0

سوالات، انتقادات، پیشنهادات و سایر نقطه نظرات در ارتباط با دوره آموزشی +Network

mahdishamsi
mahdishamsi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 77

پاسخ به:سوالات، انتقادات، پیشنهادات و سایر نقطه نظرات در ارتباط با دوره آموزشی +Network

نقل قول hamed2172
با تشکر از زحماتون و کلاس فوق العادتون یه در خواست دارم و اون اینه که اگه مشکلی نیست و مقدور فیلم های آموزشی رو با زیر نویس یا ترجمه یا دوبله بزارید. با تشکر. یا علی

جواب  با سلام فیلمهایی که گذاشتم بیشترشون بیکلام هستند.و با زمان زیر 30 ثانیه که امکان زیرنویس کردن و یا ترجمه در اونها وجود نداره.فیلمهای ایرانی خوب کم هستند اونایی که هستند هم این قدر تبلیغ جایی رو زدن که فکر نکنم بشه گذاشت.کلا تو بحث شبکه باید حداقل ترجمه متون فنی تون بالا باشه چون امکان داره به مشکل بخورید . به علت ضیغ وقت امکان زیرنویس کردن وجود نداره ولی سعی میشه حداقل 2-3 خط در مورد اون بحث توضیح داده بشه.هر جا مشکل داشتید میتونید از فروم سوالتون را مطرح بفرمایید. با تشکر

و ما توفیقی الا بالله

network+

شنبه 20 اردیبهشت 1393  12:45 PM
تشکرات از این پست
hamed2172 ravabet_rasekhoon
milad110313
milad110313
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 7

پاسخ به:سوالات، انتقادات، پیشنهادات و سایر نقطه نظرات در ارتباط با دوره آموزشی +Network

با سلام

لطفا یه لینک هم بذارید که بشه همه مطالب را یکجا دانلود کرد .

اینطوری یکم مشکله ...

ممنون

*** الهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه ***

شنبه 27 اردیبهشت 1393  5:26 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mahdishamsi
3talari
3talari
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 97

با سلام

و عرض تشكر از سايت راسخون بابت ارايه اين سري از مطالب آموزشي خوب و مفيد

من يك مشكلي بابت دانلود فايلهاي MP4 دارم و ان بخاطر پراكسي شدن اين نوع از فايلها در مكاني است كه من مطالب درسي را دانلود ميكنم .

درخواست بنده از شما عزيزان اين است كه اگر ممكن است همه فايلها درس را بصورت ZIP شده بر روي سايت قرار دهيد تا ما نيز بتوانيم آنها را دانلود نماييم .

با تشكر

طاهر  طاهر طالاري

شنبه 27 اردیبهشت 1393  8:24 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mahdishamsi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول 3talari

با سلام

و عرض تشكر از سايت راسخون بابت ارايه اين سري از مطالب آموزشي خوب و مفيد

من يك مشكلي بابت دانلود فايلهاي MP4 دارم و ان بخاطر پراكسي شدن اين نوع از فايلها در مكاني است كه من مطالب درسي را دانلود ميكنم .

درخواست بنده از شما عزيزان اين است كه اگر ممكن است همه فايلها درس را بصورت ZIP شده بر روي سايت قرار دهيد تا ما نيز بتوانيم آنها را دانلود نماييم .

با تشكر

طاهر  طاهر طالاري

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

از بذل الطاف جنابعالی سپاسگزاریم.

کلیه محتوای آموزشی قابل دانلود، در قالب فایل های فشرده با پسوند rar بارگذاری و لینک ها اصلاح گردید.

موفق باشید

سه شنبه 30 اردیبهشت 1393  11:28 AM
تشکرات از این پست
mahdishamsi bigharar
rozgol
rozgol
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1903

با سلام

ابتدا از تلاش و زحمتتون در رابطه با درسنامه های NETWORK تشکر میکنم

یه سوالی در مورد درسنامه ششم برام پیش اومده:

در درسنامه نوشته شده بود که ترافیک Inbound ترافیک ورودی به فایروال رو میگویند و در آزمون پرسیده شده بود که این ترافیک، ترافیک ورودی به شبکه است که باعث شد بنده گمراه بشم و گزینه هیچکدام رو انتخاب کنم،خواهشمندم کمی دراین باره توضیح فرمایید؟

با تشکر

شنبه 24 خرداد 1393  10:00 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 mahdishamsi ravabet_rasekhoon bigharar
mahdishamsi
mahdishamsi
کاربر برنزی

نقل قول rozgol

با سلام

ابتدا از تلاش و زحمتتون در رابطه با درسنامه های NETWORK تشکر میکنم

یه سوالی در مورد درسنامه ششم برام پیش اومده:

در درسنامه نوشته شده بود که ترافیک Inbound ترافیک ورودی به فایروال رو میگویند و در آزمون پرسیده شده بود که این ترافیک، ترافیک ورودی به شبکه است که باعث شد بنده گمراه بشم و گزینه هیچکدام رو انتخاب کنم،خواهشمندم کمی دراین باره توضیح فرمایید؟

با تشکر

با سلام 

ما یک شبکه کوچک داخلی داریم که در اصطلاح به آن lan می گوییم و یک شبکه بین سازمانی(خارجی) داریم که میتواند اینترانت یا اینترنت باشد که به آن wan میگوییم.فایروال دقیقا بین شبکه داخلی و خارجی قرار میگیرد.در یک ساختار شبکه ای منسجم مودم اینترنت را از isp می گیرد و به فایروال می دهد و فایروال به روتر و روتر به core switch.

در کل ترافیک ورودی را inbound گویند .فرقی نمیکند که شما در محل ارتباط با isp یک فایروال داشته باشید یا مودم یا روتر.

با تشکر

و ما توفیقی الا بالله

network+

یک شنبه 25 خرداد 1393  8:21 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rozgol
bigharar
bigharar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2301

سلام

طاعات قبول

خبری از آموزش جدید نیست

یه سوال هم داشتم

یادمه یکی از کاربران گفته بود که میشه از طریق فنی حرفه ای فقط امتحان داد و  مدرک گرفت اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید میشه در اختیار بنده بگذارید

من مبتلایم مبتلای ابتلایت
                          من بیقرارم بیقرار کربلایت

شنبه 14 تیر 1393  11:46 AM
تشکرات از این پست
mahdishamsi
mahdishamsi
کاربر برنزی

نقل قول bigharar

سلام

طاعات قبول

خبری از آموزش جدید نیست

یه سوال هم داشتم

یادمه یکی از کاربران گفته بود که میشه از طریق فنی حرفه ای فقط امتحان داد و  مدرک گرفت اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید میشه در اختیار بنده بگذارید

با سلام

طاعات و عبادات شما نیز مقبول حضرت باریتعالی

اگه عمری باشه برقراره.دوره ccna احتمالا در 12 جلسه آماده بشه.هنوز آماده نیست .به صورت مالتی مدیا در حال آماده شدن می باشد اندکی زمان خواهد برد.شاید کمی دیر بشه ولی برگزار خواهد شد.از طریق سایت اطلاع رسانی خواهد شد.آزمون ادواری تکنسین تجهیزات شبکه های کوچک که هر شش ماه یک بار برگزار می شود می توانید شرکت کنید.این آزمون با مبلغ بسیار پایین برگزار می شود.باید از طریق فنی و حرفه ای جویای برگزاری این آزمون باشید .

و ما توفیقی الا بالله

network+

شنبه 14 تیر 1393  8:45 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها