0

ریستارت شدن ناگهانی سیستم!

Tachberdee
Tachberdee
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4133

ریستارت شدن ناگهانی سیستم!

سلام دوستان

بنده مشکلی که با سیستمم دارم اینه که هر موقع کوچکترین ضربه ای به  کیسم وارد میشه مخصوصاً به قسمت جلوی کیس ،  سیستم خاموش و بعد از وقفه دو الی سه ثانیه ای روشن میشه.

تمام اتصالات پاور رو چک کردم ، حتی خود پاور رو هم باز کردم و چک کردم ، اتصالات رم و هارد ( دیتا ) رو هم چک کردم ، حتی با این فرض که ممکنه بخاطر گرما باشه دو  طرف کیس رو باز کردم ، به صورت دوره ای هم تمیز میکنم ولی بازم این مشکل رو دارم. 

اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم که در اختیارم بزارین.

سه شنبه 9 اردیبهشت 1393  9:34 PM
تشکرات از این پست
tachberdee ravabet_rasekhoon
tachberdee
tachberdee
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4133

پاسخ به:ریستارت شدن ناگهانی سیستم!

مشکل بنده با خوندن این مقاله حل شد ، در صورتی که بقیه دوستان هم به مشکل بنده برخوردند میتونن از راه کارهای این مقاله استفاده کنند.

دوشنبه 15 اردیبهشت 1393  5:38 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon amirali123
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

پاسخ به:ریستارت شدن ناگهانی سیستم!

دو دلیل خاموش شدن ناگھانی کامپیوتر + راه حل
بھ طور حتم خاموش شدن ناگھانی کامپیوتر، برای بسیاری از کاربران رخ داده و بھ این نتیجھ رسیده اند کھ قطعات سیستم آنھا بھ طور کامل
از بین رفتھ است. اما داستان در حقیقت بھ این شکل نیست و دو دلیل کلی در این خصوص وجود دارد.. حل این مشکل در مرحلھ اول بسیار
ساده و با ھزینھ بسیار کمی امکان پذیر است و رفع مشکل دوم بھ ھزینھ کردن از جیب مبارک نیاز دارد.

مشکل اول خاموش شدن ناگھانی کامپیوتر، از بین رفتن خاصیت انتقال حرارت خمیر سیلیکون روی پردازنده است کھ نمی تواند بھ شکل
صحیح، حرارت پردازنده را بھ ھیت سینک و خنک کننده منتقل کند. در سیستم ھایی کھ چند سالی از عمر آنھا می گذرد، چنین مسئلھ ای
بسیار طبیعی است و بھ طور معمول پس از چند دقیقھ کار عادی با سیستم، شاھد خاموش شدن ناگھانی آن خواھید بود. در این شرایط باید یک
خمیر سیلیکون مرغوب و با کیفیت از بازار تھیھ کنید کھ ارزان ترین نمونھ ھای با کیفیت، قیمتی در حدود ١٢ ھزار تومان دارند. سپس درب
کیس را باز کرده و خنک کننده پردازنده را از روی پردازنده جدا کنید. سایر مراحل کار را می توانید بھ صورت تصویری مشاھده کنید.
و اینتل یکسان است. AMD است ولی در کل روال کار در تمامی سوکت ھای پردازنده AMD البتھ این تصویر برای سوکت پردازنده ھای
قرار دادن خمیر حرارتی روی پردازنده بھ صورت یک نقطھ، مشکلی در کارایی بھ وجود نمی آورد و پس از نصب خنک کننده، خمیر
حرارتی در اثر حرارت و فشار ھیت سینک، بھ طور کامل روی سطح پردازنده را پوشش می دھد. البتھ باید دقت کنید کھ مقدار خمیر مورد
استفاده، کمتر یا بیشتر از حد استاندارد نباشد. در صورتی کھ پس از انجام این مراحل، حرارت بھ نسبت بالایی داخل کیس شما وجود دارد،
با نصب تعدادی فن روی خروجی و ورودی ھای کیس، تھویھ ھوا را بھبود بخشید. بھبود بخشیدن تھویھ ھوای کیس، بھ شدت روی خنک
سازی قطعات موجود روی کیس تاثیرگذار است و ھمھ کاربران باید این مسئلھ را جدی بگیرند.

مشکل دوم در بحث خاموش شدن ناگھانی سیستم، خرابی پاور شماست. اما چطور باید تشخیص داد کھ مشکل از پاور است یا خمیر حرارتی
روی سطح پردازنده؟
در صورتی کھ خمیر حرارتی سطح پردازنده از بین رفتھ باشد، سیستم شما پس از چند دقیقھ کار عادی خاموش می شود، اما در صورتی کھ
مشکل از پاور شما باشد، سیستم پس از تحت فشار قرار گرفتن در اثر اجرای یک بازی یا نرم افزار خاموش می شود. البتھ در برخی از
موارد، ھر دو مورد می توانند دلیل خاموش شدن ناگھانی سیستم باشند کھ این مسئلھ را می توانید بررسی کنید. برای تست حرارت پردازنده،
را دانلود کنید و دمای پردازنده خود را چک کنید. در صورتی کھ دمای پردازنده شما در سطح نرمال Real Temp می توانید نرم افزار
باشد، می توانید دلیل خاموش شدن سیستم را در مشکل پاور ریشھ یابی کنید. در صورتی کھ مشکل از پاور سیستم شما تشخیص داده شود،
سھ راه حل پیش رو دارید:
١- اگر پاور شما دارای گارانتی است و مدت زمان آن نیز بھ اتمام نرسیده، پاور را بھ مرکز خدمات پس از فروش ارسال کنید.
٢- اگر پاور شما فاقد گارانتی است و در صورتی کھ پاور شما از نمونھ ھای حرفھ ای و ھزینھ تعمیر آن برای شما بھ صرفھ باشد، می توانید
پاور خود را بھ یک تعمیرکار حرفھ ای بسپارید.
٣- اگر پاور شما فاقد گارانتی است و در صورتی کھ ھزینھ تعمیر پاور برای شما بھ صرفھ نیست، لطف کنید دست در جیب مبارک کرده و
یک پاور مناسب برای قطعات سیستم خود خریداری کنید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

دوشنبه 22 اردیبهشت 1393  9:42 AM
تشکرات از این پست
tachberdee amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها