0

مربای پوست پسته

 
mamiran
mamiran
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 466
محل سکونت : زنجان

مربای پوست پسته

موادلازم:

پوست پسته تازه 1 کیلو
شکر  1 کیلو
هل یا وانیل به قدر لازم
آبلیمو  نصف استکان
گلاب در صورت تمایل 1 فنجان
خلال پسته  1 فنجان


 

طرز تهیه:

پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم. یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم. شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید و پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید. آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.

دوشنبه 22 آذر 1389  2:32 AM
تشکرات از این پست
khosro1342
khosro1342
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 296
محل سکونت : قزوين

پاسخ به:مربای پوست پسته

خواص پوست پسته تازه

پوست پسته تازه،آرام بخش و تسكین دهنده معده است. یك متخصص تغذیه گفت: پوست پسته تازه و مربای آن آرام بخش است و باعث تقویت و تسكین معده می‌شود.
مرتضی صفوی افزود: پسته بسیار مقوی و حاوی ویتامین های B1،B3 و ویتامین E و املاح مغذی شامل آهن، پتاسیم، فسفر و كلسیم را داراست و مغز پسته به دلیل دارا بودن آهن، خون ساز است و معمولاً به افرادی كه از كم خونی فقر آهن رنج می‌برند،مصرف آن توصیه می‌شود و پوست پسته تازه نیز آرام بخش و تسكین كننده معده است.
وی گفت: انرژی 660 كیلوكالری، كربوهیدرات 5/27 گرم، پروتئین 53 گرم، كلیسم 70 میلی‌گرم، فسفر476 میلی‌گرم، بیش از 3 میلی‌گرم آهن، پتاسیم 970 میلی‌گرم، سدیم 780 میلی‌گرم، منیزیم130 میلی‌گرم ، منگنز3/0 میلی‌گرم ، 2/5 میلی‌گرم ویتامین E دارد.
صفوی افزود: پسته یكی از پرانرژی‌ترین مواد غذایی است كه در درمان بسیاری از بیماری‌ها مفید است.در تنظیم ضربان قلب،كنترل فشار خون مؤثر است و دارای كلسیم و فسفر فراوان است كه در ساخت استخوان و دندان نقش اساسی برعهده دارد.
این متخصص تغذیه افزود:پسته به دلیل داشتن املاح و مواد معدنی مفید به تقویت عضلات بدن كمك و از گرفتگی آن پیشگیری می‌كند.آهن موجود در پسته نیز برای رفع سرگیجه، رنگ ‌پریدگی،بی‌حوصلگی و كم‌خونی مؤثر است.
صفوی اضافه كرد: ویتامین‌های موجود در پسته باعث تقویت سلول‌های عصبی می‌شود،اشتها را تنظیم می‌كند و ویتامین E كه یكی از قوی‌ترین آنتی اكسیدان‌ها است در پسته به مقدار زیاد یافت می‌شود كه باعث افزایش سیستم ایمنی بدن و تقویت چشم می‌شود. وی گفت: پسته فاقد كلسترول بد است و كلسترول خوب خون را نیز افزایش می‌دهد.
 

دوشنبه 4 بهمن 1389  1:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها