، اخبار رسيده از عربستان سعودي حاکي از آن است که حکومت اين کشور قصد دارد نام «اتحاديه بين المللي علماي اسلامي» که رياست آن بر عهده شيخ "يوسف قرضاوي" است را در ليست گروه هاي تروريستي قرار دهد.
در همين راستا رسانه هاي مصري ضمن اعلام اين خبر افزودند: با توجه به اينکه «اتحاديه بين المللي علماي اسلامي» و قرضاوي با جنبش اخوان المسلمين ارتباط دارند و عربستان اين جنبش را گروهي تروريستي مي داند و معرفي کرده، قرار است اتحاديه و قرضاوي نيز به ليست تروريست هاي صادر شده از سوي عربستان افزوده شوند.
از سوي ديگر شنيده شده که قرار است طي چند روز آينده برخي از مقامات کشورهاي عربي شوراي همکاري خليج فارس – بجز قطر – در مقر اين شورا گرد هم آيند و در مورد راه هاي مقابله با گروه هايي مانند اخوان المسلمين و غيره که از نگاه آنان گروه هايي تروريستي هستند، به بحث و تبادل نظر بپردازند.
در همين حال کارشناسان مسائل سياسي جهان عرب پيش بيني کرده اند که در صورت وارد کردن نام «اتحاديه بين المللي علماي اسلامي» و قرضاوي در ليست تروريست ها توسط عربستان، رابطه دوحه و رياض بيش از پيش تيره خواهد شد.