طرز تهیه سوپ کدو سبز تند
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
فلفل سیاه به میزان لازم |
گشنیز نصف فنجان (خرد شده) |
آبلیمو 2 قاشق چایخوری |
برگ نعنا نصف فنجان (خرد شده) |
آب 1 فنجان |
نان یک و نیم فنجان |
عصاره مرغ 3 فنجان |
کدو سبز 1 کیلو (خرد شده با پوست) |
سیر 3 حبه (خرد شده) |
پیاز 1 عدد متوسط (خرد شده) |
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری |
نمک به میزان لازم |
فلفل قرمز 1 عدد کوچک (خرد شده و بدون دانه)
|
طرز تهیه:
1- با شعله ی متوسط رو به بالا و داخل یه قابلمه ی بزرگ روغن زیتون رو گرم کنید. پیاز ها و فلفل های قرمز رو اضافه کنید و به مدت 4 الی 5 دقیقه تا وقتی که پیازها نرم بشن تفت بدین. کدوهای سبز و سیرها رو اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه ی دیگه تفت بدین. مقداری نمک برای مزه دار کردن اضافه کنید.
2- تکه های نان، آب و عصاره ی مرغ رو اضافه کنید و بزارین به جوش بیان. شغله رو کم کنید و بزارین به مدت 20 دقیقه به آرومی بجوشن.
3- قابلمه رو از روی اجاق بردارین. نعنا و گشنیز رو اضافه کنید. با یه همزن برقی یا توی یه مخلوط کنید سوپ رو به حالت پوره دربیارین تا وقتی که کاملاً صاف بشن.
4- سوپ رو دوباره داخل قابلمه اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و آبلیمو رو برای مزه دار کردن اضافه کنید.
با قاچ های لیمو و برگ های گشنیز یا نعنا سوپ رو تزئین کنید. این سوپ رو بسته به میل خودتون می تونید داغ یا سرد سرو کنید.
این سوپ خیلی سریع پخته میشه و یه وعده ی غذایی کامله. این سوپ رو می تونید بعد از پخت تا یک هفته داخل یخچال نگهداری کنید.
اگه طرفدار سوپ های تند هستید این سوپ رو حتماً امتحان کنید!