کره هم دماي اتاق- ۱۱۳ گرم
شکر- يک پيمانه
تخم مرغ- ۲ عدد
آرد- ۲ پيمانه
جوش شيرين- يک قاشق مرباخوري
بکينگ پودر- يک قاشق مرباخوري
نمک- نصف قاشق مرباخوري
ماست- ۳۳۵ گرم
وانيل- کمي
دارچين- يک قاشق مرباخوري
شکر- يک چهارم پيمانه
شکر قهوه اي- يک چهارم پيمانه
گردوي خرد شده- يک پيمانه
کره و شکر را با هم مخلوط کنيد. هر بار يک تخم مرغ اضافه کنيد، مواد را هم بزنيد و دوباره تخم مرغ بعدي را اضافه کنيد.
آرد، بکينگ پودر، جوش شيرين و نمک را با هم مخلوط کنيد و به طور متناوب با ماست و وانيل به مخلوط کره اضافه کنيد. مواد را هم بزنيد تا کاملاً مخلوط شود.
نيمي از مواد کيک را در قالب مناسب حاوي کاغذ روغني بريزيد. سپس نصف مواد روي کيک که با هم مخلوط شده را بريزيد، مجدد بقيه مواد کيک را بريزيد و همين طور ادامه دهيد تا مواد تمام شود.قالب را به مدت نيم ساعت در فر با دماي ۱۷۵ درجه سلسيوس بپزيد.