بلغور گندم- نصف پيمانه
گوشت چرخ کرده- ۴۰۰ گرم
پياز خرد شده- نصف پياز
زيره- نصف قاشق مرباخوري
ماست چکيده- يک قاشق غذاخوري
روغن کافي براي سرخ کردن
روغن زيتون- يک قاشق غذاخوري
پياز ريز خرد شده- يک عدد کوچک
دانه کاج خرد شده- ۲ قاشق غذاخوري
سير له شده- يک عدد(حبه)
فلفل قرمز، سياه، پودر دارچين- از هر يک مقدار کمي
کشمش پلويي خرد شده- يک قاشق غذاخوري
گوشت چرخ کرده- يک کيلوگرم
نمک به اندازه کافي
برگ گشنيز خرد شده- يک قاشق غذاخوري
تاهيني( ارده )- ۴ قاشق مرباخوري
ماست چکيده- ۴ قاشق غذاخوري
آبليمو- کمي
روغن زيتون- ۴ قاشق غذاخوري
آب- ۳ قاشق غذاخوري
سير له شده- يک حبه بزرگ
بلغور گندم را ۳ بار بشوييد، سپس نصف پيمانه آب جوش به آن اضافه کنيد و روي آن را بپوشانيد.
براي تهيه مواد داخل کباب، پياز را در روغن تفت دهيد، دانه کاج را اضافه کنيد، سپس سير، کشمش و گوشت چرخ کرده را اضافه کنيد و تفت دهيد. ادويه را اضافه کنيد، زير مواد را خاموش و گشنيز را به آن اضافه کنيد.
بلغور گندم را آبکش کنيد و کنار بگذاريد.
در غذاساز، گوشت باقي مانده، پياز و ادويه ذکر شده را مخلوط کنيد.
مواد را به بلغور اضافه کنيد و با دست ورز دهيد، ماست چکيده را اضافه کنيد.
مقداري از مواد بلغور را به دست بگيريد کمي صاف کنيد و مقداري از مواد داخل را که تهيه کرده ايد در داخل آن بريزيد و کباب را ببنديد. با بقيه مواد هم اين کار را انجام دهيد و به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال قرار دهيد.
کباب ها را سرخ کنيد.
تمامي مواد سس را با هم مخلوط و با کباب سرو کنيد.