0

مهمترین اخبار حجاب

 
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان
یک شنبه 21 آذر 1389  4:46 PM
تشکرات از این پست
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان

استفاده از ماهواره پوشش نامناسب را 2.5 برابر بیشتر می کند

دبیر دفتر هم اندیشی اساتید نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران گفت: نتایج پژوهش انجام شده بر روی دختران تهرانی نشان می دهد استفاده از ماهواره خطر تخصیص فرد به گروه با پوشش نامناسب را تقریبا دو و نیم برابر افزایش می دهد.

هادی بهرامی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نتایج این مطالعه نشان داد پرکردن اوقات فراغت با اختصاص زمان به استفاده از اینترنت و چت با غریبه ها می تواند احتمال تخصیص افراد به گروههای با پوشش نامناسب را 1.86 برابر افزایش دهد.

وی ادامه داد: همچنین افزایش زمان و استفاده از رسانه های داخلی (تلویزیون) نیز با افرایش احتمال تخصیص افراد به گروههای بدحجاب در رابطه بوده و متاسفانه تلویزیون با الگوی نامطلوب در رابطه است چرا که الگوی عمومی برنامه های صدا و سیما خارجی و مدگرایانه است.

 افزایش سن والدین احتمال بدحجابی را افزایش می دهد

وی اظهار داشت: نتایج این پژوهش نشان می دهد افزایش سن پدر و مادر با افزایش احتمال پوشش مناسب تر در زنان و دختران تهرانی همراه است به طوری که افزایش درآمد و قرار گرفتن در مناطق مسکونی بالای شهر احتمال قرار گرفتن در طبقه بدحجاب و پوششهای نامناسب را افزایش می دهد.

دبیر دفتر هم اندیشی اساتید نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران گفت: علاوه بر اینکه سکونت در مناطق بالای شهر احتمال بدحجابی را افزایش می دهد آرزوی زندگی در مناطق بالای شهر نیز به نحو قابل توجهی به تخصیص افراد به گروههای بدحجاب و بی حجاب منجر می شود و اثر آن بر پوشش نامناسب از زندگی واقعی در مناطق بالای شهر بیشتر است.

رابطه مستقیم رضایت دختران از جنسیت با رعایت حجاب

بهرامی با بیان اینکه رضایت از جنسیت در تعیین پوشش فرد تاثیرگذار است گفت: با افزایش ناخشنودی از جنسیت در دختران احتمال ایجاد پوششهای نامناسب به نحو معنی داری افزایش پیدا می کند و افزایش ناخشنودی از جنسیت می تواند تا دو برابر تخصیص افراد به گروههای بدحجاب، بی حجاب و با پوشش نامناسب را در خیابان و مراکز خرید افزایش دهد.

رضایت خدا مهمترین عامل انگیزشی حجاب است

وی با اشاره به اینکه انگیزه کسب رضایت خدا مهمترین عامل انگیزشی در رعایت الگوی مناسب پوشش است گفت: این انگیزه تا دو برابر می تواند در تعیین نوع پوشش فرد موثر باشد، همچنین انگیزه امنیت نیز تخصیص فرد به گروه با پوشش مناسب را تا دو برابر زیادتر می کند.

دبیر دفتر هم اندیشی اساتید نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران در ادامه به نتایج دیگر این پژوهش گفت: این تحقیق نشان داد با اتخاذ شیوه سهل گیرانه در پرورش فرزند و واگذاری انتخاب و تصمیم گیری به فرزندان در فرایند تربیت، احتمال تخصیص افراد به پوششهای نامناسب افزایش می یابد.

وی اظهار داشت: 67 درصد افراد دلیل خود از انتخاب نوع پوشش خود را سلیقه شخصی، 11 درصد عدم تولید پوشاک با معیارهای اسلامی، 21 درصد عدم مقبولیت پوشش اسلامی در جامعه و 4 درصد عدم مقبولیت پوشش اسلامی در محیط کار اعلام کرده اند.

بهرامی گفت: 29 درصد افراد دارای پوشش مناسب عنوان کردند که دوستانشان نیز چنین پوششی دارند و تنها 4/. درصد افراد بد حجاب و بی حجاب دوستانی با پوشش مشابه خود بودند.

مادران مانتویی فرزندی با پوشش نامناسب تر دارند

وی ادامه داد: 68 درصد مادران پرسش شونده های این تحقیق دارای پوشش چادر بودند ولی از سوی دیگر تنها 34 درصد دختران حجاب کامل داشتند که باید دید علت این اختلاف بین پوشش 34 درصدی دختران با 68 درصدی مادران چیست.این تحقیق نشان داد این ریزش در سایر الگوهای پوششی نیز مشاهده می شود یعنی مادران مانتویی فرزندی با پوشش نامناسب تر دارند.

وی تاکید کرد: این تحقیق نشان می دهد مادران قادر نیستند الگوهای خود را در فرزندان بازپروری کنند.

دختران ناراضی از خانواده بدحجاب ترند

دبیر دفتر هم اندیشی اساتید نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران با بیان اینکه یکی از نکات جالب این تحقیق ارتباط میزان رضایت خانواد با رعایت حجاب در دختران بود گفت: نتایج نشان داد عدم رضایت از خانواده در دخترانی که دارای پوششهای ناهنجار بودند به شدت بیشتر بود.

تاريخ درج خبر: 1389/09/21

یک شنبه 21 آذر 1389  4:48 PM
تشکرات از این پست
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان

دختران با حجاب برتر به 90 درصد افزايش يافتند

جانشين ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر آذربايجان غربي گفت: با اجراي طرح ريحانة‌النبي در برخي از مدارس اروميه، تعداد دختران با حجاب برتر در اين مدارس به 90 درصد افزايش يافته است.

ابراهيم شيدايي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اروميه اظهار داشت: طرح ريحانة‌النبي در 16 مدرسه دخترانه اروميه براي 414 دانش‌آموز دختر در اين مدارس برگزار شده است.
وي با بيان اينكه تعداد دختران با حجاب برتر در آغاز اين طرح در اين مدارس 15 درصد بود، تصريح كرد: با اجراي اين طرح، تعداد دختران دانش‌آموز دختر با حجاب برتر به 90 درصد رسيده است.
اين مقام مسئول افزود: نتايجي در ارتباط با عملكرد ستاد در بحث پوشش زنان، مردان، رعايت عفاف و حجاب و در بحث ارتباطات بين مردمي و كارمندي به صورت باليني استخراج شده است و با توجه به اين نتايج توانسته‌ايم به موفقيت در اين زمينه‌ها برسيم.
شيدايي با اشاره به بازرسي‌هاي به عمل آمده از ادارات به منظور عملكرد شوراي امر به معروف و نهي از منكر، خاطرنشان كرد: در اين راستا بازرسي‌هايي از ادارات به عمل مي‌آيد.
وي با اشاره به اهداف اجراي طرح‌هاي حجاب و عفاف به ويژه ‌طرح ريحانة‌النبي، گفت: هدف ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر استان از برگزاري چنين دوره‌هايي در مدارس ابتدايي آشنايي هر چه بيشتر دختران با مسئله حجاب و رعايت آن است.
اين مقام مسئول با بيان اينكه بايد از دوران كودكي فرزندان‌مان را با مسئله حجاب مانوس كنيم، اظهار داشت: در تلاش هستيم تا چنين طرح‌هايي توسط مسئولان ذي‌ربط در تمام شهرستان‌ها استان عملياتي شود.
شيدايي در ادامه با اشاره به اجراي طرح عيون خودرويي در استان تصريح كرد: اجراي اين طرح از سوي مركز ابلاغ شده و در سطح استان اجرايي مي‌شود.
وي با بيان اينكه در اجراي طرح عيون خودرويي مصاديق منكرات شايع در اماكن عمومي، صنوف مختلف و خودروهاي عبوري در سطح شهر مورد توجه قرار مي‌گيرد، خاطرنشان كرد: با اجراي اين طرح مصاديق بارز منكرات در جامعه مشخص مي‌شود.

تاريخ درج خبر: 1389/09/21

معرفی مرکز تحقیقات و طراحی حجاب ریحانة النبی -علیها السلام

یک شنبه 21 آذر 1389  5:08 PM
تشکرات از این پست
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان

رعايت حجاب بارزترين جلوه حضور بانوان در كربلا بود

از جلوه‌های بارز نقش زنان در گسترش فرهنگ عاشورا، تعهد و پای‌بندی آنان به ارزش‏ها و مراعات مسائل حجاب و عفاف است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم به نقل از روابط عمومی مركز مديريت حوزه‌های علميه خواهران، حجت‌الاسلام عبدالله بيدار، مدير حوزه علميه خواهران استان اردبيل، با اشاره به نقش خواهران طلبه در حفظ پيام عاشوا تصريح كرد: حضرت زينب(س) يكی از شخصيت‌های موثر در زنده نگه داشتن حادثه كربلا است.
مدير حوزه علميه خواهران اردبيل اظهار داشت: يكی از نقش‌هايی كه زنان در نهضت عاشورا داشتند، حفظ ارزش‌های دينی و رعايت عفاف و حجاب در برابر سپاه دشمن بود.
وی افزود: حادثه عاشورا مبتنی بر سلسه ارزش‏هايی است كه از متن اسلام برخاسته است، از جلوه‌های بارز نقش زنان در گسترش فرهنگ عاشورا، تعهد و پای‌بندی آنان به ارزش‏ها و مراعات مسائل حجاب و عفاف است.
حجت‌الاسلام بيدار تصريح كرد: زنان و دختران امروز جامعه ما بايد به اين مسأله توجه كنند كه اهل‌بيت امام حسين(ع) چه قدر به مسأله حجاب و پوشش اسلامی اهميت می‏دادند و حتی در حال اسارت خود را مقيد به آن می‏دانستند.
وی با اشاره به نقش خواهران طلبه در انتشار و ابلاغ پيام عاشورا بين عموم مردم خاطرنشان ساخت: خواهران طلبه بايد همچون طبيبی كه در بين مردم می‌گردد و درد را تشخيص و به درمان آن همت می‌گمارد، با رفت و شد در بين مردم برای حل معضلات اخلاقی و دينی مردم بكوشند.
مدير حوزه علميه خواهران اردبيل اظهار داشت: امروز اين رسالت برعهده خواهران طلبه و زنان عاشورايی نهاده شده و آنان بايد ادامه دهندة راه اسرای كربلا و تداوم‌بخش فرهنگ عاشورا در بين عموم مردم و خانواده‌ها باشند.
حجت‌الاسلام بيدار گفت: مهم‌ترين نقش خواهران طلبه رساندن پيام عاشورا برای نسل‌های آينده است‌ و از اين رو اعزام بانوان مبلغ برای تبليغ از جمله مهم‌ترين فعاليت‌های مدارس علميه خواهران در اين زمينه به شمار می‌رود.
وی افزود: تبليغ در طول تاريخ بشر، در گسترش اديان توحيدی و انتقال فرهنگ ملت‌ها نقش اساسی داشته است و تبليغ خواهران طلبه در ترويج فرهنگ عاشورا و رساندن پيام آن، بسيار مؤثر بوده است.
مدير حوزه علميه خواهران اردبيل با اشاره به نقش زنان در واقعه عاشورا تصريح كرد: در خلق حادثة عاشورا زنان و مردان نقش داشتند و هردو در كنار هم عاشورا را آفريدند، اما در پاسداری نهضت عاشورا و گسترش فرهنگ عاشورا زنان بيشترين سهم را داشته‏اند.
وی به نقش خواهران طلبه در گسترش پيام عاشورا در ميان خانواده‌ها اشاره كرد و اظهار نمود: نقش زنان در بر‌پايی مجالس عزاداری برای امام حسين(ع) بسيار آشكار است، اولين مجالس عزاداری توسط اهل‌بيت امام حسين(ع) از كربلا شروع شد و بعد در قرون بعدی نيز اين زنان بودند كه با برگزاری مجالس عزاداری در خانه‌هايشان و شركت در روضه‌خوانی، ايفای نقش كردند و فرهنگ عاشورا را توسعه دادند.
وی با بيان اينكه زنان‌ چون‌ مردان‌ موظف به انجام مسؤليت‌های‌ بزرگ‌ اجتماعی‌ هستند، خاطرنشان ساخت: از اين رو زنان به‌ هدايت‌گری، امر به معروف‌ و نهی از منكر در همة‌ زمينه‌های‌ سياسی، اقتصادی، فرهنگی‌ و ... می‌پردازند.
حجت الاسلام بيدار نمونه‌های واقعی حضور زنان در جامعه اسلامی را مشاركت زنان در حادثة عاشورا دانست و تصريح كرد: در اين حادثه زنان زيادی ايفای نقش كردند كه در رأس همه آنها حضرت زينب(س) قرار داشت.
وی افزود: نقش زنان در حادثة عاشورا، چه در آغاز و چه در استمرار و گسترش فرهنگ عاشورا بسيار روشن بوده است، آنچه كه موجب پويايی و زنده نگه داشتن حادثه كربلا شد، حضور مؤثر زنان در بخش‌های مختلف اين نهضت بود.
حجت‌الاسلام بيدار با اشاره به نقش حضرت زينب(س) در قيام عاشورا، گفت: حضرت زينب(س) اسوة صبر و مقاومت، تكميل‌كننده قيام عاشورا و يگانه بانوی نمونه در ارسال پيام عاشورا بود.
مدير حوزه علميه خواهران اردبيل ابراز نمود: اسلام برای زنان هيچ گونه محدويتی كه آنان را از رسيدن به كمالات روحى، معنوى، انسانى و الهی باز دارد، قرار نداده است.

