0

سوالات، انتقادات، پیشنهادات و سایر نقطه نظرات در ارتباط با دوره آموزشی +Network

mahdishamsi
mahdishamsi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 77

سوالات، انتقادات، پیشنهادات و سایر نقطه نظرات در ارتباط با دوره آموزشی +Network

به نام خالق زیبایی ها

در این تاپیک دانشجویان محترم دوره +NETWORK می توانند سوالات، مشکلات، انتقادات و پیشنهادات خود را بیان کنند.

نکات قابل توجه:
1- جهت شرکت در دوره، عضویت در سایت کفایت می کند. مطالب هر درسنامه را دانلود، مطالعه  و در آزمون تستی هفتگی شرکت نمایید.
2- متاسفانه به لحاظ قانونی امکان ارائه مدرک پایان دوره وجود ندارد.
3- ان شاءا... بعد از گذراندن دوره ccna به صورت آزاد می توانند در آزمون ادواری تکنسین تجهیزات شبکه های کوچک در فنی و حرفه ای شرکت کنند.آزمون های ادواری فنی و حرفه ای هر 6 ماه یک بار و با هزینه پایین برگزار می شود.
4- این دوره تقریبا مفهومی می باشد.انشاءا... دوره یا دوره های بعد به صورت کارگاهی  همراه با کار عملی برگزار خواهد شد.

و ما توفیقی الا بالله

network+

دوشنبه 8 اردیبهشت 1393  4:23 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon hessamnice asedsami siryahya AliFanoodi sajjad1392 rezajafarizadeh rozgol
asedsami
asedsami
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:بررسی سوالات و مشکلات کاربران راسخون در دوره +NETWORK

سلام،

باتشکر از شما. سوالی دارم، خود دوره ی اصلی هم رایگان هست؟

اینطور که در معرفی دوره نوشته بودین و من متوجه شدم، دوره ی اصلی رو موسسه ای به اسم CompTIA برگزار میکنه و شما این دوره رو زحمت کشیدین ترجمه فرموده به طور رایگان در اختیار ما میگذارین. چطور میشه توی دوره ی انگلیسی زبان شرکت کرد؟ ممنون میشم راهنماییم بفرمایین.

سه شنبه 9 اردیبهشت 1393  9:03 PM
تشکرات از این پست
siryahya mahdishamsi hessamnice ravabet_rasekhoon AliFanoodi
mahdishamsi
mahdishamsi
کاربر برنزی

نقل قول asedsami

سلام،

باتشکر از شما. سوالی دارم، خود دوره ی اصلی هم رایگان هست؟

اینطور که در معرفی دوره نوشته بودین و من متوجه شدم، دوره ی اصلی رو موسسه ای به اسم CompTIA برگزار میکنه و شما این دوره رو زحمت کشیدین ترجمه فرموده به طور رایگان در اختیار ما میگذارین. چطور میشه توی دوره ی انگلیسی زبان شرکت کرد؟ ممنون میشم راهنماییم بفرمایین.

جواب :باسلام

شرکت CompTIA برگزار کننده دوره های +A+ , security+, network و... می باشد.بیشتر دوره های شبکه به صورت self study(خودخوان) می باشد(CompTIA+vmware+cisco+mcse2012) به جز میکروتیک که حتما باید توسط یک استاد بین المللی که مورد تایید شرکت میکروتیک می باشد برگزار شود. خیلی از موسسات در دنیا و ایران دوره +network  تدریس می کنند و مدرک داخلی صادر میکنند. ولی برای گرفتن مدرک اصل شرکت CompTIA باید در امتحاناتی که شرکت pearsonvue برگزار میکند شرکت کنید.متاسفانه به علت تحریمها هیچ test center در ایران برای آزمون وجود ندارد.و با تاسف فراوان بیشتر دوره هایی که توسط vue برگزار میشود کشور ایران تحریم میباشد و در صورتی می توانید آزمون بدهید که ملیت کشور دیگری و یا کارت شهروندی کشور دیگری را داشته باشید.البته شرکت پرومتریک که آزمونهای مایکروسافت را برگزار میکند ایران را تحریم نکرده و شما این امکان را دارید در کشورهای دیگر آزمونهای مایکروسافت را بدهید.البته این راههای قانونی شرکت در آزمون می باشد.بعضی موسسات در ایران هستند که قانون تحریمها را دور میزنند...که بگذریم.چیزی که مهمه اینه که هرجا آزمون میدید حتما در صورت قبولی باید به شما access code به شما ارائه دهند که در سایت مایکروسافت یا سیسکو برحسب آزمون قابل دسترس باشد و اسم شما در سایت مایکروسافت یا سیسکو در لیست قبولیها باشد.

و ما توفیقی الا بالله

network+

سه شنبه 9 اردیبهشت 1393  10:15 PM
تشکرات از این پست
hessamnice ravabet_rasekhoon asedsami AliFanoodi
sajjad1392
sajjad1392
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

سلام ، وقتتون بخیر ، من فقط به خاطر این آموزشی که گذاشتید عضو شدم که احیا طی دوره به مشکلی بر نخورم !

سوال فنی ، نیاز به ثبت نام ندارد !؟

حتما باید بیایم توی اینجا تا بتونیم فایلهارو دانلود کنیم یا میشه برامون ارسال کنید !؟

به نظر خودتون چقدر تاثییر گذار هست این کارتون روی کاربرانی مثل بنده که بلد نیستم ، تا چه حد سطح سواد منو میتونه افزایش بده

ببخشید این سوالارو پرسیدم

چون خیلی چیزها توی این دنیا وقت تلف کنیه ، یعنی کاری میکنن که فقط وقت تلف بشه و چیزی کسی درست یاد نمیگیره !

میخوام وقتم تلف نشه

همون طور که گفتم برای اولین بار هست میخوام از این سایت به این صورت استفاده کنم ، امیدوار نتیجه مطلوبی بتونم با کار شما بگیرم

یا علی

پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393  12:22 PM
تشکرات از این پست
mahdishamsi ravabet_rasekhoon
mahdishamsi
mahdishamsi
کاربر برنزی

نقل قول sajjad1392

سلام ، وقتتون بخیر ، من فقط به خاطر این آموزشی که گذاشتید عضو شدم که احیا طی دوره به مشکلی بر نخورم !

سوال فنی ، نیاز به ثبت نام ندارد !؟

حتما باید بیایم توی اینجا تا بتونیم فایلهارو دانلود کنیم یا میشه برامون ارسال کنید !؟

به نظر خودتون چقدر تاثیر گذار هست این کارتون روی کاربرانی مثل بنده که بلد نیستم ، تا چه حد سطح سواد منو میتونه افزایش بده

ببخشید این سوالارو پرسیدم

چون خیلی چیزها توی این دنیا وقت تلف کنیه ، یعنی کاری میکنن که فقط وقت تلف بشه و چیزی کسی درست یاد نمیگیره !

میخوام وقتم تلف نشه

همون طور که گفتم برای اولین بار هست میخوام از این سایت به این صورت استفاده کنم ، امیدوار نتیجه مطلوبی بتونم با کار شما بگیرم

یا علی

جواب

با سلام 

برای شرکت در دوره ،شما باید در راسخون عضو شوید.و از طریق لینکهای تالار +network می توانید منابع آموزشی را دانلود کنید.بیشتر مباحث این دوره به صورت مفهومی می باشد و فایلها به صورت متن و فیلم خواهد بود.

دوره +network پایه و اساس شبکه می باشد.شما اگر علاقمند به مباحث شبکه و امنیت می باشید باید این دوره  را بگذرانید.تا بتوانید در دوره های بالاتر (mcse2012) , (ccna) ,(CEH) شرکت کنید.اینکه چقدر میتونه تاثیرگذار باشه به شما بستگی داره .اولش یک کم سخته ولی رو روال کاری بیفتید این دوره را میتونید بگذرانید.تو این دوره با اهمیت شبکه ،انواع وسایل و تجهیزات شبکه،آشنایی با انواع توپولوژیهای شبکه ،7 لایه شبکه ، انواع پروتکلهای شبکه ، فایروال و وایرلس ، IP , و تقسیم بندیهای IP ,  و اینترنت و به اشتراک گذاری فایل در شبکه و... آشنا خواهید شد و در پایان دوره میتوانید شبکه یک کافی نت معمولی را راه اندازی کنید.  البته اگر سوالی یا مشکلی داشتید میتوانید از طریق فروم با بنده در میان بگذرانید.حداکثر تا 24 ساعت  تا جایی که امکان داشته باشه راهنماییتون میکنم.

و ما توفیقی الا بالله

network+

پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393  2:19 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon amirali123 saeid1389 sajjad1392
sajjad1392
sajjad1392
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

پاسخ به:سوالات، انتقادات، پیشنهادات و سایر نقطه نظرات در ارتباط با دوره آموزشی +Network

آقای مهدی شمسی بابت توضیحاتتون بسیار ممنون ، کامل بود برای بنده !

انشاالله بتونیم پا به پاتون بیایم

یا علی

شنبه 13 اردیبهشت 1393  8:18 PM
تشکرات از این پست
mahdishamsi
mahdishamsi
کاربر برنزی

پاسخ به:سوالات، انتقادات، پیشنهادات و سایر نقطه نظرات در ارتباط با دوره آموزشی +Network

نقل قول sajjad1392

آقای مهدی شمسی بابت توضیحاتتون بسیار ممنون ، کامل بود برای بنده !

انشاالله بتونیم پا به پاتون بیایم

یا علی

جواب:

با سلام

باز اگه مشکلی داشتید از طریق فروم  سوالتون رو مطرح کنید.

ان شاءا...

یا علی

و ما توفیقی الا بالله

network+

شنبه 13 اردیبهشت 1393  8:54 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon sajjad1392
xplod2012
xplod2012
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 125

با سلام و خسته نباشید

فکر میکنم از قسمت الف بخش دوم و قسمت ب هر دو قسمتش مشکل لینک دارند ، من نمیتونم اونها رو دانلود کنم لطفا بررسی فرمائید.با تشکر

یک شنبه 14 اردیبهشت 1393  11:18 AM
تشکرات از این پست
mahdishamsi
mahdishamsi
کاربر برنزی

نقل قول xplod2012

با سلام و خسته نباشید

فکر میکنم از قسمت الف بخش دوم و قسمت ب هر دو قسمتش مشکل لینک دارند ، من نمیتونم اونها رو دانلود کنم لطفا بررسی فرمائید.با تشکر:

جواب:

با سلام 

لطفا مستقیم کلیک نکنید با کلیک مستقیم امکان دیدن آنلاین فیلمها و فایل  pdfرا خواهید داشت.برای دانلود روی دانلود کلیک راست کرده و بنابه مرورگری که استفاده میکنید از save target as  و یا save link as  استفاده کنید.

با تشکر

و ما توفیقی الا بالله

network+

یک شنبه 14 اردیبهشت 1393  11:26 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m xplod2012
MOGHISEH68
MOGHISEH68
کاربر تازه وارد

سلام

وقتتون بخیر

ممنون از لطفتون بابت اموزش این مطلب

فقط میشه هر8 درسنامه رو یه جا بگیریم و هر 2 روز یه بار ازمون بدیم

چون این دوره رو گذروندم میخوام یه بار با جزوه شما مرور کنم

ممنون میشم برام میل کنید

باتشکر از سایت فوق العادتون(بابت اطلاعات وطراحی)

یاعلی مدد

دوشنبه 15 اردیبهشت 1393  6:15 AM
تشکرات از این پست
mahdishamsi
mahdishamsi
کاربر برنزی

نقل قول MOGHISEH68

سلام

وقتتون بخیر

ممنون میشم برام میل کنید

یاعلی مدد

جواب:

با سلام

وقت شما هم بخیر

به علت اینکه از قبل این دوره به صورت هفتگی در نظر گرفته شده و کامل نشده .این امکان وجود نداره .

امیدوارم تا پایان جلسات ما را همراهی کنید بعد از این دوره احتمالا دوره دیگری نیز در این راستا برگزار خواهد شد.

با تشکر

و ما توفیقی الا بالله

network+

دوشنبه 15 اردیبهشت 1393  10:16 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mehdi8888677
mehdi8888677
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 118

نقل قول MOGHISEH68

سلام

وقتتون بخیر

ممنون میشم برام میل کنید

یاعلی مدد

شما این دوره رو دیدی ما که ندیدیم می خایم یه چیزی یاد بگیریم

لطفا صبر داشته باشید

هیئت عشاق الحسین (ع) شهرستان قائمشهر:

http://oshagh-qaem.ir

oshaghqaem@yahoo.com

دوشنبه 15 اردیبهشت 1393  4:24 PM
تشکرات از این پست
mahdishamsi ravabet_rasekhoon sayyed13737373
hosseinelyacy
hosseinelyacy
کاربر تازه وارد

سلام

ببخشید فایل اول درسنامه اول باز نمیشه نه پاورپوینت باز میکنه نه فاکس ریدر؟

جمعه 19 اردیبهشت 1393  9:00 AM
تشکرات از این پست
mahdishamsi
mahdishamsi
کاربر برنزی

نقل قول hosseinelyacy

سلام

ببخشید فایل اول درسنامه اول باز نمیشه نه پاورپوینت باز میکنه نه فاکس ریدر؟

جواب

با سلام 

تمامی فایلهای پاورپوینت با فرمت pptx می باشند که با نرم افزار office2007  به بالا باز میشوند.

فکر کنم این نرم افزار کوچک نیز میتواند مشکل شما را حل نماید.

PPTX Viewer

و ما توفیقی الا بالله

network+

جمعه 19 اردیبهشت 1393  12:52 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
hamed2172
hamed2172
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

با تشکر از زحماتون و کلاس فوق العادتون یه در خواست دارم و اون اینه که اگه مشکلی نیست و مقدور فیلم های اموزشی رو با زیر نویس یا ترجمه یا دوبله بزارید. با تشکر. یا علی

نازم به ناز آن کس که به ناز نکرد ناز

شنبه 20 اردیبهشت 1393  12:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها