مواد لازم :
آب زرشک |
2 لیوان |
آب انار |
2 لیوان |
شربت آلبالو |
1 لیوان |
آب انگور سیاه |
نصف لیوان |
سرکه بالزامیک |
2 قاشق غذاخوری |
میخک |
2 دانه |
چوب دارچین |
2 تکه |
نعناع تازه |
2 شاخه |
نمک |
نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
نیم کیلو گرم زرشک را تمیز کرده و داخل 3 لیوان آب خیس کرده و به مدت دو ساعت آن را کنار می گذاریم. سپس در دستگاه غذاساز آن را میکس می کنیم. داخل قابلمه ریخته و به مدت 3 تا 4 دقیقه می جوشانیم.
سپس آن را صاف می کنیم. آب زرشک همراه با آب انار و شربت آلبالو به علاوه آب انگور - سرکه بالزامیک - میخک و دارچین و نمک را با هم مخلوط می کنیم. برگ نعناع تازه را داخل مواد انداخته و با چند تکه یخ در صورت تمایل 3 تا 4 قاشق غذاخوری شکر را سرو می کنیم.