0

مَرگه لوبیا سفید غذای محلی کردی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

مَرگه لوبیا سفید غذای محلی کردی

مقایسه 5 لوبیای پُرمصرف : لوبیای سیاه و قرمز و سفید و چیتی و چشم بلبلی

مواد لازم :

کره یا روغن محلی 4 ق غ

پیاز بزرگ یکعدد

گوشت گوسفند یا گوساله خورشی 250 گرم

رب گوجه فرتگی 3 ق غ

فلفل قرمز نصف ق چ

آب گوشت یا آب 4 تا 5 پیمانه

نمک مقداری

پودر لیمو امانی ( عماانی ) 1 ق س

جعفری یا کرفس خرد شده مقداری

لوبیا سفید 2 پیمانه

 

طرز تهیه : لوبیاسفید  را قبلا پاک کرده و خیس کنید .بعد در آبکش بریزید و آبکشی کرده تا آب آن برود .کره را در قابلمه ریخته و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.

سپس گوشت را به اندازه خورشی خرد کنید و با پیاز تقت دهید تا قهوه ای رنگ شود . رب گوجه و فلفل را با مواد تفت دهید و آب یا آب گوشت , لوبیا را به آن بیفزایید . در ظرف را ببندید و حرارت را ملایم کنید . اجازه دهید گوشت و لوبیا بپزد . در اواخر طبخ پودر لیمو و جعفری را افزوده و پس از اینکه جوشید و جا افتاد آن را در ظرف مناسب بکشید و با نان و دوغ سرو کنید .

نکته : البته بعنوان خورش با چلو هم میتوان سرو کرد .

دوشنبه 25 فروردین 1393  11:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها