0

حمله شديد يک مرجع تقليد به رژيم هاي عربي

 
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : مرداد 1390 
تعداد پست ها : 3539
محل سکونت : قزوین

حمله شديد يک مرجع تقليد به رژيم هاي عربي

 
، حضرت آیت الله سيد «محمدتقي مدرسی» از مراجع تقليد عراق طي اظهاراتي در سخنراني هفتگي خود در دفترش در شهر کربلاي معلي گفت: عدم تأمل در تاریخ، به تکرار فجایع و بلایا و بازگشت حکومت های خودکامه می انجامد.

وي در ادامه ملت ها و دولت های عربي را به رهایی از چارچوب های خودخواهی و حزب گرایی و نیز عدم تحمیل حکومت های دیکتاتوری به نام دین و حاکم واحد و حزب واحد بر مردم فراخواند و خواستار تامل عمیق در تاریخ و فضای معاصر شد تا از فرو افتادن در دام حکومت های خود کامه و قوانین ظالمانه اجتناب ورزند.

حضرت آيت الله مدرسي افزود: عدم تأمل عمیق در تاریخ و عبرت نگرفتن از تجارب دیگران منجر به تکرار فجایع و بلایا و بازگشت حکومت های خودکامه و ستمگری می شود که در طول تاریخ به حاکمیت رسیده اند. این امری است که جوّ سرکوب و ستم در حق ملت های مسلمان را باعث خواهد شد.

وي تاکید همچنين کرد: امت اسلامی نیاز مبرمی به تامل در سه بعد تاریخ و شناخت دین و تاریخ معاصر دارد و افزود یکی از علل تبدیل بهار عربی در مصر و لیبی وسوریه به خزان همانا عدم تامل عمیق در این ابعاد سه گانه است.

اين مرجع عاليقدر در ادامه ملت ها و دولت های عربی را خطاب قرار داده و گفت: ملت ها و دولت های عرب کجا و آزادی اسلام و آزادی فکر و عمل کجا؟! عمیقا در دورانی که در آن به سر می برید بیندیشید. می بایست دولت هایی را به وجود آورید که با دورانی که در آن زندگی می کنید همخوان باشد و از شیوه فکری قرون گذشته اجتناب بورزید. این امر مستلزم آن است که هر جامعه ای مطابق و متناسب با اوضاع خود به بررسی و پژوهش بپردازد و مقتضیات مرحله کنونی خود را لحاظ نماید.

وي همچنين گفت: سرنگون ساختن طاغوت ها و قدرت های ستمگر و خودکامه بدون تدوین قانون اساسی و وضع قوانینی که در برگیرنده حقوق همه اقشار باشد، کافی نیست. قانون اساسی می بایست شامل رهنمودهای وحیانی و اسلام راستین باشد و قوانینش حول محور عدل و احسان و محبت به مردم بگردد.

حضرت آیت الله مدرسی نسبت به استفاده نادرست از عبرت های تاریخی از طریق تمرکز بر جوانب تحریف شده و دروغین وعبرت گرفتن از تجربیات ظالمان و حکومت هایشان هشدار داد و افزود: بر جوامع اسلامی است که برای ساخت فرهنگ و تمدن اسلامی با ژرف اندیشی و تامل به تجارب دیگران بنگرند.

وي همچنین نسبت به برداشت نادرست از تاریخ و عبرت پذیری از ابعاد منفی از طریق تمرکز بر جوانب سیاه آن و متجلی در آثار ستمگران و شیوه های حکومتی هشدار داد و گفت: تاریخ خوراک و چراغ حیات است و می بایست از ابعاد تابناک آنکه در قرآن و سایر کتاب های آسمانی مذکور است استفاده کرد. قرآن کریم ما را به عبرت پذیری از قصص راستین آن که در باره پیامبران و رسولان روایت کرده است، دعوت می نماید.

ايشان افزود: تاریخی که قرآن کریم بدان می پردازد خالی از دروغ و کذب است ودائما سنن خدا را از طریق قصه هایش به ما می شناساند و از طریق آیات و قصه هایش سنت پیروزی حق بر باطل رابه ما گوشزد می کند و از ما می خواهد که به پرچمداران حق و نمادهای آن اقتدا کنیم.

حضرت آیت الله مدرسی در پايان گفت: سنن خدا در پیشینیان همانها بوده است که در بعدی هاست. همچنین سایر نظام های مرتبط به هستی از روز آغاز خلقت تاکنون یک نواخت بوده است. شما را به بهره برداری از علوم گذشتگان و استفاده از آنها برای ساخت فرهنگ و تمدن انسانی و دگرگونی آنها و تبدیل آنها بدان چه که متناسب با مقتضیات روز باشد، دعوت مي نمايم.

 

منتظران مهدی آگاه باشید!  

 

 حسین را منتظرانش کشتند...

یک شنبه 31 فروردین 1393  2:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها