طرز تهیه مرغ شکم پر با دانه های انار
مواد اولیه :
پیاز 200 گرم - خرد شده |
انار 250 گرم - ترش و دانه شده |
بادمجان 300 گرم - پوست گرفته و سرخ شده |
مرغ 1 عدد |
گردو 100 گرم - خرد شده |
رب انار 1 قاشق غذاخوری - ترش |
طرز تهیه :
پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود.
انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم.
سپس مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا 2 الی 4 ساعت خوب بپزد.
سپس مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجانهای پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یک ساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد.
پس از این مدت غذا آماده است.