0

ته چین آلو و اسفناج با مرغ

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

ته چین آلو و اسفناج با مرغ

 

 
ته چین آلو اسفناج با مرغ, طرز تهیه ته چین آلو اسفناج با مرغ, طرز پخت ته چین آلو اسفناج, نحوه پخت ته چین آلو اسفناج, طرز پخت ته چین آلو اسفناج با مرغ, تزئین ته چین آلو و اسفناج, پخت انواع ته چین, آموزش آشپزی, سایت آشپزی

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ


مواد لازم برای طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ (برای 3 نفر):

برنج ۲ پیمانه
مرغ ۲۵۰ گرم
اسفناج نیم کیلو
آلو بدون هسته یا برگه قیسی ۱ لیوان
پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ماست سفت ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۲ الی۳ قاشق غذاخوری
روغن حیوانی در صورت تمایل


مراحل طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ:


ـ برنج را با نمک و آب خیس کنید .

ـ اسفناج پاک کرده و شسته شده را خرد کنید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کنید و صبر کنید تا پخته شود و بعد از تبخیر شدن آب اسفناج ،حرارت را خاموش کنید و پیاز داغ را اضافه کنید .

ـ مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پخته وپس از پخته شدن آب مرغ را به خورد گوشت داده تا خوشمزه شود و سپس گوشت را ریش ریش و از هم باز کنید .

ـ در صورت استفاده از آلو ،آنرا خوب بشویید و هسته را در آورده و با استفاده از کمی آب آنرا بجوشانید تا نرم شود و چنانچه از برگه قیسی استفاده می کنید برگه ها را در آب خیسانده تا کمی نرم شود و خوب شسته تا عاری ازشن شود چون بعضی از برگه ها در سطح شان شن ریزه وجود دارد .

ـ برنج را به سبک کته روی حرارت گذاشته روغن زیتون اضافه کنید و صبر کرده تا آبش تبخیر شود یا برنج را آبکش کرده بعد زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم زده و یک الی دو قاشق روغن حیوانی و برنج را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

ـ کف قابلمه را چرب کرده و نیمی از برنج را در آن ریخته و با پشت قاشق سطح آنرا صاف کنید بعد به ترتیب یک لایه اسفناج و یک لایه مرغ و یک لایه آلو بچینید و با پشت قاشق صاف کنید و در آخر یک لایه دیگر از برنج و دو باره با پشت قاشق صاف کنید و درب قابلمه را گذاشته با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را به مدت سه ربع ساعت الی ۵۰ دقیقه دم بیندازید با نگاه کردن به حاشیه برنج در قابلمه میتوانید رنگ ته چین را ببینید و زمان مناسب برای کشیدن در دیس را انتخاب کنید .

ته چین آلو اسفناج با مرغ, طرز تهیه ته چین آلو اسفناج با مرغ, طرز پخت ته چین آلو اسفناج, نحوه پخت ته چین آلو اسفناج, طرز پخت ته چین آلو اسفناج با مرغ, تزئین ته چین آلو و اسفناج, پخت انواع ته چین, آموزش آشپزی, سایت آشپزی


ته چین آلو اسفناج با مرغ, طرز تهیه ته چین آلو اسفناج با مرغ, طرز پخت ته چین آلو اسفناج, نحوه پخت ته چین آلو اسفناج, طرز پخت ته چین آلو اسفناج با مرغ, تزئین ته چین آلو و اسفناج, پخت انواع ته چین, آموزش آشپزی, سایت آشپزی


ته چین آلو اسفناج با مرغ, طرز تهیه ته چین آلو اسفناج با مرغ, طرز پخت ته چین آلو اسفناج, نحوه پخت ته چین آلو اسفناج, طرز پخت ته چین آلو اسفناج با مرغ, تزئین ته چین آلو و اسفناج, پخت انواع ته چین, آموزش آشپزی, سایت آشپزی


ته چین آلو اسفناج با مرغ, طرز تهیه ته چین آلو اسفناج با مرغ, طرز پخت ته چین آلو اسفناج, نحوه پخت ته چین آلو اسفناج, طرز پخت ته چین آلو اسفناج با مرغ, تزئین ته چین آلو و اسفناج, پخت انواع ته چین, آموزش آشپزی, سایت آشپزی

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 27 فروردین 1393  7:53 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها