آموزش طراحی یک فلورال درخشان با فتوشاپ
آموزشی ساده برای ساختن یک کاغذ دیوار ( والپیپر ) فلورال
.: ساخت یک فلورال درخشان :.
{ رویه : میانه }
پیوست:
براش فلورال ( یکی از آن ها را انتخاب کنید )
براش ابر
پیش گفتار:
آموزشی ساده برای ساختن یک کاغذ دیوار ( والپیپر ) فلورال .
۱- یک سند جدید ۶۰۰px * 600px بسازید، بکگراند را با رنگ سیاه پر کنید.یک لایه ی جدید بسازید و نام آن را Cloud و opacity 40% را بگذارید .( برای کشیدن ابر از براشی که در سی دی مجله قرار دادیم استفاده کنید)
یک لایه ی جدید با نام background light بسازید و یک براش بزرگ با لبه ی نرم و رنگ سفید بردارید و مانند شکل بکشید.
همانطور که می بینید با این روش به سرعت یک بکگراند زیبا درست کردیم .
۲- یک لایه ی جدید با نام floral pattern بسازید. به کمک براش( در سی دی مجله قرار دادیم ) شکل فلورال رو بکشید.
به blending option رفته و مانند شکل ها زیر عمل کنید.
Drop Shadow
Bevel and Emboss
حالا می بینید که به طرح فلورال ما نور و سایه اضافه شده.
۳- از لایه ی فلورال یک کپی بگیرید و به آن Gaussian Blur بدهید.
و میبینید که لبه ها گسترده تر می شوند.
۴- حالا بیاید به طرحمون رنگ اضافه کنیم.از مسیر image>adjustment گزینه ی Color Balance رو انتخاب کنید. فکر می کنم این ساده ترین و سریع ترین راه رنگی کردن عکس بدون استفاده از براش و colour picker هست.
من یک رنگ طلایی به طرحمون دادم.
حالا طرح شما به این رنگ شده:
شما می تونید از رنگ های دیگه ای هم استفاده کنید.
۵- حالا flatten image کنید و لایه ی background را Duplicate کنید ، و به آن Smart Sharpen بدهید.
همانطور که می بینید اینک لبه های تیره تری داریم ، همچنین تصویر کلی دقیق تر می شود.
به طرحمون یک افکت بوکه اضافه می کنیم.می تونیم این کارو با brush dynamics (F5) انجام می دیم. یک لایه ی جدید به نام “bokeh” بالای همه ی لایه های پیشین بسازید hardness براش را ۹۰% بگذارید و این چنین ادامه دهید:
Shape Dynamics
Scattering
Transfer
Airbrush و Smoothing را نیز انتخاب کنید.
اکنون طرح شما باید چیزی شبیه عکس زیر شود .
۶- لایه ی boke را Duplicate کنید ، به آن افکت Smart Sharpen بدهید.
opacity این لایه را حدود ۸۰% کنید. می بینید که لبه های دایره ها سایه روشن شده است.
نکته : من ترجیح می دهم از Smart Sharpen برای اضافه کردن لبه اضافه کنم ، راه دیگر استفاده Stroke در blending option می باشد. گمان می کنم که راه پیشین واضح تر و تمیزتر می شود.
یک لایه ی جدید بالای همه ی لایه های پیشین بسازید و نام آن را “highlight” بگذارید.blending mode لایه را بر روی “soft light” بگذارید و یک براش نرم و سفید بردارید و چند تک کلیک بر دور floral pattern در جاهایی که نشان داده شده بکنید.
در پایان یک levels adjustment layer در بالای لایه های پیشین بسازید.
ماسک levels adjustment layer:
تصویر پایانی:
آموزش رنگی كردن چشمها در فتوشاپ Adobe Photoshop CS3
مدهای رنگی گرافیکی فتوشاپ
نرم افزار فتوشاپ سری3
نرم افزار فتوشاپ سری2
نرم افزار فتوشاپ سری1
Layer Styles در فتوشاپ
فیلترها در فتوشاپ
ذخیره سازی تصاویر برای وب Save for Web
خلق یک آگهی تبلیغاتی ساده
کاربرد Transform در فتوشاپ