0

املت روستایی مخصوص صبحانه

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

املت روستایی مخصوص صبحانه

آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 30 دقیقه

مجموعاً: 45 دقیقه

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را پوست بكنید و ریز خرد كنید. بعد در روغن یا كره تفت دهید تا حدی كه نرم شود، ولی زیاد سرخ نشود. گوجه فرنگی ها را با رنده درشت رنده كنید و روی یاز ریخته و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش كرده و ادویه را به آن بیفزایید.

در ظرفی جداگانه شیر، تخم مرغ و آرد را با هم خوب بزنید تا آرد گلوله نداشته باشد و مواد با هم مخلوط شوند.سپس كمی زعفران به مواد بیفزایید.تابه ای نچسب و داغ شده را با مقداری كره یا روغن چرب كنید و نیمی از مواد را روی آن ریخته و خوب تابه را بگردانید تا در سطح تابه مواد پخش شوند.سپس گوجه فرنگی و پیاز را روی آن ریخته و بقیه خمیر را هم رویش بریزید و درب ظرف را ببندید تا غذا كاملا مغزپخت شود.

طرز تهیه ی املت روستایی مخصوص صبحانه

نكات:

1) اگر آرد گلوله شد، می توانید خیلی سریع مواد را از یك الک سیمی كوچك رد كنید تا صاف و یكدست شود.

2)این املت برای صبحانه و یك شام سبک، بسیار عالی است. می توانید به سلیقه خود از مواد دیگری مثل پنیر و فلفل دلمه ای ریز شده نیز در آن استفاده كنید.

3)اگر دوست دارید مقدار بیشتری آرد به مواد بیفزایید و تقریبا خمیر درست كنید و بعد مواد را داخل آن ریخته و داخل فر قرار دهید تا مغز پخت شود یا آن را با حرارت ملایم سرخ كنید.

نوش جان

مواد اولیه :

برای 6 نفر

فلفلبه میزان لازم

نمكبه میزان لازم

آرد1قاشق غذاخوری سر پر

تخم مرغ

شیر

گوجه فرنگی

پیاز

روغن به میزان لازم (حیوانی یا كره)

زعفرانبه میزان لازم (اختیاری)

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 27 فروردین 1393  9:22 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها