0

واژه نامه زمین شناسی

DRAGON333
DRAGON333
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8083

واژه نامه زمین شناسی

واژه نامه علوم زمین (Geology Science Dictionary)

واژه نامه زمین شناسی انگلیسی به فارسی ، شامل واژگان علوم مختلف زمین شناسی از جمله :

"توصیف سازند‎های سنگ‎چینه‎ای ایران ، آبشناسی (هیدرولوژی) ، زمین فیزیک (ژئوفیزیک) ، زمین شیمی (ژئوشیمی) ، کانی‎شناسی ، بلور شناسی ، زمین‎‌شناسی مهندسی ، ژئوتکنیک ، اکتشاف و استخراج معدن ، زمین‎شناسی اقتصادی، دیرینه شناسی ، زمین‎شناسی محیط زیست ، سنگ‎شناسی ، رسوب‎شناسی ، زمین ریخت شناسی (ژئومورفولوژی) ، زمین‎شناسی دریایی ، مقیاس زمان زمین شناسی ، زمین‎شناسی ساختمانی ، تکتونیک ، فتوژئولوژی ، سنجش از راه دور ، مکانیک خاک و سنگ ، ، نقشه‎برداری ، زمین‎شناسی نفت ، جنس‎های شاخص دایناسورها ، چینه‎شناسی ، زمین‎شناسی پزشکی ، به ویژه مشخصات بیش از 4400 کانی و تمام عناصر "

بیش از 16000 لغت در این واژه نامه انگلیسی به پارسی گنجانده شده است . برای نصب این لغت نامه باید نرم افزار پچواک‎گر(مترجم) بابیلون از قبل نصب باشد که می توانید آنرا از سایت بابیلون به راحتی دانلود کنید و از بخش آموزش و کراک بابیلون در همین وبلاگ شماره سریال ها و نحوه کراک نسخه های 5 و 6 و 7 این مترجم را دریافت کنید .واژه نامه انگلیسی به انگلیسی هم طیف واژگان گسترده‎ای شامل بیش از 14000 واژه دارد و کمک شایانی برای آشنایی شما با متون علمی زمین شناسی در گرایش های گوناگون خواهد نمود.پیشنهاد می‎کنم هر دو را در کنار هم استفاده نمایید.

»» اگر پیشنهادی یا انتقاد یا مجموعه لغاتی برای درج در واژه‎نامه (دیکشنری) دارید آنرا به ایمیل من یا در بخش نظرات وبلاگ ارسال کنید تا در ویرایش بعدی این واژه‎نامه از آنها استفاده کنم .

»» نسخه های بعدی این واژه نامه از همین بخش قابل دسترسی است. از لینک های زیر می توانید این لغت نامه را دریافت کنید :

شنبه 30 فروردین 1393  11:53 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها