واژه نامه علوم زمین (Geology Science Dictionary)
واژه نامه زمین شناسی انگلیسی به فارسی ، شامل واژگان علوم مختلف زمین شناسی از جمله :
"توصیف سازندهای سنگچینهای ایران ، آبشناسی (هیدرولوژی) ، زمین فیزیک (ژئوفیزیک) ، زمین شیمی (ژئوشیمی) ، کانیشناسی ، بلور شناسی ، زمینشناسی مهندسی ، ژئوتکنیک ، اکتشاف و استخراج معدن ، زمینشناسی اقتصادی، دیرینه شناسی ، زمینشناسی محیط زیست ، سنگشناسی ، رسوبشناسی ، زمین ریخت شناسی (ژئومورفولوژی) ، زمینشناسی دریایی ، مقیاس زمان زمین شناسی ، زمینشناسی ساختمانی ، تکتونیک ، فتوژئولوژی ، سنجش از راه دور ، مکانیک خاک و سنگ ، ، نقشهبرداری ، زمینشناسی نفت ، جنسهای شاخص دایناسورها ، چینهشناسی ، زمینشناسی پزشکی ، به ویژه مشخصات بیش از 4400 کانی و تمام عناصر "
بیش از 16000 لغت در این واژه نامه انگلیسی به پارسی گنجانده شده است . برای نصب این لغت نامه باید نرم افزار پچواکگر(مترجم) بابیلون از قبل نصب باشد که می توانید آنرا از سایت بابیلون به راحتی دانلود کنید و از بخش آموزش و کراک بابیلون در همین وبلاگ شماره سریال ها و نحوه کراک نسخه های 5 و 6 و 7 این مترجم را دریافت کنید .واژه نامه انگلیسی به انگلیسی هم طیف واژگان گستردهای شامل بیش از 14000 واژه دارد و کمک شایانی برای آشنایی شما با متون علمی زمین شناسی در گرایش های گوناگون خواهد نمود.پیشنهاد میکنم هر دو را در کنار هم استفاده نمایید.
»» اگر پیشنهادی یا انتقاد یا مجموعه لغاتی برای درج در واژهنامه (دیکشنری) دارید آنرا به ایمیل من یا در بخش نظرات وبلاگ ارسال کنید تا در ویرایش بعدی این واژهنامه از آنها استفاده کنم .
»» نسخه های بعدی این واژه نامه از همین بخش قابل دسترسی است. از لینک های زیر می توانید این لغت نامه را دریافت کنید :