0

طرح مفهومی: ابر کامپیوتر اپل با صفحه رتینا و ۱۰ بلندگو خاص

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

طرح مفهومی: ابر کامپیوتر اپل با صفحه رتینا و ۱۰ بلندگو خاص

iPro-PC-concept-3

چه اتفاقی می‌افتد اگر کامپیوتر AIO اپل یعنی iMac و Mac Pro را ادغام کنید؟ آن‌گاه کانسپتی بسیار جالب و البته قدرتمند با طعم تبلت یوگا لنوو متولد می‌شود! یک کامپیوتر ابرقدرت ۳۵اینچی همراه آن طراحی گردمانند در بخش پایینی دستگاه، و البته قطعات باکیفیت و همیشگی اپل!

این مدل همان‌طور که ذکر شد، دارای نمایشگری ۳۵اینچی از جنس رتینا همیشگی اپل که سطحی بین طراحی و قدرت را به نمایش می‌گذارد. دستگاه به نمایشگری با جنس OLED تجهیز شده و از طراحی یکپارچه بهره‌مند است که بر روی ساختار نسبتاً خمیده تأکید دارد. دقت پنل صفحه چیزی معادل ۳۳۸۲×۱۹۶۴ می‌باشد و در جلوی آن، ۱۰ بلندگو قدرتمند و ۲میکروفون اختصاصی قرار گرفته‌اند. قسمت بالایی آن نیز انعطاف‌پذیری معادل چرخش ۲۰درجه‌ای را داراست و در ۳ رنگ طلایی، نقره‌ای و مشکی موجود است!

iPro-PC-concept-2

در حقیقت، دو عدد مک‌پرو بر دو قسمت انتهایی دستگاه قرار دارند که هر یک، با فن اختصاصی خنک می‌شوند که قدرت بالای آن را تظمین می‌کند. حداکثر ضخامت دستگاه به ۱۵۰میلی‌متر رسیده و با پورت‌های کارت SD و USB 3.0، علاوه بر وب‌کم HD عرضه می‌شود. نظر شما درباره غول کامپیوتری چیست؟!

iPro-PC-concept-4

iPro-PC-concept-7

iPro-PC-concept-6

iPro-PC-concept-5

جمعه 5 اردیبهشت 1393  10:20 PM
تشکرات از این پست
DRAGON333 Tachberdee
DRAGON333
DRAGON333
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8083

پاسخ به:طرح مفهومی: ابر کامپیوتر اپل با صفحه رتینا و ۱۰ بلندگو خاص

زیبا بود

خدایا تا زنده هستم فقط اسم مبارک تو

الله

جمعه 5 اردیبهشت 1393  10:37 PM
تشکرات از این پست
samsam
Tachberdee
Tachberdee
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4133

پاسخ به:طرح مفهومی: ابر کامپیوتر اپل با صفحه رتینا و ۱۰ بلندگو خاص

یعنی خدای من! اگه اپل بتونه یه همچین چیزی رو بسازه من دیگه مشتری مک میشم. حتی اگه برای جمع کردن پولش مجبورشم 10 سال پس انداز کنم.

جمعه 5 اردیبهشت 1393  10:59 PM
تشکرات از این پست
samsam
دسترسی سریع به انجمن ها