با سلام و وقت به خیر به شما دوستان عزیز؛
بنده تاکنون برگزار کننده چندین مبحث بودم و چیزای خیلی خوبی که حاصل جستجوی خودم و بخصوص بقیه دوستان بود، یاد گرفتم(بهتره بگم حاصل کل مباحث برگزار شده توی این تالار). اما ایراداتی که خودم باهاشون برخورد داشتم و دیدم، ایناست:
1- گذاشتن مطالب خیلی طولانی: خودم همیشه در مباحثِ خودم توصیه میکردم که مطالب مختصر و مفیدی بذارین(حتی اگر copy & paste باشه)
2- استفاده از نوشته هایی با فونتهای بزرگ یا کم رنگ یا با رنگهای خیلی زننده: در این صورت آدم رغبت نمیکنه که حتی بهش نگاه کنه، چه برسه به خوندن!!!!!!
3- موقع گذاشتن عکس، بعضیا سایز مناسب رو براش در نظر نمی گرفتن. همون جور عکس رو با ابعاد بزرگش مینداختن تو صفحه! بعدش هم باعث زشت شدن صفحه و هم محو شدن انتهای خطوط و مشکلات دیگه می شد. و بعدش دوستانِ مربوطه -خدا خیرشون بده- میومدن تنظیم میکردن.
اینا انتقادات وارده بر کاربران!!!! حالا برای مدیر تالار -دوست و همشهری گُلم- باید بگم(فقط یه مورد):
4- تو رو خدا این قدر توی بستن یه مبحث و دادن امتیازات عجله نکنید!!!!!!!!
نظر من در مورد پایان دادن به یک مبحث اینه: بهتره روز جمعه باشه. مثلاً یه ساعتی رو در این مورد در نظر بگیریم.(که از اون به بعد جزو قوانین تالار هم باشه.) در صورتی که تا این زمان، امتیازات داده نشده بود، اون وقت خود مدیرِ تالار زحمت این کار رو بکشن. چون حتماً برای دوستان -مثل خود من- اتفاق افتاده که آخر هفته مسافرت بودن و نمیتونستن مبحث رو ببندن.
در مورد شروع یک مبحث هم، شبِ شنبه(توجه: با "شنبه شب" اشتباه گرفته نشه!) یا صبح شنبه به نظرم میتونه وقت مناسبی باشه. ولی دوستان هم سعی کنن به موقع موضوع مورد نظر رو توی تالار بذارن.(مثلا نیفته به روز یک شنبه!!!)
*خلاصه، بازه زمانی مناسب هر مبحث به نظر من این میتونه باشه: صبح شنبه تا غروب جمعه.*