پاسخ به:پیامک های زیبا ویژه تبریک روز مادر 31 فروردین 1393
مادر، ای لطیف ترین گل بوستان هستی، ای باغبان هستی من، گاهِ روییدنم باران مهربانی بودی که به آرامی سیرابم کند. گاهِ پروریدنم آغوشی گرم که بالنده ام سازد
مراقبت دستمان که کلیک می کند و چشمانمان که نظاره می کند باشیم
"کل اولئک کان عنه مسئولا"
و بدانیم و آگاه باشیم که خدا هم یک کاربر همیشه آنـــلایـــن است
*.*.*.*.*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*.*.*.*.*
shokraneh.rasekhoonblog.com
تقدیم به آنی که بهشت زیر پایش جا دارد به مادرم… که مهرش تا ابد در دلم جای دارد. تو بهترین گل، میان شهر گلهایی تو رنگ آفتابی، شب که می رسد، مثل ستاره، گوئیا مهتابی مادر خوبم، روزت مبارک
هر کس پیشانی مادر خویش را ببوسد، از آتش جهنم دور می ماند . . .
به سلامتیه مادرم! تنها کسی که همیشه بیشتر از خودش و بیشتر از خودم به من اهمیت داده
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
سلامتی همه مادرایی که دلشونو میشکنیم و فقط سکوت میکنن..
از سکوتشون ادم بغض میکنه..
قدر لحظات رو باید دانست
کوچولو که بودم همیشه به مامانم غر میزدم که چرا منو سر وقتی که دوس دارم از خواب بیدار نمیکرده، بعد فهمیدم دلش نمی اومده… روز مادر مبارک
مادر است چشم و چراغ زندگی مادر است سرچشمه آزادگی
چَـند سالـــه دارم آهنــگهـــای مختلـــفو امتحــان میکنــم ولــــــــــــی هنـــــوز هیــــچ آهنگــــی مــــــــثِ لالایی تــــو آرومـــم نمیکنــد مــــــــ♥ــــــــادر
طلایی ترین روزها ارزانی نگاه مهربانت وهزارگل مریم پیشکش قلب باصفایت روزت مبارک
یک مادر می تواند 10 فرزندش را نگهداری کند اما 10 فرزند نمی توانند یک مادر را نگه دارند … به افتخار همه ی مادر های مهربان و دلسوز
روز زن بهانه ای است برای تشکر از شما و من خیلی دوستتون دارم و حاضرم همه دنیامو دو دستی تقدیمتون کنم . . .
همسرم عزیزم ، روز زن فرصتی برای ابراز عشق من به توست و من با همه توانم صمیمانه تو را میبوسم و دوستت میدارم . . .
دوست دارم همیشه همرنگ صداقت باشی . روزت مبارک همسر عزیزم . تنها تکیه گاه منی دوستت دارم . . .
همسرم روزت را تبریک گفته و هزاران هزار شاخه ی روز صورتی را به همراه تمام عشق که موجودیم است تقدیمت می کنم قربونت برم بدون که همیشه دوست داشتم دارم و خواهم داشت . . .
همسر عزیزم زن زندگی من بدان همیشه و در هر شرایط دوستت دارم. عاشقانت همه نامی و نشانی دارند آنکه در عشق تو بی نام و نشان است منم.روزت مبارک عزیزم . . .