مقدمه : آرامش خاطر دلدادگان در وصال دوست و بار یافتن به سرا رده اوست . محبت دل در گرو محبوب می بندد و برای وصال جانان تا ای جان بر سر یمان می ماند.
دست از طلب بر نداردم تا کام من ب رآید یا تن رسد به جانان یا جان زتن در آید
در آیین مهرورزان دل بستن به غیر دوست گناهی است بزرگ و آن که به دوست دل می بندد هماره درپی جلب رضای اوست .
دیده شیفتگان بر غنچه لبهای جانان است تا بشکفد و نغمه دلربای کلامش با فرمانی گوش جان را بنوازد که :
از تو به یک اشارت از من به سر دویدن
این که یشوای بزرگ و محبوب شیعیان حضرت مهدی عج از ما چه می خواهد . دغدغه خاطر تمامی ارادتمندان اوست . در این وبلاگ با بررسی بیش از بیست کتاب مجموعه ای از توصیه های امام عصر عج در ضمن توفیقات و صدها مورد تشرف . گرد آوری شده است که هر بار یکی از این موارد را برای عاشقان آن حضرت بیان می نمائیم . در بیشتر موارد عبارات بازنویسی شده و مختصر شده است . به امید آن که توصیه هایش آویزه گوشها قرار گیرد . انشائ الله
رو به سوی امام زمان عج
امام زمان عج در توقیعی می فرمایند : تقوا پیشه کنید . تسلیم ما باشید و کار را به ما واگذارید که بر ماست شما را از سر چشمه سیراب بیرون آوریم چنانچه بردن شما به سوی چشمه از سوی ما بود..... به سمت راست میل نکنید و به سوی چپ منحرف نشوید و توجه خود را همواره با محبت و دوستی . به سوی ما قرار دهید و بر مسیر دستورات روشن و قطعی دین حرکت کنید که همانا من برای شما خیر خواهی می کنم و خداوند گواه است بر من و شما و اگر نبود علاقه ما به نیکو بودن شما و رحمت و مهربانیمان بر شما به سخن گفتن با شما نمی پرداختیم .
بحار الانوار - برکات حضرت ولی عصر عج
دعا برای شیعیان
مرحوم سید بن طاووس می گوید :
سحرگاه در سرداب مقدس از حضرت صاحب الامر علیه السلام شنیدم که می فرمود : خدایا ! شیعیان ما را از شعاع نور ما و باقیمانده طینت ما خلق کرده ای . آنها با اتکا بر محبت و ولایت ما گناهان زیادی کرده اند . اگر گناهان آنها در ارتباط با تو است از آنها بگذر که ما از آنها راضی شدیم : و آنچه از کناهان که در ارتباط بین آنها و مردم است . خودت میان آنها اصلاح کن و از خمسی که حق ما است به آنها بده تا راضی شوند و ایشان را در بهشت وارد کن و از آتش جهنم نجات بده و همواره با دشمنان ما بر آنان خشم نگیر.