مواد لازم :
کالباس مرغ یا گوشت نواری 2 سانت و نیمی 3 یا 4 رشته
روغن سیر یک ق چ
125 گرم قارچ ورقه کرده
250 گرم گوشت فیله یا سینه مرغ حبه ای خرد شده
25 گرم آرد نصف ق چ آویشن خشک یا اورگانو
کره کمی
آب مرغ 300 میلی یا یک لیوان و نیم بسته به ذایقه خودتون چند ق سرکه
375 گرم ورقه آماده خمیر puff pastry یا همون خمیر شیرینی زبان
طرز تهیه :
در این دستور میتوان به جای بیکن که از گوشت خوک تهیه میشه - از کالباس مرغ یا گوشت بهره گرفت . به صورت نواری 2 سانت و نیمی برش بدین . 3 یا 4 رشته کافیه . روغن سیر رو میتوان از رنده کردن 2 الی 3 حبه داخل کمی روغن زیتون تهیه کرد . نسبتش به ذایقه شما بستگی داره . در دستور اصلی به جای سرکه , marsala wine نوشته شده .375 گرم ورقه آماده خمیر puff pastry که همون خمیر شیرینی زبان هستش و در همین سایت در قسمت خمیر ها توضیح داده شده . از خمیر جادویی هم میتونین استفاده کنین .
از قبل فر رو روی 220 درجه سانتیگراد گرم کنین .در یک قابلم نوار های بیکن رو تفت بدین .سپس قارچهای ورقه شده رو اضافه کنین تا نرم بشن ولی حرارت رو کم نکنین تا آب نندازن .
مرغ خرد شده رو داخل آرد و پودر آویشن خشک بزنین یا توی یک کیسه با هم مخلوط کنین .کره رو به قارچ و کالباس اضافه کرده و مرغ آردی رو اضافه کنین تا مرغ کمی تفت بخوره و رنگش عوض بشه . آب مرغ و سرکه رو اضافه کنین و هم بزنین تا سسی تهیه بشه و در ضمن مرغ داخلش بپزه .پس از جوش آمدن - حدود 5 دقیقه بپزه کافیه .ظرف رامکین یا مخصوی فر رو آماده کرده و مخلوط مرغ رو داخلش بزیزین و بعد از خمیر ها روی در ظرف قرار بدین .
کمی با دست دور دهانه ظرف رو خیس کنین تا خمیر بهش بچسبه و ور نیاد .البته مرغ رو تا لبه ظرف نریزین بذارین کمی فضای خالی وجود داشته باشه .خمیر مانند درپوش گردی روی سوپ قرار میگیره . بهتره برای هر نفر یک ظرف در نظر گرفته بشه .روی خمیر ها رو کمی مرطوب کنین و سپس با نوک چنگال سوراخ های ایجاد کنین که بخار سوپ جای بیرون آمدن داشته باشه .حدود 20 دقیقه کافیه که داخل فر خمیر بپزه و روش طلایی بشه . اگه دوست داریم کاملا طلایی بشه میتونی با قلم مویی روغن رو در انتها ( 5 دقیقه قبل ار برداشتن ) روش بکشین و دوباره بذارین تا خمیر طلایی بشه . این سوپ نیازی به نان نداره و خیلی خوشمزه و شیکه