portal/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvZmFydmFyZGluLzFha2FzaGsuanBnJmFtcDt3PTE2MCZhbXA7aD0xNjAmYW1wO3E9NzAmYW1wO3pjPTA=.jpg

مواد لازم برای 6-4 نفر:

کشک  1 پیمانه
کدو سبز  750 گرم (10 عدد متوسط)
پیاز داغ   2 قاشق غذاخوری
سیر داغ، نعنا داغ  به میزان لازم
فیله گوجه فرنگی  4 عدد
پودر مغز گردو  برای تزیین

نمك، فلفل، زردچوبه  به میزان لازم
روغن به میزان لازم


طرز تهیه:

شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ كنید. نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آنها بیفزایید. سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند. بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید. سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود. چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند. مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.

پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393  3:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها