مواد لازم :
مغز گردو پودر کرده |
300 گرم |
لپه پخته شده و پودر شده |
300 گرم |
پودر نشاسته یا آرد گندم |
1 قاشق سوپخوری |
تخم مرغ |
2 تا 3 عدد |
تره خرد شده |
نصف پیمانه |
ترخان و مرزه خشک شده |
1 قاشق سوپخوری |
نمک فلفل زردچوبه |
به میزان لازم |
پیاز ریز شده سرخ شده |
1 عدد |
طرز تهیه :
لپه، مغز گردوی پودر کرده، پودر نشاسته، تخم مرغ، تره ترخان و مرزه، نمک فلل و زردچوبه را در کاسه ی مناسب و جادار بریزید و ورز دهید اینک پیاز داغ و 1 ق. چ زردچوبه را در قابلمه ای جا دار بریزید و 30 ثانیه روی گاز مخلوط کنید آن گاه 4 پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید بجوش آید سپس هر بار به اندازه یک گردو و از مواد فراهم کرده برداشته و در درست گرد کنید و در سس جوشان بریزید و با حرارت ملایم 30 ذقیقه آنرا بریزید.کوفته گردو آماده است.