شکلات و شکر و تخم مرغ و وانیل مواد اصلی تشکیل دهنده این مدل کیک ایرلندی می باشد که در واقع نوعی کیک است که روی ورق کاغذ درست شده و به صورت گرد می باشد و دو رنگ کرم (وانیلی و شکلاتی ) روی آن قرار می گیرد و نیمی از آن شکلاتی و نیمی وانیلی می باشد و به کرم ایرلندی معروف است.
بعد از آماده شدن کیک ها کرم روی آن ها به صورت دو رنگ ریخته می شود و در نهایت کیک دورنگ ایرلندی آماده ی سرو می گردد.
مواد گفته شده به اندازه ی 28 نفر می باشد.
پیش زمان لازم : 35 دقیقه
زمان آماده سازی مواد: 1 ساعت و 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت : 20 دقیقه در درجه ی 350 فارنهایت
مواد لازم :
نصف پیمانه کره
4 عدد سفیده تخم مرغ
یک قاشق شربت لیمو
2 پیمانه آرد سفید
1قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک و سه چهارم فنجان شکر
3 قاشق غذاخوری کرم ایرلندی
1 قاشق چای خوری وانیل
3 گرم شکلات ذوب شده ی شیرین
یک و یک چهارم فنجان شیر
طرز تهیه :
1 - در ابتدا کره و سفیده تخم مرغ را به مدت 30 دقیقه می زنیم تا کاملا یکدست شوند و در یک کاسه ی متوسط آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را هم به هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.
2 - از قبل فر را در درجه ی 350 فارنهایت گذاشته تا گرم شود و کره و سفیده را به شکر و آب و وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه خوب می زنیم تا کاملا یکدست شود .کم کم شیر را هم اضافه می کنیم و مدام آن را می زنیم تا کاملا ترکیب یکنواخت شود.
3 - خمیر آماده شده را در یک کاسه ی متوسط می ریزیم و شکلات ذوب شده را هم می زنیم و بعد از زدن به اندازه ی دو سوم آن را به خمیر اضافه می کنیم.
4 - خمیر آماده شده را در ظرف کیک می ریزیم . به مدت 6 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود .
5 - بعد از آماده شدن باید به مدت 1 ساعت آن را در دمای اتاق گذاشت تا خنک شود و یا اینکه به مدت 15 دقیقه در یخچال نگه دارید و سپس کرم ایرلندی که دو طعم وانیل و شکلاتی دارد را روی کیک می ریزیم کرم ایرلندی روی کیک (دو رنگ ):
مواد لازم برای کرم وانیلی :
یک فنجان پودر شکر
یک قاشق شربت لیمو
یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه :
برای تهیه ی این کرم باید شکر و شربت و وانیل را با هم خوب بزنیم تا کرم بدست آید.
مواد لازم برای کرم شکلاتی :
6 گرم شکلات خرد شده
یک قاشق شربت لیمو
یک فنجان پودر شکر
طرز تهیه :
در یک قابلمه ی کوچک و در حرارت ملایم شکلات و شکر و شربت را می ریزیم تا کاملا ذوب و یکدست شوند.