0

دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری

 
DRAGON333
DRAGON333
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1391 
تعداد پست ها : 8083
محل سکونت : سیستان و بلوچستان خاش

دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری

 

دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری
نشان دانشگاه هوایی
نشان دانشگاه هوایی
تأسیس ۱۵ آبان ماه ۱۳۶۷
نوع نظامی
بنیانگذار آیت الله خامنه‌ای
رئیس امیر سرتیپ دوم خلبان محمد بخشنده
ارائه دهنده رشته‌های نظامی ، علمی
مکان تهران، ایران پرچم ایران
نام مستعار دانشگاه هوایی
وابسته به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
وب‌گاه پورتال دانشگاه هوایی ستاری
 

دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری دانشگاه آموزش افسران در نیروی هوایی و نیروی پدافند ارتش جمهوری اسلامی ایران است.در این دانشگاه خلبانان نیروی هوایی، مهندسان پرواز، کارشناسان کنترل و موشک نیروی پدافند و کارشناسان در دیگر رشته‌های مورد نیاز نیروی های هوایی و پدافند تربیت می‌شوند. این دانشگاه در همسایگي پايگاه يکم شكاری و در منطقه مهرآباد جنوبی تهران ،انتهاي خيابان شمشيری قرار دارد.

محتویات

  • ۱ تاریخچه
  • ۲ دانشکده ها
  • ۳ لباس فرم
  • ۴ پی نوشت ها
  • ۵ منابع

تاریخچه

این دانشگاه در سال ۱۳۶۷ توسط سرلشکر منصور ستاری و به منظور تربيت افسران جوان و تحصيلكرده براي این نیرو تاسیس گردید. پيش از ساخت اين دانشگاه، افسران نیروی هوايي دوره آموزش خود را در دانشگاه افسری امام علی طی مي كردند و سپس با انتخاب تخصص براي طی دوره مخصوص رسته اي راهی پايگاه ها و سايت های پدافندي می شدند.

در گذشته پذیرش دانشجو از طریق کنکور سراسری و تنها از بین داوطبین دارای مدرک دیپلم رشته ریاضی و فیزیک انجام می‌پذیرفت اما از سال ۱۳۸۵، این دانشگاه و سایر دانشگاه‌های ارتش (بجز علوم پزشکی) تنها از طریق آزمون ورودی که بطور متمرکز توسط مرکز سنجش و گزینش ارتش برگزار می گردد دانشجو می‌پذیرند. دانشجویان این دانشگاه در کنار دروس رشته آموزشی خود، آموزش نظامی را نیز فرا می گیرند و پس از دانش‌آموختگی در مقطع کارشناسی این دانشگاه به درجه ستوان دوم نائل می‌شوند.

دانشکده ها

۱. دانشکده پرواز:

  • کارشناسی هوانوردی ـ خلبانی و کارشناسی هوانوردی ـ ناوبری هواپیما: فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها برای هدایت انواع هواپیماهای موجود در نیروی‌هوایی ، اعم از شکاری، ترابری، شناسایی تاکتیکی، هواپیمای سبک و ارتباطی و همچنین انواع هلی‌کوپترها بمنظور دفاع از قلمرو فضایی با توانایی شناخت، بهره برداری، مدیریت در سیستم‌های مختلف هوانوردی، مشاوره، طراحی و ساخت، گسترش و بهسازی و نوسازی سیستم‌های پروازی و تهیه و تدوین طرح‌ها، خط‌مشی‌ها و دستورالعمل‌های مورد نیاز در جهت توسعه و جایگزینی سیستم‌های پروازی تربیت می‌شوند.
  • کارشناسی هوانوردی ـ مراقبت پرواز: مراقبت پرواز علم نظارت و کنترل ترددهای هوایی وسایل پرنده در فضای ایران و سطح فرودگاهها می‌باشد. هدف از ایجاد این رشته، تربیت کارشناس مراقبت پرواز با توانایی در زمینه کنترل ترافیک هوایی، بهره برداری از دستگاه‌های پیشرفته ناوبری و سیستم‌های ترافیک هوایی می‌باشد.

۲. دانشکده مهندسی تکنولوژی فرماندهی و کنترل هوایی: عنوان کلی رشته های این دانشکده که در سالهای دور دانشکده پدافند نیز گفته میشد، تکنولوژی فرماندهی و کنترل هوایی است اما سه گرایش دارد که به ترتیب اهمیت و ارشدیت عبارتند از الف) کنترل شکاری، سیستم‌های فرماندهی و کنترل هوایی ب) عملیات موشک، ج) اطلاعات عملیات

۳. دانشکده مهندسی هوافضا: در این دانشکده افسران تعمیر و نگهداری هواپیما و هوافضا تربیت می شوند.

  • کارشناسی مهندسی هوافضا: این رشته ارائه دهنده اصول مهندسی هوافضا در سطح کارشناسی بمنظور تربیت افسران کارشناس جهت فعالیت در صنایع مربوط به هواپیما و هلی‌کوپتر در نیرو و سازمان‌های مشابه با توانایی محاسبات، طراحی و ساخت قسمت‌هایی از صنایع مختلف هواپیمایی، هلی‌کوپترسازی و موشکی می‌باشد.
  • کارشناسی مهندسی نگهداری هواپیما: تربیت افسران کارشناس با تکیه بر اصول مهندسی نگهداری، بهسازی و مدیریت تعمیر سیستم‌های مکانیکی هواپیما، هلی‌کوپتر و غیره که قادر خواهند بود نیاز صنایع مختلف هواپیمایی، هلی‌کوپترسازی و موشکی و دیگر صنایع نیروی هوایی و سازمان‌های مشابه را در حد کارشناسی تأمین کنند از اهداف غایی این رشته می‌باشد.

۴. دانشکده مهندسی برق: این دانشکده رشته برق با دو گرایش الکترونیک و مخابرات را پوشش می دهد. هدف از ایجاد این رشته‌ها تربیت افسران کارشناس الکترونیک و مخابرات با توجه به تنوع تجهیزات الکترونیکی و مخابراتی زمینی و هوایی موجود در نیروی هوایی با توانایی کافی در شناخت نحوه عملکرد در چگونگی نگهداری و بهره‌برداری از این سیستم‌ها و کنترل و اجرای پروژه در هر گرایش، شناسایی تکنولوژی‌های جدید و ارزیابی آنها بمنظور کاربرد طرح، توسعه و نوآوری و شرکت در انجام پروژه‌های صنعتی، تحقیقاتی و فنی در زمینه گرایش تخصصی و کسب توانایی‌های لازم جهت تجزیه و تحلیل سیستم‌ها و طراحی آن‌ها می‌باشد.

۵. دانشکده کامپیوتر: گرایش کارشناسی مهندسی کامپیوتر (نرم‌فزار). رشته مهندسی رایانه با گرایش نرم‌افزار به تربیت افسران کارشناسی بمنظور طراحی، ساخت و راه‌اندازی سامانه‌های نرم‌افزاری برای تجهیزات و شبکه‌های رایانه‌ای موجود در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، ارائه روشهای بهره‌برداری، نگهداری، عیب‌یابی، اصلاح و توسعه آنها در راستای تأمین نیازمندیهای نیروی هوایی ایران می‌باشد.

۶. دانشکده مدیریت: گرایش های کارشناسی مدیریت دولتی و بازرگانی.[۱]

شنبه 6 اردیبهشت 1393  4:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها