آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را پوست بكنید و ریز خرد كنید. بعد در روغن یا كره تفت دهید تا حدی كه نرم شود، ولی زیاد سرخ نشود. گوجه فرنگی ها را با رنده درشت رنده كنید و روی یاز ریخته و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش كرده و ادویه را به آن بیفزایید.
در ظرفی جداگانه شیر، تخم مرغ و آرد را با هم خوب بزنید تا آرد گلوله نداشته باشد و مواد با هم مخلوط شوند.سپس كمی زعفران به مواد بیفزایید.تابه ای نچسب و داغ شده را با مقداری كره یا روغن چرب كنید و نیمی از مواد را روی آن ریخته و خوب تابه را بگردانید تا در سطح تابه مواد پخش شوند.سپس گوجه فرنگی و پیاز را روی آن ریخته و بقیه خمیر را هم رویش بریزید و درب ظرف را ببندید تا غذا كاملا مغزپخت شود.
نكات:
1) اگر آرد گلوله شد، می توانید خیلی سریع مواد را از یك الک سیمی كوچك رد كنید تا صاف و یكدست شود.
2)این املت برای صبحانه و یك شام سبک، بسیار عالی است. می توانید به سلیقه خود از مواد دیگری مثل پنیر و فلفل دلمه ای ریز شده نیز در آن استفاده كنید.
3)اگر دوست دارید مقدار بیشتری آرد به مواد بیفزایید و تقریبا خمیر درست كنید و بعد مواد را داخل آن ریخته و داخل فر قرار دهید تا مغز پخت شود یا آن را با حرارت ملایم سرخ كنید.
نوش جان
مواد اولیه :
برای 6 نفر
فلفلبه میزان لازم
نمكبه میزان لازم
آرد1قاشق غذاخوری سر پر
تخم مرغ
شیر
گوجه فرنگی
پیاز
روغن به میزان لازم (حیوانی یا كره)
زعفرانبه میزان لازم (اختیاری)