-
نوع غذا: پیتزا و ساندویچ
-
وعده غذایی: شام
-
زمان پخت : 30دقیقه
-
زمان آماده سازی مواد: 20دقیقه
مواد لازم مناسب برای 6 نفر
-
گوشت گوساله چرخ کرده : 600 گرم
-
پیاز ریز خرد کرده : یک عدد
-
قارچ کوچک خرد کرده و سرخ شده : 150 گرم
-
جعفری خرد کرده : 3 قاشق سوپخوری
-
نمک و فلفل : به میزان لازم
-
رب گوجه فرنگی : یک قاشق چایخوری
-
آویشن : یک قاشق چایخوری
-
پنیر چدار : 70 گرم
-
تخم مرغ : یک عدد
-
پودر نان : نصف پیمانه
طرز تهیه:
1- گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری، آویشن، رب گوجه فرنگی، نمک ، فلفل ، تخم مرغ و پودر نان را در کاسه بزرگی بریزید و مواد را خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند.
2- مایه گوشت را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و با استفاده از کیسه نایلونی هر کدام را به شکل گرد و مسطح در آورید.
3- کف یک سینی باربیکیو یا گریل را کمی چرب کنید و هر طرف گوشت ها را 4 تا 5 دقیقه کباب کنید.
4- در صورتی که به این وسایل دسترسی ندارید، می توانید گوشت ها را در یک تابه نچسب سرخ کنید.
5- قارچ ها را به صورت ورقه ای (اسلایس) برش بزنید. در تابه ای با یک قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق چایخوری آب لیمو سرخ کنید. استفاده از آب لیمو کمک میکند تا رنگ قارچ تیره و سیاه نشود.
6- پودر نان را می توانید از خمیر وسط نان باگت تهیه کنید . . به این صورت که پس از خارج کردن خمیر وسط نان باگت آن را در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه کاملاً خشک کنید و با استفاده از هاون دستی یا آسیاب آن را پودر کرده و مصرف کنید .