120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">اگر مدت زیادی است که یک دستگاه اندرویدی دارید احتمالا ویژگی صفحه Launcher ویندوز فون7 نیز میتواند نظر شما را به خود جلب کند. اگر هم قصد دارید از سیستمعامل اندرویدی خود به ویندوز فون سوئیچ کنید بهتر است از قبل با امکان Launcher این سیستمعامل آشنایی پیدا کنید. بدین منظور در فروشگاه اندروید به دنبال برنامهLauncher 7 بگردید و آن را دانلود و نصب کنید. زمانی که نصب برنامه به اتمام رسید دکمه Home را بزنید تا گزینهای برای تایید استفاده از کاشیهای ویندوزی برایتان به نمایش درآید. در صورتی که برای اولین بار است با این کاشیها سروکار دارید بهتر است در ابتدا آن را به عنوان رابط پیشفرض انتخاب نکرده و پس از اطمینان از تصمیم نهایی، این کار را انجام دهید. کار با کاشیهای ویندوز فون بسیار ساده است و تنها با کشیدن و رها کردن میتوانید برنامهها را در مکانهای مورد نظر خود قرار دهید.
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">دسترسی آفلاین به کتابهای گوگل در تبلتهای اندرویدی
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">نرمافزار Google Books که برای سیستمعامل اندروید نوشته شده است یک روش عالی برای همگامسازی کتابهای گوگلی در دستگاههای همراه به حساب میآید. برای اینکه در مصرف باتری تبلت خود صرفهجویی کنید و بتوانید هنگام مسافرت به کتابهایتان دسترسی داشته باشید یک ایده خوب این است که مطمئن شوید کتابهای مورد نظر شما از قبل دانلود شدهاند. برای انجام این کار نرمافزار Google Books را باز و کتاب مورد نظر خود برای مطالعه آفلاین را پیدا کنید و انگشت خود را روی جلد کتاب نگه دارید. در منویی که برایتان باز میشود عبارت make available offline را انتخاب کنید. در این حالت میتوانید عناوین مورد نظر دیگر خود را با استفاده از آیکون جدیدی که ظاهر میشود به لیست کتابهای آفلاین خود بیفزایید. زمانی که کار شما به اتمام رسید دکمه Done در پایین و سمت راست صفحه را بزنید.
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">سرعت نصب سیستمعامل OS X را افزایش دهید
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">فرآیند نصب سیستمعامل OS X معمولا بین 20 تا 40 دقیقه زمان لازم دارد. در برخی موارد این مدتزمان افزایش پیدا کرده و حتی ممکن است سیستم قفل کند؛ به شکلی که نوار مربوط به نصب در یک وضعیت باقی مانده و جلو نمیرود. در چنین مواقعی میتوانید از طریق منوی Window گزارش نصب فعلی خود را باز کنید و اطلاعات بیشتری راجع به آن بهدست آورید. در این شرایط یکی از علتهای اصلی کاهش سرعت رسانهای است که مورد استفاده قرار میگیرد. بهتر است رسانه خود را توسط یک نرمافزار تولید Image به یک دیسک سخت تغییر دهید. یک پارتیشن هارد، حافظه فلش و فایروایر میتواند جزو انتخابهای شما باشد. درایو مورد نظر را توسط Disk Utility فرمت و زبانه Restore را کلیک کنید. در بخشهای Source و Destination به ترتیب دیویدی نصب OS X و درایو فرمتشده را انتخاب کنید. روی دکمه Restore کلیک کنید.
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">نحوه مرتبسازی خودکار برنامههای اندرویدی
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">اگر از دسته افرادی هستید که صفحه اصلی سیستمعامل اندرویدتان پر از برنامههای جورواجور است و برای انتخاب برنامه مناسب باید وقت زیادی صرف کنید، بهتر است به فکر مرتبسازی و دستهبندی نرمافزارهای خود باشید. گرچه وجود برنامهها در صفحه اصلی سرعت دسترسی به آنها را افزایش میدهد، در صورتی که تعدادشان زیاد شود شما را به دردسر خواهد انداخت. برنامه LiveSorter در این مواقع به کمک شما آمده و امکان میدهد نرمافزارهای اندرویدی خود را در پوشههای خاصی مرتب و در مواقع ضروری سریعتر به آنها دسترسی پیدا کنید. در فروشگاه اندروید LiveSorter را دانلود و نصب کنید. زمانی که برای اولین بار برنامه را اجرا کنید توسط یک ویزارد ساده قادر خواهید بود پوشههای ابتدایی و دستههای نرمافزاری خود را مشخص کنید. از این پس با دانلود هر نرمافزار جدید، برنامه، بهترین مکان برای قرارگیری آن را انتخاب و به شما پیشنهاد میکند.
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">کارایی روتر بیسیم خود را بررسی کنید
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">یکی از علل اصلی کاهش سرعت ارتباطات شبکهای را کارایی یک روتر تعیین میکند. جهت بررسی قدرت سیگنال ارسالی نرمافزار insider یکی از بهترین گزینههاست. زمانی که این نرمافزار را اجرا کنید لیستی از شبکههای بیسیم اطراف برایتان به نمایش درمیآید. در ستون RSSI قدرت سیگنال هر شبکه را میتوانید ببینید. برای اندازهگیری توان عملیاتی دستگاه نرمافزار QCheck تولیدی Ixia را در وب یافته و آن را روی دو رایانه متفاوت نصب کنید. پس از اجرای برنامه آدرس آیپی دو سیستم را وارد کرده در قسمت Options گزینه Throughput را انتخاب کنید. در آخر روی Run کلیک کنید تا عمل بررسی توان عملیاتی آغاز شود و نتایج را در یک صفحه ببینید. دسترسی به این اطلاعات میتواند در رفع ایرادات مربوط به روتر کمک کرده و مشخص کند اشکال سرعت کم شبکه شما از کجاست.
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">فایلهای PDF را برای دستگاههای همراه بهینه کنید
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">داشتن یک کتاب خوب میتواند در مسیر رسیدن به محل کار یا دانشگاه حسابی شما را سرگرم کند. اگر یک کتابخوان دیجیتال برای مطالعه دارید که هیچ، در غیر این صورت میتوانید از Papercrop برای بهینهسازی کتابهای PDF، جهت مطالعه توسط تلفن همراه یا تبلت (از نوع کوچک) خود استفاده کنید. این نرمافزار را از آدرس code.google.com/p/papercrop/downloads/list دریافت کرده پس از اجرا روی Load a PDF file کلیک کنید. فایل PDF مورد نظر برای بهینهسازی را برگزینید و با کلیک روی default preset، تنظیمات پیشفرض را انتخاب کنید. پس از انتخاب تنظیمات پیشفرض قادر خواهید بود در صورت نیاز پارامترهایی را تغییر دهید. پس از اعمال تنظیمات سفارشی، گزینه Process all pages را کلیک کنید. فایل جدید در مسیر فایل اصلی ساخته میشود و در انتهای نام آن عدد یک اضافه خواهد شد.
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">نحوه اینکد کردن فایلهای تصویری برای پخش در گالکسی تب
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">تبلت گالکسی تب سامسونگ از فرمتهای ویدئوییWMV9, WMV7 WMV8, H.264, MPEG4, Xvid, DivX, H.263 و VP8 پشتیبانی میکند. در صورتی که فایل ویدئویی مد نظر شما جزو این فرمتها نیست باز هم قادر خواهید بود آن را روی تبلت خود مشاهده کنید. برنامه HandBrake را دانلود و نصب کرده و با زدن دکمه Source فایل اصلی را انتخاب کنید. برای فایلهای دیویدی، ابتدا Folder را برگزینید و سپس پوشه VIDEO_TS مربوط را انتخاب کنید. مطمئن شوید که در بخش container گزینه MP4 File انتخاب شده باشد. در زبانه Picture ،Anamorphic را در وضعیت Loose قرار داده و عدد 16 را وارد کنید. در زبانه Video کدک فایل را H.264 تنظیم و در مقابل سرعت فریم گزینه Same as source را انتخاب کنید. در زبانه Audio، گزینه Stereo را انتخاب کنید و Samplerate و Bitrate را به ترتیب به 48 و 160 تغییر دهید.
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">آیاواس5 بتا و مرور امن وب
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">سیستمعامل آیاواس5 هنوز منتشر نشده است ولی با این حال نسخه بتای آن در وب قابل دسترسی است. امکانی در این سیستمعامل جدید گنجانده شده است که توسط آن میتوانید در مرورگر سافاری موبایل، بدون اینکه از خود رد پایی به جا بگذارید، در وب به گشتوگذار بپردازید. این امکان مخصوصا زمانی به درد میخورد که دستگاه آیاواس خود را برای وبگردی به دوست خود میدهید و آن فرد نمیخواهد اطلاعاتش روی دستگاه شما ذخیره شوند. برای فعالسازی این وضعیت، ابتدا Settings را باز کرده از لیست موجود Safari را انتخاب کنید. زمانی که این نرمافزار را از لیست انتخاب کردید یک گزینه با عنوان Private Browsing مشاهده خواهید کرد که با تغییر لغزنده موجود قادر هستید این امکان را فعال کنید. پس از اعمال این تغییر میلههای بالای مرورگر شما باید به رنگ تیره در بیایند.
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">نحوه غیرفعال کردن دکمه شروع صفحهکلی
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">دکمه شروع صفحهکلید برای سیستمعاملهای ویندوز در بسیاری از مواقع برای گیمرها مزاحمت ایجاد کرده و با فشردن تصادفی آن ممکن است شما را از بازی خارج کند. فرض کنید در بازی Fifa نزدیک دروازه حریف شدهاید و پس از فشردن تصادفی دکمه شروع و بازگشت به بازی مشاهده میکنید که یک گل هم خوردهاید! برخی از صفحهکلیدهای مخصوص بازی به شما امکان غیرفعال کردن این دکمه را میدهند اما اگر چنین صفحهکلیدی نداشتیم تکلیف چیست؟ نرمافزار Fix it را از آدرس go.microsoft.com/?linkid=9738719 دانلود کرده نصب سیستم ویزارد را مرحله به مرحله پیش ببرید و سیستم خود را ریاستارت کنید. روش دیگر برای انجام این کار دستکاری رجیستری ویندوز است که معمولا توصیه نمیشود.
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">وبسایتی برای علاقهمندان به موسیقی
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">به چه سبک از موسیقی علاقه دارید؟ پاپ؟ راک؟ آراندبی؟ بلوز؟ و... وبسایت AllMusic.com برای شما طراحی شده است. اطلاعات مربوط به سبکهای مختلف موسیقی را میتوانید در این سایت بیابید. از بتهوون گرفته تا موسیقی امروزی، هر آنچه میخواهید در AllMusic.com یافت میشوند. از طریق منوی جستوجوی ساده سایت، خواهید توانست بر اساس خواننده یا گروه محبوب، آلبوم، آهنگ یا کارهای کلاسیک اطلاعات بسیار خوبی را در زمینه موسیقی به دست آورید. از طریق آدرس Blog.allmusic.com نیز میتوانید اخبار و مقالههای بسیاری مربوط به موسیقی مطالعه کنید. در منوی سمت راست سایت بخشهای مختلفی از جمله آهنگهای جدید منتشرشده، مقالات، موسیقیدانهای برتر، کشورها و نقد و بررسی موسیقی کلاسیک قابل دسترسی است. خلاصه اگر به موسیقی و آهنگسازی علاقه دارید این سایت را از دست ندهید.
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">با علم فیزیک بیشتر آشنا شوید
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">علم فیزیک یکی از دانشهای مهم بشری است که از حدود 600 سال پیش از میلاد مسیح توجه به آن آغاز شده و حدود یک قرن و نیم بعد با ظهور ارسطو و دیدگاه تجربیاش، اهمیت بیشتری پیدا کرد. برای اینکه بیشتر با این دانش بشری آشنا شوید بهتر است سری به وبسایت hupaa.com بزنید. در ابتدای ورود به سایت، این عبارت توجه کاربر را به خود جلب میکند:«هوپا در آیین زرتشت نام درخت حقیقت است و اعتقاد بر این است که انسان در ابتدا در قالب هوپا خلق شده... هوپا سعی دارد با جمعآوری مقالات فارسی فیزیک از سایتهای مختلف علمی منبع مناسبی را جهت مطالعه و پژوهش دانشجویان، دانشآموزان و دیگر علاقهمندان علم فیزیک گردآوری نماید.» اخبار بهروز، مقالات فیزیک و تصاویر ماهوارهای از جمله مواردی هستند که در این وبسایت یافت میشوند. یکی از بخشهای قابل توجه سایت «دانلود نرمافزار» است که در آن میتوانید شبیهسازهای مختلف مربوط به این علم را دانلود کنید.
120%; unicode-bidi: embed; direction: rtl; vertical-align: middle;" dir="rtl">گوگل ریدر خود را با نوار ابزار کروم چک کنید
اگر زیاد خبر میخوانید حتما از سرویس گوگل ریدر هم استفاده کردهاید. روشی وجود دارد که توسط آن میتوانید بدون نیاز به بهکارگیری نوار آدرس مرورگر کروم، محتوای موجود در ریدر را چک کنید. گوگل نرمافزاری نوشته با عنوان Google Reader Notifier که به راحتی میتوانید آن را پیدا و دانلود کنید. پس از تکمیل فرآیند نصب در بالا و سمت راست صفحه کروم بخشی با عنوان Notification فعال میشود که نشاندهنده تعداد خبرهایی است که هنوز موفق به خواندن آنها نشدهاید. برای تنظیم مدتزمان بهروزرسانی این هشداردهنده، روی دکمه آن راستکلیک کرده Options را انتخاب کنید. جهت مشاهده پیشنمایشی از لیست خبرهای دستنخورده نیز کافی است روی این دکمه کلیک کنید، دیگر نیازی نیست هر بار با رجوع به آدرس مربوط خود را به زحمت بیندازید.