تاریخ درج خبر : 1389/9/21

دوشنبه 22 آذر 1389  12:11 AM
تشکرات از این پست
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان

مهندسی فرهنگی حلقه مفقوده فرهنگ عفاف و حجاب

مشاور رئیس سازمان ملی جوانان در امور بانوان و دختران با انتقاد از وضعیت عفاف و حجاب در جامعه گفت: ما هنوز مهندسی فرهنگی کاملی در بحث عفاف و حجاب به عنوان یک فرهنگ ارزشی انجام نداده ایم.

دکتر فروغ نیلچی زاده مشاور رئیس سازمان ملی جوانان در امور بانوان و دختران این مطلب را در گفت و گو با خبرنگار سایبر دیپلماسی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"،اعلام کرد و افزود: بارها و بارها در مورد مبحث عفاف و حجاب صحبت شده اما در طی این 30 سال گذشته از انقلاب اسلامی هنوز به نقطه نظر مشترکی در این زمینه نرسیده ایم.
این استاد دانشگاه در پاسخ به این سوال که سهم دفتر امور زنان و دختران سازمان ملی جوانان در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب چقدر است به خبرنگار ما گفت: در حقیقت برنامه های اصلی ما بر اساس فعالیت های مردم نهاد طراحی می شود و این سازمان ها هستند که کار اصلی را انجام می دهند. سازمان سهم حمایتی و راهبردی دارد و البته اگر در حیطه فعالیت های اجتماعی موانعی ایجاد شود سازمان ملی جوانان به صورت مداخله در بحران حضور پیدا می کند.
وی افزود: ما ارائه طریق می کنیم ولی نمی توانیم ارائه دهنده مدل پوشش باشیم و این وظیفه سازمان های فرهنگی دیگری است که البته هنوز به مهندسی فرهنگی مشترک نرسیده اند.
اما چرا با گذشت 30 دهه از عمر انقلاب اسلامی مدل لباس اسلامی و فرهنگ صحیح پوشش ارائه نشده است؟
دکتر نیلچی زاده در پاسخ به این سوال گفت: این مساله به چند عامل بستگی دارد، اول این که بحث عفاف و حجاب به عنوان یک راهبرد اصلی و مساله دینی و .... محسوب می شود و بخش عمده آن به طور طبیعی به خانواده برمی گردد و سلیقه های اجتماعی و نظارتی بیشتر کمک کننده بودند و مداخله عمیقی در این زمینه نداشتند. اما از وقتی که فرآیند تعلیم و تربیت به رسانه ها سپرده شد و عملا خانواده ها نقش کمتری به عهده گرفتند این بحران جدی تر شد و آرام آرام تبدیل شد به یک موضوع جمعی و امروز ما دستگاهی نداریم که مثلا به کنترل نماز خواندن یا نخواندن افراد بپردازند بلکه بیشتر ارائه راهبرد در جهت ترویج فرهنگ نماز می پردازد. در مورد حجاب هم همین اتفاق افتاده است. به عقیده من اول برمی گردد به جابجایی نقش های تربیتی از خانواده به جامعه و نکته بعدی، تعدد سلیقه ها در مبحث عفاف و حجاب است که گریبان جامعه امروز ما را گرفته ضمن اینکه در طی این سال ها سلیقه های مطرح شده در خصوص حجاب حکم دینی هم به خود گرفته اند! و حال آنکه هرگز نیامده ایم عفاف و حجاب را تعریف کنیم چون حجاب هنجار است و پوشش چادر ارزش.
وی ادامه داد: ابتدا باید در جامعه هنجارها تقویت شوند و سپس ارزش ها را ترویج کنیم.
این کلام مقام معظم رهبری مبنی بر ارائه مهندسی فرهنگی یک راهبرد قوی است. مقصود این است که سازمان های فرهنگی باید جامع نگر باشند. ما همیشه با فرهنگ عفاف و حجاب مثل یک موجود غیر زنده برخورد کرده ایم، اجزای آن را جدا کرده و هر سازمانی در یک خصوص برنامه ریزی کرده است در حالی که این فرهنگ یک موجود زنده است و در بررسی و برنامه ریزی آن باید تمامی جوانب مثل فرهنگی، اقتصادی، تمدن، قرآنی، مد و ... را در نظر گرفت. متاسفانه امروزه لباس های برخی زنان و دختران ما در معابر عمومی، پوشش های خصوصی درون منزل است!
این مسوول فرهنگی خاطر نشان کرد: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تمام قوا را در این مقوله موظف کرده و این وظیفه رسانه ها است که پیگیری کنند تا سازمان های مسوول از برنامه ریزی انجام شده در این زمینه بگویند.
آنچه مسلم است اینکه به دلایل عدم برنامه ریزی مشترک و نداشتن نقشه صحیح مهندسی فرهنگی، هنوز به نقطه نظر و برنامه کاربردی در خصوص ترویج فرهنگ عفاف و حجاب نرسیده ایم که این بسیار نگران کننده است.

تاریخ درج خبر : 1389/9/22

دوشنبه 22 آذر 1389  11:09 PM
تشکرات از این پست
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان

رعايت حجاب و عفاف پيام اسراي کربلا

مدير حوزه علميه خواهران استان اردبيل گفت: بانوان طلبه و زنان عاشورايي بايد ادامه دهندة راه اسراي کربلا و تداوم‌بخش فرهنگ عاشورا در بين مردم و خانواده‌ها باشند.

به گزارش خبرگزاري آريا،حجت‌الاسلام عبدالله بيدار در جمع خواهران مبلغه با بيان اين که يکي از نقش‌هايي که زنان در نهضت عاشورا داشتند، حفظ ارزش‌هاي ديني و رعايت عفاف و حجاب در برابر سپاه دشمن بود، اظهار داشت: حادثة عاشورا مبتني بر سلسله ارزش‏هايي است که از متن اسلام برخاسته است، و حاوي جلوه‌هاي بارز نقش زنان در گسترش فرهنگ عاشورا، تعهد و پاي‌بندي آنان به ارزش‏ها و مراعات مسائل حجاب و عفاف است.
وي تصريح کرد: زنان و دختران امروز جامعه ما بايد به اين مسأله توجه کنند که اهل‌بيت امام حسين(ع) چه قدر به مسأله حجاب و پوشش اسلامي اهميت مي‏دادند و حتي در حال اسارت خود را مقيد به آن مي‏دانستند.
مدير حوزه علميه خواهران اردبيل اظهار داشت: مهم‌ترين نقش بانوان طلبه رساندن پيام عاشورا به نسل‌هاي آينده است‌، از اين رو اعزام بانوان مبلغه براي تبليغ از جمله مهم‌ترين فعاليت‌ها در اين زمينه به شمار مي‌رود.
وي افزود: تبليغ در طول تاريخ بشر، در گسترش اديان توحيدي و انتقال فرهنگ ملت‌ها نقش اساسي داشته است و تبليغ خواهران طلبه در ترويج فرهنگ عاشورا و رساندن پيام آن، بسيار مؤثر بوده است.
مدير حوزه علميه خواهران اردبيل با اشاره به نقش زنان در واقعه عاشورا تصريح کرد: در خلق حادثه عاشورا زنان و مردان نقش داشتند و هردو در کنار هم عاشورا را آفريدند، اما در پاسداري نهضت عاشورا و گسترش فرهنگ آن زنان بيشترين سهم را داشته‏اند.
وي، به نقش بانوان طلبه در گسترش پيام عاشورا در ميان خانواده‌ها اشاره کرد و اظهار نمود: نقش زنان در بر‌پايي مجالس عزاداري براي امام حسين(ع) بسيار آشکار است، اولين مجالس عزاداري توسط اهل‌بيت امام حسين(ع) از کربلا شروع شد و در قرون بعدي نيز اين زنان بودند که با برگزاري مجالس عزاداري در خانه‌هايشان و شرکت در روضه‌خواني، ايفاي نقش کردند و فرهنگ عاشورا را توسعه دادند.
بر اساس گزارش روابط عمومي مرکز مديريت حوزه‌هاي علميه خواهران، حجت الاسلام بيدار، نمونه‌هاي واقعي حضور زنان در جامعه اسلامي را مشارکت زنان در حادثه عاشورا دانست و تصريح کرد: در اين حادثه زنان زيادي ايفاي نقش کردند که در رأس همه آنها حضرت زينب(س) قرار داشت.
وي با اشاره به نقش حضرت زينب(س) در قيام عاشورا، گفت: حضرت زينب(س) اسوه صبر و مقاومت، تکميل‌کننده قيام عاشورا و يگانه بانوي نمونه در ارسال پيام عاشورا بود.

تاریخ درج خبر : 1389/9/22

دوشنبه 22 آذر 1389  11:21 PM
تشکرات از این پست
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان

دختران ناراضی از خانواده، بدحجاب ترند

هادی بهرامی در گفتگو با مهر افزود: نتایج این مطالعه نشان داد پرکردن اوقات فراغت با اختصاص زمان به استفاده از اینترنت و چت با غریبه ها می تواند احتمال تخصیص افراد به گروههای با پوشش نامناسب را 1.86 برابر افزایش دهد.

وی ادامه داد: همچنین افزایش زمان و استفاده از رسانه های داخلی (تلویزیون) نیز با افرایش احتمال تخصیص افراد به گروههای بدحجاب در رابطه بوده و متاسفانه تلویزیون با الگوی نامطلوب در رابطه است چرا که الگوی عمومی برنامه های صدا و سیما خارجی و مدگرایانه است.

افزایش سن والدین احتمال بدحجابی را افزایش می دهد

وی اظهار داشت: نتایج این پژوهش نشان می دهد افزایش سن پدر و مادر با افزایش احتمال پوشش مناسب تر در زنان و دختران تهرانی همراه است به طوری که افزایش درآمد و قرار گرفتن در مناطق مسکونی بالای شهر احتمال قرار گرفتن در طبقه بدحجاب و پوششهای نامناسب را افزایش می دهد.

دبیر دفتر هم اندیشی اساتید نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران گفت: علاوه بر اینکه سکونت در مناطق بالای شهر احتمال بدحجابی را افزایش می دهد آرزوی زندگی در مناطق بالای شهر نیز به نحو قابل توجهی به تخصیص افراد به گروههای بدحجاب و بی حجاب منجر می شود و اثر آن بر پوشش نامناسب از زندگی واقعی در مناطق بالای شهر بیشتر است.

رابطه مستقیم رضایت دختران از جنسیت با رعایت حجاب

بهرامی با بیان اینکه رضایت از جنسیت در تعیین پوشش فرد تاثیرگذار است گفت: با افزایش ناخشنودی از جنسیت در دختران احتمال ایجاد پوششهای نامناسب به نحو معنی داری افزایش پیدا می کند و افزایش ناخشنودی از جنسیت می تواند تا دو برابر تخصیص افراد به گروههای بدحجاب، بی حجاب و با پوشش نامناسب را در خیابان و مراکز خرید افزایش دهد.

رضایت خدا مهمترین عامل انگیزشی حجاب است

وی با اشاره به اینکه انگیزه کسب رضایت خدا مهمترین عامل انگیزشی در رعایت الگوی مناسب پوشش است گفت: این انگیزه تا دو برابر می تواند در تعیین نوع پوشش فرد موثر باشد، همچنین انگیزه امنیت نیز تخصیص فرد به گروه با پوشش مناسب را تا دو برابر زیادتر می کند.

دبیر دفتر هم اندیشی اساتید نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران در ادامه به نتایج دیگر این پژوهش گفت: این تحقیق نشان داد با اتخاذ شیوه سهل گیرانه در پرورش فرزند و واگذاری انتخاب و تصمیم گیری به فرزندان در فرایند تربیت، احتمال تخصیص افراد به پوششهای نامناسب افزایش می یابد.

وی اظهار داشت: 67 درصد افراد دلیل خود از انتخاب نوع پوشش خود را سلیقه شخصی، 11 درصد عدم تولید پوشاک با معیارهای اسلامی، 21 درصد عدم مقبولیت پوشش اسلامی در جامعه و 4 درصد عدم مقبولیت پوشش اسلامی در محیط کار اعلام کرده اند.

بهرامی گفت: 29 درصد افراد دارای پوشش مناسب عنوان کردند که دوستانشان نیز چنین پوششی دارند و تنها 4/. درصد افراد بد حجاب و بی حجاب دوستانی با پوشش مشابه خود بودند.

مادران مانتویی فرزندی با پوشش نامناسب تر دارند

وی ادامه داد: 68 درصد مادران پرسش شونده های این تحقیق دارای پوشش چادر بودند ولی از سوی دیگر تنها 34 درصد دختران حجاب کامل داشتند که باید دید علت این اختلاف بین پوشش 34 درصدی دختران با 68 درصدی مادران چیست.این تحقیق نشان داد این ریزش در سایر الگوهای پوششی نیز مشاهده می شود یعنی مادران مانتویی فرزندی با پوشش نامناسب تر دارند.

وی تاکید کرد: این تحقیق نشان می دهد مادران قادر نیستند الگوهای خود را در فرزندان بازپروری کنند.

دختران ناراضی از خانواده بدحجاب ترند

دبیر دفتر هم اندیشی اساتید نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران با بیان اینکه یکی از نکات جالب این تحقیق ارتباط میزان رضایت خانواد با رعایت حجاب در دختران بود گفت: نتایج نشان داد عدم رضایت از خانواده در دخترانی که دارای پوششهای ناهنجار بودند به شدت بیشتر بود.

تاریخ درج خبر : 1389/9/22

سه شنبه 23 آذر 1389  12:07 AM
تشکرات از این پست
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان

استكبار جهاني با هزينه ميلياردها دلار سعي در تخريب پوشش زن مسلمان دارد

رئيس اداره تبليغات اسلامي سوادكوه گفت: استكبار جهاني با هزينه ميلياردها دلار سعي در تخريب پوشش زن مسلمان دارد.

حجت‌الاسلام حسين ذاكري خطير امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در سوادكوه با بيان اين مطلب كه استكبار جهاني با وجود وضعيت اسفبار اقتصادي و اجتماعي خود، روسري يك زن برايش حائز اهميت است، گفت: استكبار جهاني با صرف ميلياردها دلار سعي در تخريب و از بين بردن پوشش زن مسلمان دارد.
ذاكري خطير گفت: پوششي كه مكتب اسلام از آن سخن مي‌گويد، خاستگاهش فطرت، عقل، رفتار عملي جامعه در طول تاريخ بشريت و فرمان خداي خالق هستي بخش است.
وي گفت: شناخت بايسته‌هاي عفاف و حجاب از ضروريات عقل و حفظ نسل بشري است.
مولف كتاب بايسته‌هاي عفاف و حجاب با اشاره به اين مطلب كه در اين كتاب به يكي از نيازهاي اساسي و واقعي بشر اشاره شده است، گفت: در كتاب بايسته‌هاي عفاف و حجاب موضوعاتي مانند حجاب در اصطلاح، تاريخچه پوشش در بستر تاريخ بشر، فلسفه حجاب، اثرات وضعي بدحجابي در جامعه، شيوه‌هاي ترويج بدحجابي توسط استكبار، ريشه‌هاي بدحجابي و شيوه‌هاي ترويج حجاب در جامعه بحث شده است.
ذاكري خطير افزود: فوايد حجاب و پيام زن با حجاب و نظرات مراجع عظيمشان، نظرات استعمارگران درباره پوشش اسلامي و نقش تهاجم فرهنگي از مباحث ديگر اين كتاب بوده است.
رئيس اداره تبليغات اسلامي شهرستان سوادكوه با اشاره به اينكه اين كتاب دايرة المعارف عفاف و حجاب محسوب مي‌شود، افزود: در اين مجموعه سعي شده است به شبهات پيرامون عفاف و حجاب پاسخ داده شود و تقريبا همه مباحثي كه بايد درباره عفاف و حجاب بدانيم در اين كتاب از آن بحث و گفتگو شده است.

تاريخ درج خبر: 1389/09/22

سه شنبه 23 آذر 1389  11:24 PM
تشکرات از این پست
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان

عزم جدی مسوولان فرهنگی برای بهبود فرهنگ عفاف و حجاب

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: برای بهبود فرهنگ عفاف و حجاب نیازمند عزم جدی مسوولان فرهنگی هستیم.

ستار هدایتخواه، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت و گو با خبرنگار سایبر دیپلماسی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، اظهار داشت: کمیسیون فرهنگی مجلس پیگیر مطالبات فرهنگی کشور است، اما سوال اینجاست که این کمیسیون در جهت رفع مشکلات فرهنگی چه برنامه هایی دارد؟
ستار هدایتخواه نماینده و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در این مورد گفت: همانطور که می دانید موضوع فرهنگ بسیار وسیع و گسترده است اما کمیسیون فرهنگی مجلس خلاهای موجود در قانون گذاری و طرح مصوبه ها را دنبال می کند و چنانچه در حوزه ای دشواری کار وجود داشته باشد، با بررسی دقیق آن مشکلات را برطرف می کند.
وی ادامه داد: این روزها دو مساله مهم فرهنگی را در دستور کار داریم. اول: موضوع فرهنگ، جامعه و رسانه و دوم: نحوه مدیریت صدا و سیما که از مهمترین موارد در دست بررسی کمیسیون فرهنگی است.
هدایتخواه در خصوص برنامه های کمیسیون برای اصلاح، بهبود و گسترش فرهنگ حجاب گفت: ما در مجلس در خصوص فرهنگ عفاف و حجاب خلاء قانونی نداریم. چون قوانین قبلا وضع شده و منشور عفاف و حجاب تصویب شده در شورای عالی انقلاب فرهنگی مساله را روشن کرده است. اما مجلس وظیفه نظارتی به دستگاههای دولتی دارد و ما دستگاه های دولتی اعم از آموزش و پرورش، آموزش عالی، نیروی انتظامی و ... را مکلف کرده ایم تا قوانین عفاف و حجاب را اجرایی کنند.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: البته می دانید که مسایل فرهنگی نتیجه زودهنگام ندارد بلکه نیازمند گذر زمان و اقدامات پی در پی است. این در حالی است که حدود 5 هزار طلبه دوره دیده 25 هزار مدرسه را تحت پوشش قرار داده اند تا به گسترش فرهنگ عفاف و حجاب کمک کنند. ضمن اینکه تاکید می کنم بهبود مسایل فرهنگی مثل عفاف و حجاب نیازمند عزم جدی و همگانی است و استمرار برنامه هاست که ما را به هدف نزدیک می کند.
این روزها در دانشگاه ها به دانشجویان در این خصوص تذکر داده می شود، اما این تذکر فقط به صورت مقطعی پاسخ می دهد و برخی دانشجویان همان رویکرد گذشته را نسبت به عفاف و حجاب دارند. علت این مشکل به کجا برمی گردد.
هدایتخواه در پاسخ به ایسکانیوز گفت: شاید دلیل آن نشناختن نیاز جوان امروز باشد. ضمن اینکه باید شیوه های گفتن و تذکر دادن هم تغییر کند. بارها و بارها در مورد پیامد اخروی حفظ و یا عدم حفظ حجاب گفته ایم. چرا نمی آییم آثار سازنده حفظ عفاف را در زندگی دنیا مطرح کنیم؟ جوان امروز باید پیامد پایبندی به حجاب را در زندگی اش درک کند تا این فرهنگ در وجودش جریان پیدا کند. شیوه تذکر به روز نیست و البته برنامه ها هم مقطعی اجرا می شوند که همین مهمترین لطمه به جریان فرهنگی کشور است.

تاريخ درج خبر: 1389/09/22

سه شنبه 23 آذر 1389  11:27 PM
تشکرات از این پست
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان

پرداختن صدا و سيما به موضوع نقض گسترده حقوق زنان در غرب

يك كارشناس مسائل زنان با بيان اينكه تبليغات فرهنگي ما در زمينه مقابله با تلاش دشمن ضعيف است، گفت: صدا و سيما در ايران بايد به طور مرتب، نقض گسترده حقوق زنان در غرب را به نمايش بگذارد.

فرشته شهرابي در گفت‌و‌گو با خبرنگار زنان باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت: زنان در واقعه عاشورا نقش‌هاي مختلفي از جمله مشاركت در جهاد، آموزش صبر، پيام‌رساني، روحيه‌بخشي، پرستاري، مديريت و حفظ ارزش‌ها را ايفا كردند.

وي افزود: اگرچه واقعه عاشورا حقيقتاً تلخ و جانسوز است اما درون خود، تابلويي زيبا از آزادگي و شناخت انسان‌هاست همچنين بزرگي مقام زن و دوشادوشي زنان و مردان را مي‌توان به شكل كامل در حادثه كربلا مشاهده كرد.

اين كارشناس مسائل زنان با بيان اينكه حضور زنان در عاشورا ابزاري نبوده بلكه آنها براي حفظ دين و اسلام، امام حسين (ع) را همراهي كردند، ادامه داد: صبر و استقامت زنان عاشورايي بايد الگويي براي زنان و دختران ايراني باشد.

وي با بيان اينكه خطبه‌هاي حضرت زينب (س) مي‌تواند الگويي براي مقابله با تهاجم فرهنگي دشمن باشد، خاطرنشان كرد: هنگامي كه در كوفه براي حضرت زينب (س) غذا آوردند، ايشان آن را قبول نكرد ولي هنگامي كه روسري و پوشش براي ايشان آوردند حضرت زينب (س) آن را پذيرفت كه اين موضوع نشان‌دهنده توجه بسيار آن حضرت به حجاب و عفاف است.

شهرابي با اشاره به اينكه زنان در ظهر عاشورا براي حفظ حجاب خود تلاش بسياري داشتند، اضافه كرد: بايد از طريق فيلم‌هاي صدا و سيما زندگي حضرت زينب(س) را براي جوانان بازگو كنيم همچنين عفاف و حجاب زنان عاشورايي بايد براي دختران جوان كشور بازگو شود.

وي با تأكيد بر اينكه امروز دختران ما بايد هوشيار و بابصيرت باشند، ادامه داد: همچنين دختران ايراني بايد دشمن‌شناسي كرده و از ترفندها و شيوه‌هاي مختلف دشمن براي فريب خود آگاه شوند تا تلاش غربي‌ها براي دور ساختن دختران جوان از عفاف، حجاب و خانواده ناكام بماند.

اين استاد حوزه با بيان اينكه در واقعه عاشورا، بني اميه به چالش كشيده شد، اظهار داشت: با پيروزي انقلاب اسلامي، آمريكا و غرب به چالش كشيده شدند و هم‌اكنون نيز در تلاش هستند تا با تبليغات گسترده، جوانان و به‌خصوص دختران را از عفاف و حجاب دور كرده و به سمت الگوهاي غربي ببرند؛ اين در حالي است كه تبليغات فرهنگي ما در زمينه مقابله با تلاش دشمن ضعيف است و صدا و سيما بايد به طور مرتب نقض حقوق زنان را در غرب نشان دهد.

تاريخ درج خبر: 1389/09/22

سه شنبه 23 آذر 1389  11:29 PM
تشکرات از این پست
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان

قیام امام حسین (ع) بر احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر استوار است

معاون سیاسی استاندار آذربایجان شرقی، فلسفه و هدف قیام امام حسین (ع) بر احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر استوار دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، پرویژ آژیده شب گذشته (21 آذر) در جمع مسئولان ارشد آذربایجان شرقی، خواستار توجه به مبانی احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه شد.
 
آژیده گفت: فلسفه قیام امام حسین (ع) بر احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر استوار شده است و آن حضرت با اهدای خون خود و پیروان بر این مسئله تاکید کرد.
 
وی با بیان اینکه الگوگیری از آن حضرت در زمینه عمل به امر به معروف و نهی از منکر باید صورت گیرد، تاکید کرد: اهمیت امر به معروف و نهی از منکر به خصوص در بعد لسانی بر عهده همگان است.
 
معاون استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: کوتاهی در امر به معروف و نهی از منکر در جامعه پذیرفتنی نیست و همگان باید به حداقل‌های امر به معروف و نهی از منکر اقدام کنند.

همچنین نسرین پیرسمساری مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی، نیز با تاکید بر جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در ترویج عفاف و حجاب از برنامه‌ریزی‌های میان مدت و بلند مدت در این زمینه خبر داد.

وی با تاکید بر همگرایی در امر تحقق عفاف و حجاب یادآور شد: اگر همگرایی در زمینه عفاف و حجاب در میان بخش‌های مختلف جامعه نباشد موفقیت چندانی به دست نخواهد آمد.
پیرسمساری تصریح کرد: تسهیل در امر ازدواج و برنامه‌ریزی برای تحکیم بنیان خانواده مورد توجه این کار گروه قرار گرفته است و کارشناسان سازمان‌های مختلف با ارایه مسایل جدید برای تغییر نگرش در موضوع خانواده اقدام کنند.
 
پیرسمساری با تاکید بر توجه دولت به مسئله خانواده ادامه داد: در هیچ یک از دولت‌های قبلی این توجه و همت به امر خانواده صورت نگرفته است و به همین علت مشکل چندانی در امر بودجه‌دهی به این مسئله و حمایت مالی وجود ندارد.
 
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی اضافه کرد: عفاف و حجاب نباید رنگ جنسیتی به خود بگیرد، چرا که عفاف و حجاب تنها در محدوده بانوان نیست و باید به صورت فراجنسیتی مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
 
وی به تشکیل اتاق‌های فکر در حوزه کار گروه عفاف و حجاب اشاره کرد و یادآور شد: پنج کمیته در این کار گروه تشکیل شده و هر کمیته 11 عضو دارد.
 
پیرسمساری افزود: 89 سازمان در امر ارتقای عفاف و حجاب آذربایجان شرقی فعال هستند و اقدامات گسترده و در عین حال ظریفی در این جهت صورت می‌گیرد.

تاريخ درج خبر: 1389/09/22

سه شنبه 23 آذر 1389  11:32 PM
تشکرات از این پست
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان

رعایت عفاف و حجاب در ادارات آذربایجان شرقی در وضعیت قابل قبولی است

مسئول ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان شرقی اعلام کرد: در بازرسی های صورت گرفته نسبت به رعایت عفاف و حجاب از طرف کارکنان در مجموع شاهد وضعیت قابل قبول و مناسبی بوده ایم.

محمد ریاضی در گفتگو با خبرنگار شبستان، خواستار توجه کارشناسی به اقدامات فرهنگی در زمینه عفاف و حجاب شد.

مسئول ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان شرقی تاکید کرد: انتظار از آذربایجان شرقی در سطح ملی بالاست و افراد خبره ای در استان هستند که اگر برنامه ریزی در راستای عفاف و حجاب صورت گیرد، نتایج خوبی به دست خواهد آمد.

وی با اشاره به انجام بازرسی های گسترده در موضوع عفاف و حجاب از مراکز اداری مختلف اظهار کرد: در بازرسی های صورت گرفته نسبت به رعایت عفاف و حجاب از طرف کارکنان، در مجموع شاهد وضعیت قابل قبول و مناسبی بوده ایم.

ریاضی با اشاره به توجه ویژه نماینده ولی فقیه در استان نسبت به موضوع عفاف و حجاب در این استان یادآور شد: آیت الله مجتهد شبستری تاکیدی خاص بر آمار دقیق در زمینه نحوه رعایت عفاف و حجاب در ادارات مختلف داشت که این گزارش تفکیکی و ریز مورد توجه قرار خواهد گرفت.

مسئول ستاداحیای امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان شرقی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط این ستاد در امر بازرسی از ادارات مختلف گفت: بیش از 80 اداره در این زمینه بازدید شده است که مدت زمان بازرسی برای هر اداره 1 تا 4 ساعت بوده است.

ریاضی با تقدیر از اقدمات موثر برخی ادارات در زمینه عفاف و حجاب ابراز کرد: در هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر مدیران موفق در اهتمام بر عفاف و حجاب تشویق خواهند شد.

وی با بیان اینکه مرحله اول نظارت عفاف و حجاب بر خود اظهاری مدیران متمرکز شده است، گفت: در زمینه ارایه گزارش رعایت عفاف و حجاب باید هماهنگی صورت گیرد تا فاصله میان گزارش خود اظهاری و نیز بازرسی غیر محسوس به حداقل برسد.

مسئول ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان شرقی افزود: بازرسی غیر محسوس از ادارات آذربایجان شرقی به مدت دوساعت و با هماهنگی مسئولان ارشد استانی در امر عفاف و حجاب صورت می گیرد.

وی با تاکید بر هماهنگی میان دستگاه های مختلف فرهنگی در آذربایجان شرقی بیان کرد: برخی بازرسی ها توسط ادارت مختلف صورت می گیرد که باید در این راستا از موازی کاری خوداری شده و با هماهنگی مناسب این بازرسی ها صورت گیرد.

تاریخ درج خبر : 1389/9/22

سه شنبه 23 آذر 1389  11:35 PM
تشکرات از این پست
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان

محرم بهترين فرصت براي اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب است

فرماندار اردل گفت: محرم بهترين فرصت براي اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب در بين جوانان است.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، فيروز خسروي پيش از ظهر امروز در جلسه ستاد صيانت اين شهرستان با تسليت فرارسيدن ايام سوگواري سرور سالار شهيدان، اظهار داشت: باتوجه به اهميت فرهنگ‌سازي عفاف و حجاب در جامعه اگر جوانان در رعايت اصول ديني و اعتقادي كوشا بوده و همواره خدا را در امور زندگي شاهد و ناظر رفتار خود بدانند بسياري از انحرافات اجتماعي از بين خواهد رفت.
وي افزود: با الگوسازي مناسب براي جوانان و فراهم كردن زمينه آشنايي از شخصيت و بينش افرادي كه همواره حجاب و عفاف را در هر شرايطي رعايت مي‌كنند، به طور قطع و يقين جوانان درك بهتري از حجاب خواهند داشت.
خسروي با تأكيد بر اينكه حجاب و عفاف مي‌تواند انسان را به كمالات انساني برساند و جامعه را در آرامش قرار دهد، افزود: اگر هر انساني به ارزش واقعي خود پي ببرد، به هيچ قيمتي حاضر نمي‌شود ارزشش با بي‌حجابي از بين برود.
فرماندار شهرستان اردل با بيان اينكه حجاب بانوان ضرورتي ديني است، افزود: از آنجايي ‌كه حجاب يك مسئله مهم ارزشي در جامعه محسوب مي‌شود، وظيفه همه ما است كه در راستاي احياي اين سنت حسنه الهي گام برداريم.
‌وي در ادامه از مكتب امام حسين (ع) به عنوان مكتب فضيلت و انسانيت نام برد و گفت: امرزه نه تنها مسلمانان اين واقعه را به عنوان مكتب الهام بخش و حركت در مسير نجات اسلام مي‌شناسند بلكه اديان و مكاتب ديگر نيز از آن به عنوان نهضتي در راستاي احياي ارزش‌هاي انساني ياد مي‌كنند.
خسروي در ادامه احياي امر به معروف و نهي از منكر و احياي دين اسلام عامل اصلي قيام امام حسين(ع) برشمرد و گفت: اين در حالي‌ست كه امام حسين(ع) با شهادت خود و ياران باوفايش درس بزرگ آزادگي را به مسلمانان جهان داد.
وي با اشاره به سياست‌هاي دشمنان عليه مسلمانان و ايرانيان، گفت: حضور گسترده و منسجم مردم را در هيئت‌هاي مذهبي مشت محكمي بر دهان آنها و مقابله بزرگي در برابر نقشه‌هاي شوم آنها است.
خسروي با تأكيد بر ضرورت زنده نگهداشتن فرهنگ عاشورايي در جامعه افزود: محرم و عاشورا بهترين فرصت براي معرفي دين و گسترش فرهنگ اسلامي و شيعي است كه مي‌تواند زمينه بيداري بسياري از مردم آزادي‌خواه جهان را فراهم كند.
وي خاطرنشان كرد: برهمين اساس لازم است تا مسئولان اجرايي اين شهرستان از ظرفيت محرم و عاشورا به منظور اشاعه فرهنگ حجاب و عفاف در بين جوانان استفاده بهينه داشته باشند.

تاریخ درج خبر : 1389/9/22

سه شنبه 23 آذر 1389  11:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها