مشاور وزير و مديركل دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش،گفت: اين وزارتخانه در زمينه توسعه فرهنگ حجاب و عفاف ساختارمند و پيشتاز بوده است.
'مهري سويزي' روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا،افزود: فعاليت هاي فرهنگي در زمينه حجاب و عفاف از سال 1385 در وزارت آموزش و پرورش و به طبع آن در استان ها و مدارس كشور آغاز شده است.
مشاور وزير و مديركل دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش با يادآوري اينكه ستاد عفاف و حجاب در وزارت آموزش و پرورش راه اندازي شد، گفت: با راه اندازي اين ستاد، فعاليت هاي مختلفي از جمله الگوسازي و تجليل از دختران برتر با شايستگيهاي اخلاقي و فرزانگيهاي علمي، همايش هاي ملي انديشهسازان عفاف به عنوان روشي در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب و تجليل از خادمان فعال اين حوزه برگزار شد.
سويزي، برگزاري نمايشگاههاي لباس دانشآموزان، تغيير كتابهاي درسي، تاليف كتابهايي در زمينه حجاب را از ديگر ويژه برنامههاي آموزش و پرورش براي گسترش حجاب و عفاف برشمرد.
مديركل دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش ، گفت: وزارت آموزش و پرورش با رويكرد فرهنگي، متقاعد سازي و توسعه باورپذيري در دانش آموزان و نسل امروز در زمينه حجاب و عفاف ورود يافته است.
سويزي توضيح داد: وزارت آموزش و پرورش خواهان آن است تا در حوزه حجاب و عفاف پاسخگوي شبهات دانش آموزان باشد، هنجاري سازي كرده و الگوهاي فرهنگي كشور را به دانش آموزان عرضه كند.
وي با بيان اينكه شوراي نظارت و ارزشيابي حجاب و عفاف نيز در سال 85 در وزارت آموزش و پرورش تشكيل شد، گفت: اين شورا در استان هاي كشور نيز تشكيل شده و در زمينه حجاب و عفاف و در جهت اهداف و برنامه هاي شوراي مركزي وزارت آموزش و پرورش فعاليت مي كنند.
به گفته اين مقام مسوول در وزارت آموزش و پرورش تاكنون بيش از 300 ويژه برنامه با ويژگي آگاهي بخشي، پاسخگويي، هنجارسازي و الگوپذيري دانش آموزان در سراسر كشور برگزار شده است.
تاريخ درج خبر: 1389/09/21