صبح امروز (چهارشنبه) رسانه هاي بحريني از خارج شدن حجة الإسلام و المسلمين شيخ «حسين النجاتي» نماينده حضرت آيت الله سيد «علي سيستاني» از منامه پايتخت بحرين به سمت بيروت پايتخت لبنان خبر دادند.
در آن خبر آمده بود که نماينده حضرت آيت الله سيستاني زير فشار خاندان حاکم بحرين، کشورش را ترک کرده است.
اين در حاليست که ساعاتي بعد رسانه هاي بحريني نزديک به رژيم آل خليفه با انتشار اخبار و گزارش هايي در اين باره، اعتراف کردند که نماينده حضرت آيت الله سيستاني به دستور و فشار مستقيم خاندان ديکتاتوري اين کشور از بحرين اخراج شده است.
در همين حال «نبيل الحمر» مشاور رسانه اي پادشاه بحرين با انتشار مطلبي در صفحه شخصي خود در سايت تويتر چنين اعتراف کرد: فردي که «حسين نجاتي» نام دارد صبح امروز از بحرين اخراج شد زيرا حضورش در بحرين غير قانوني بوده است!
از سوي ديگر وزارت کشور بحرين با صدور بيانيه اي رسمي در اين باره، نوشت: هر فردي که مي خواهد نماينده فرد يا مؤسسه اي در بحرين باشد، بايد درخواست خود در مورد نمايندگي اش را رسما از وزارت کشور بحرين بخواهد تا مورد موافقت اين وزارتخانه قرار گيرد اما فردي که صبح امروز از بحرين اخراج شد، مراحل قانوني اين امر را طي نکرده بود!
گفتني است، شيخ «حسين النجاتي» با پرواز «GF911» خطوط هوایی بحرين به لبنان رفت. آل خليفه با ارسال پيغامي براي وي اعلام کرده بودند که اگر ظرف 48 ساعت بحرين را ترک نکند، خانواده اش را مورد اذیت و آزار قرار خواهند داد.