0

صـــــــــــــــالحین راســــخون یکساله شد

09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

پاسخ به:صـــــــــــــــالحین راســــخون یکساله شد

ضمن عرض سلام

باتشکر از  omiddeymi1368،nargesi

پیشنهادات واقعا خوب و تاثیر گذار در طرح هستند ولی اجرای اون زمان میبره چون جدول طرح ویژه مشارکت حدودا تا مهر ادامه دارد

سه شنبه 9 اردیبهشت 1393  12:13 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh nargesi gholamy1391
jaberyan
jaberyan
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 141
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393  11:00 AM
تشکرات از این پست
09303495228 nazaninfatemeh nargesi
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول jaberyan

هورا راسخون یک ساله شد ...

صالحین راسخون

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393  3:06 PM
تشکرات از این پست
09303495228 nazaninfatemeh nargesi
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5196
پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393  7:03 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh 09303495228 omiddeymi1368 nargesi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

سلام.تولد یک سالگی صالحین رو تبریک میگم به همه دوستان مخصوصا به مدیر محترم تالار جناب اقای صالحی

راستش من خودم بیشتر برنامه ای که برای ماه رمضان بود به نام سی ایه سی شب رو دوست داشتم و بحث و تبادل نظری که در مورد ایه ها صورت میگرفت.

میخوام یه خسته نباشیدی عرض کنم خدمت اقای صالحی برای این تالار خوبی که ایجاد کردن و مدیریت میکنند و همچنین یه خسته نباشیدی بگم به دوستانی که هرهفته مطلب میزارن تو تالار

یه انتقادهایی دوستان دارن راجع به اینکه پست هایی که زده میشه بییشترش کپی هست.باید بگم که درسته بیشتر پست ها کپی شده هست ولی تا ادم مطلبی رو نخونه که کپی نمیکنه و بزاره.به نظرمن بعضی از دوستان یادگرفتن و فقط میگن چون کپی هست ما دیگه تو این تاپیک شرکت نمیکنیم .برام یه سوال ایجاد شده که ازشون بپرسم واقعا اون مطلبی که از خودتون و یا دوستان دیگه گذاشتن رو و کپی هم نبودن چقدر خوندین و چقدر بهش عمل کردین؟بیشتر موضوعاتی که در این تالار گذاشته میشه باید مطالب کپی شده قرار داد.چون ماها که علامه نیستیم که بگیم همه کتابها رو خوندیم و میتونیم خلاصه و یا نظر خودمون رو در مورد مطلب مورد نظر بیان کنیم که اگه اینجور بود که حتما تا حالا چندین کتاب باید هرکدوممنون چاپ میکردیم .قبول دارم مثلا در مورد یه موضوعات شخصی نباید از جایی کپی کرد ولی وقتی در مورد مثلا شاه چراغ که موضوع چند هفته پیش بود اگه توجه کرده باشین مطالب کمی در مورد زندگینامه این بزرگوار هست و جالب اینه که دوستان انتظار دارن که وقتی مطالب کمی در مورد ایشون هست چه جوری ما از خودمون و یا خلاصه در مورد ایشون صحبت کنیم بعضی ها شاید خلاصه نویسی شون ضعیف باشه و نتونن این کارو انجام بدن و دوست هم داشته باشند که تو این مباحث شرکت کنند حالا تکلیف چیه ؟

امیدوارم روز به روز شاهد تحول جدیدی در این تالار باشیم

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393  11:39 AM
تشکرات از این پست
09303495228 omiddeymi1368 nargesi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

نقل قول nargesi
نقل قول 09303495228

ضمن عرض سلام

دوستان  این پست به مدت دو هفته ادامه داره به نظر بنده  بیاین راه کار هایی رو ارائه بدین که بتونیم طرح صالحین رو  با پست های دست نویس ،مطالب کوتاه و مرتبط با موضوع و ...   ادامه بدیم

ب نظر من واس اینکه دوستان روی بیارن ب پستای دست نویس و همینطور واس جذب بیشتر کاربرا، بهتره رو موضوعات کاربردی زوم کنید...

تا کی باید طبق تقویم پیش رفت و ب مباحث تکراری پرداخت آخه؟!!! جامعه پر شده از مشکلات کوچیکو بزرگ! از هر طرف دارن ذهن جوونو شستشو میدن!!! چرا روی این مسائل مانور نمیدین خب؟!!! چرا نباید ی کارشناسم تو این مباحث شرکت کنه؟!!! فرض کنیم اینجام ی میزگرده!!! بحث کنن نظر بدن خلاصه ب ی نتیجه برسن! اطلاعاتشون بره بالا... همین بحثا شاید باعث شه بعضیا چن تا کتاب بیشتر بخونن واس بحث کردن!

بازم میگم رو موضوعات بایست بیشتر کار کرد! باید از ی کارشناس تو این مباحث استفاده کرد! جهت ترغیب دوستان ب شرکت در این مباحث امتیازاتو بیشتر کرد و هر ماه ب بهترین نظر دهنده هدیه داد!

اینا رو میگم تا حالا ک بیشتر کاربرای سایت جوونن... ازشون استفاده کنین...اطلاعاتشونو ببرین بالا... بذارید بفهمن تو جامعه چ خبره... دشمن داره چیکار میکنه واس از هم پاشیدگی کشورمون! همین...

سلام با نظرتون موافقم تا زمانی که ما از موضوعات تقویمی ویا کلی استفاده میکنیم باید شاهد پست های کپی شده باشیم ولی وقتی بحث راجع به جامعه و اقتصاد و غیره که باشه چون مربوط به شخص هست که در جامعه زندگی میکنه و اینها رو خودش داره هر روز لمس میکنه مجبور میشه که پست دست نویس قرار بده واین خیلی خیلی خوبه. مثلا بحث بدحجابی وقتی تو جامعه مطرح باشه قطعا دوستان چون تو جامعه باهاش مواجه هستن بیشتر میتونن مطالب دست نویس قرار بدن تا وقتی که شما همین مسئله بدحجابی رو در قران منظورتون باشه اونوقت باز مطالب به سمت کپی شدن میره

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393  11:48 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 09303495228 zahra7720 nargesi
zahra7720
zahra7720
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 642

سلام

منم یک سالگیه طرح صالحین رو به همه راسخونیا تبریک می گم.

تو این مدت با مباحث مناسبتی و غیر مناسبتی طرح مطمئننا به اطلاعاتمون اضافه شده و خیلی برگزاری اون مفید بوده.

امیدوارم با ادامه طرح بیشتر هم بشه.

در آخر هم از آقای نجاران و مدیر تالار و مدیران ایجاد کننده مباحث و همه ی همراها ن تشکر می کنم بابت همه ی تلاشها و زحماتتون .

الهی داغ محبتت را بر دل هر که نهادی 

خرمن وجودش را به باد نیستی در دادی 

یک شنبه 14 اردیبهشت 1393  12:01 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 09303495228 nargesi
zahra7720
zahra7720
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 642

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول 09303495228 

همچنین، مباحثی مثل لبخند درمانی(مبحث 35)، اگر «م» مشکلات را برداریم(مبحث 19) و اعتماد به نفس-یگانه طریق موفقیت(مبحث 17) که در هر کدوم، صفحاتی از کتاب «لطفاً گوسفند نباشید.» در قالب فایل PowerPoint آمده، بسیار زیبا و خواندنی و موضوعات قابل پیگیری بود.

منم با این قسمت نظر جناب امیددیمی موافقم . منم  از همون مباحث کتاب که به صورت پاورپودنت بود جذب شدم و برام جالب بود که به طرح  سر بزنم.

الهی داغ محبتت را بر دل هر که نهادی 

خرمن وجودش را به باد نیستی در دادی 

یک شنبه 14 اردیبهشت 1393  12:09 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 09303495228 nargesi
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

سلام تبریک میگم

من با وجودی که تازه تو این طرح اومدم ولی تاثیراتش رو خودم دیدم

همینکه باعث میشه بریم یک تحقیق کنیم عالیه

حتی بعضی استعداد ها هم شکوفا میشه مخصوصا اون بخش هایی که باید مطلب دستنویس باشه عالیه همیشه هم سعی میکنم دستونیس ها رو بخونم

خسته نباشید

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

دوشنبه 15 اردیبهشت 1393  5:51 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh 09303495228 zahra7720 omiddeymi1368 nargesi
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5196

من هم به نوبه خودم از شما بابت تایپیک تاثیرگذارتون تشکر میکنم

دوشنبه 15 اردیبهشت 1393  8:31 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesi 09303495228
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای:

این حلقه های صالحین، از کارهای بسیار خوب و برجسته است که گسترش کمّی و کیفی آن باید مورد توجه قرار گیرد.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 15 اردیبهشت 1393  9:23 PM
تشکرات از این پست
nargesi 09303495228
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

رهنمودها و مبانی طرح صالحین از دیدگاه مقام معظم رهبری

۱– ایمان کمتر در کلاس بدست می آید، بیشتر در جلسات موعظه، در برخورد خوب و بیشتر از همه در رفتار ما و در سوق دادن آنها به نماز، عبادت، ذکر، تضرّع و توسّل بدست می آید.

۲ – جوانها، از معارف بلندی که جزء بهترین آنها (آثار شهید مطهری) است، حتماً استفاده کنید.

۳– مجموعه فکری درست بکنید، از آدمهای مطمئن (یک مجموعه اندیشه روز).

۴ – بهره گیری از نیروهای عاطفی در کنار فعالیت عقلی.

۵– جوان اول باید احساس مسئولیت کند، مثل پر کاهی در امواج حوادث نباشد.

۶ – ای بسا با تشکیل کلاس ، معلومات فرد را از دین بالا می بریم، در حالیکه ایمان او بیشتر نشده است؛ باید معلومات دینی هم بالا برود.

۷ – باید آنچنان خود را بسازید که مثل شمعی پروانه ها را به دور خود جمع کنید.

۸ – می تواند محور باشد، انسانهایی را به خود جلب کند، بیست نفر را به دور خود جلب کند.

۹ – انسان برجسته در میدان رزم دارای بنیّه قویّ فرهنگی، خودجوش در عرصه سیاست، توانا در تبلیغ دین، باید اینگونه افراد درست کنید.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 15 اردیبهشت 1393  9:25 PM
تشکرات از این پست
nargesi 09303495228
razoor_77
razoor_77
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 799

سلام

یک سالگیه طرح صالحین رو به همه راسخونی ها تبریک می گویم.

دوشنبه 15 اردیبهشت 1393  10:02 PM
تشکرات از این پست
nargesi omiddeymi1368 09303495228
gholamy1391
gholamy1391
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 294

هدف از شجره طیبه صالحین

تربیت انسان مومن، بصیر، مجاهد، فعال، انقلابی و دارای موضع از اهداف اصلی و اساسی شجره طیبه صالحین هست و صالحین در واقع، بمنزله هموار کردن مسیر ظهور امام عصر (عج)، کادرسازی دوباره برای انقلاب و نیز جریان سازی فرهنگی در کشور، با هدف غالب شدن رویکرد فرهنگی در تشکل های فرهنگی، دینی است

سه شنبه 16 اردیبهشت 1393  7:02 PM
تشکرات از این پست
09303495228 omiddeymi1368 nargesi
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

یه نکته ای را خواستم یادآوری کنم اونم اینه که متاسفانه اونهایی که شرکت میکنن با هم بحث نمیکنن هر کی یه مطلبی میذاره میره .در صورتی که تو طرح صالحین باید بحث بشه به یه تعاملی رسید و نتیجه گیری کرد. اینجوریه که افراد صالح رو میشه تربیت کرد.اگه یتونیم بحث کنیم هم به رشد فکری خودمون منجر میشه هم سخنوری بهتری میتونیم داشته باشیم و هم افکارمون رو به اشتراک میذاریم.

اصلا چرا نیاییم یه بحث چالشی رو راه بندازیم؟!

مبحث صالحین اگه به صورت سوالی باشه خیلی بهتره .و میشه به راحتی رو سوال مانور داد.ما واسمون هزاران شبهه درست کردن ولی ما داریم کار گذشته رو میکنیم چه بسا تو همین صالحین سخنانی گفته شده و قبلا بهش شبهه وارد بوده ولی بودن پاسخ شبهه گذاشته شده.البته این مثالی بود که عرض کردم

چرا نیاییم یه کاری کنیم که بیرون از اینجا هم نمود پیدا کنه مثلا واسه یه هفته از راسخون بذاریم ساختن نماهنگ بای شهدا اینجوری دیگه کپی پیست هم نداریم و یه کار خلاقانه داریم و میتونیم ایراد های همدیگرو رفع کنیم و هم بهترین کلیپ به فضای مجازی بره و هم تلیغی بشه برای راسخون هم کار خیری کرده باشیم و هم علم خودمون تو این موضوع بالا بره

امیدوارم نوشته هام  شعاری نبوده باشه و خسته هم نشده باشید.

درآخر هم دوباره از تمامی کسانی که تا اینجا و  بعدها  برای رونق این طرح صالحین کمک کردن و می کنن  تشکر میکنم و امیدوارم در زندگی پیروز باشند

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393  1:21 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 09303495228 gholamy1391 nargesi
دسترسی سریع به انجمن ها